Bekijk dit artikel

Agenda

donderdag 30 oktober: Eva Cossee over Ida Simons en Christoph Buchwald over Hans Fallada
Uitgeversechtpaar Eva Cossee en Christoph Buchwald bezoeken de boekhandel om over hun favorite boek en schrijver te vertellen.  Eva vertelt over de heruitgave en het succes van Een dwaze maagd van Ida Simons. Christoph zal zijn enthousiasme en de kennis van Hans Fallada tonen. Aanvang 20.00 uur. Toegang 5 euro - Reserveren gewenst.
 
donderdag 6 november: Interview met Herman Koch door literair agent Lolies van Grunsven over de nieuwste roman Geachte Heer M. - In Geachte heer M. had de eens zo gevierde schrijver M. zijn grootste succes met een roman over de geruchtmakende verdwijning van Jan Landzaat. Deze leraar geschiedenis verdween na een korte affaire met een bloedmooie leerlinge, en werd voor het laatst gezien bij het vakantiehuisje waar zij met haar nieuwe vriendje verbleef. De roman was een bestseller en betekende M.’s internationale doorbraak, maar nu, aan het eind van zijn carrière, raakt hij steeds meer in de vergetelheid.
Maar niet bij zijn mysterieuze benedenbuurman, die M. scherp in de gaten houdt. Wat heeft hij met de verdwijningszaak te maken? Met vlijmscherpe pen vertelt Herman Koch het intrigerende verhaal van een aftakelende schrijver, twee verliefde tieners en een verdwenen leraar. Door de bestseller lijkt hun lot voor eeuwig met elkaar te zijn verbonden. Geachte heer M. is een grootse roman over jaloezie en afgunst, vriendschap en liefde. Aanvang 20.00 uur - Toegang € 5,= - Reserveren gewenst
 

 

eBook van de week

5,99

De boerenoorlog
Martin Bossenbroek
5,99

Meer informatie

Boek van de Maand

29,95

Kou uit het oosten
Ken Follett
29,95 
NS Publieksprijs

Contact

Boekhandel Blokker
Binnenweg 138, 2101 JP  Heemstede
023-5282472

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Boekhandel Blokker en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de beste acties.

Alle Nederlandse boeken hebben in Nederland dezelfde vaste boekenprijs. In de winkel, maar ook op internet. Libris verzendt alle boekbestellingen gratis! Thuiswinkelwaarborg
Verberg deze melding Om Libris.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.