Bekijk dit artikel

Je bent op de site van De Nieuwe Boekhandel, van Bart, Folco en Monique

Onze openingstijden rond Kerst

Vrijdag 19 december 10-18

Zaterdag 20 december 10-17

Zondag 21 december 12-17

Maandag 22 december 9-18

Dinsdag 23 december 9-18

Woensdag 24 december 9-17

Zaterdag 27 december 10-17

Maandag 29 december 13-18

Dinsdag 30 december 10-18

Woensdag 31 december 10-17

Gesloten op 25 & 26 december en 1 januari

Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een leesrijk 2015!

Dank

Nog even en 2014 zit er alweer op! Dankzij onze klanten was het voor De Nieuwe Boekhandel een heel geslaagd jaar. We hebben veel mooie boeken kunnen verkopen en daarvoor willen we iedereen hartelijk bedanken! Op zaterdag 13 december hebben we een grote hoeveelheid boekenbonnen weggegeven, ter waarde van € 5,-. Deze boekenbonnen kun je verzilveren tussen 27 december 2014 en 31 januari 2015. Zet het in je agenda!

Slapen in de boekhandel

Hi @Waterstones I've been locked inside of your Trafalgar Square bookstore for 2 hours now. Please let me out.” (Twitter, 23 oktober, 23.55 uur.) Dit bericht werd meer dan 16.000 keer geretweet en leidde tot een stroom van jaloerse reacties. Een snelle peiling in Bos en Lommer liet zien dat veel van onze klanten ook best graag een nachtje in onze boekhandel zouden doorbrengen. Vanaf januari kan dat! Elke maand laten we iemand een hele nacht toe in ons boekenparadijs. Geef je op via info@denieuweboekhandel of natuurlijk via Twitter: @DeNweBoekhandel.

Plux app

Support your local bookstore! Vanaf nu zijn al onze boeken te vinden in de PLUX app. Je kunt direct zien of het boek dat je zoekt in voorraad is, en je kunt het reserveren of thuis laten bezorgen. Download de app hier

Contactloos betalen

Sinds kort kun je bij ons ook contactloos betalen. Het is daarbij voor bedragen t/m  25,- niet meer nodig om je pincode in te toetsen. Snel en handig!

Kom hier dat ik u kus - Griet op de Beeck in De Nieuwe Boekhandel

Zaterdag 4 oktober bracht de Vlaamse auteur Griet op de Beeck een bezoek aan De Nieuwe Boekhandel. De fans kwamen in groten getale, de rijen waren lang en het wachten werd keer op keer beloond.  Van haar succesdebuut Vele hemels boven de zevende is zojuist de 22e druk verschenen, en binnen een week is haar pasverschenen tweede roman Kom hier dat ik u kus inmiddels ook al drie keer herdrukt. Kom hier (door Monique inmiddels gelezen en wederom enorm goed bevonden) is 30 september door het nieuwe boekenpanel van De Wereld Draait Door verkozen tot Boek van de Maand

 

 

De komende weken in De Nieuwe Boekhandel

Woensdag 17 december Hetty Kleinloog leest voor uit Vuurwerk aan 40 schoolkinderen 10.30-11.30

Woensdag 17 december boekpresentatie Kara Blok met Vijfhonderd+ connecties en duizend vrienden 15-17u

Donderdag 18 december boekpresentatie Yolande Belghazi-Timman met Moekoesja's kus

Zaterdag 20 december Voorlezen voor peuters en kleuters 11-11.30

Zaterdag 20 december  Dilemma op Dinsdagdag: BoLo Kiest

Zondag 21 december Open van 12 tot 17

Maandag 22 en dinsdag 23 december Open van 9 tot 18

Woendag 24 december Open van 9 tot 17

Zie voor meer informatie en het complete overzicht onze agenda

Kinderboekenweek gefilmd door het Jeugdjournaal 

Het Jeugdjournaal maakte deze leuke opname bij ons met Gouden Penseelwinnares Floor Rieder en Gouden Griffelwinnaar Jan Paul Schutten. Wat een enorme bof dat we ze hadden gevraagd de Kinderboekenweek bij ons te openen! En dat ze dat wilden doen! Hun boek is serieus het mooiste boek dat we in de winkel hebben, qua combinatie goud op snee, linnen rug, teksten en illustraties. Gefeliciteerd Floor en Jan Paul! (Zie hier een leuk artikel uit NRC over de nominatie van Het Raadsel)

Vooruitblik op het nieuwe boekenseizoen

Dit najaar verschijnen er uitzonderlijk veel mooie boeken. Monique gaf op radio Eenvandaag een vooruitblik op het nieuwe seizoen en selecteerde alvast een aantal hoogtepunten. Het overzicht is hier terug te lezen (en te beluisteren).

DWDD nieuw boekenpanel

De vertrouwde gezichten van Ronnie, Wim, Gerda en Monique maken na twee jaar plaats voor een nieuw panel, bestaande uit Casper Luckerhof, Grietje Braaksma, Veronie Snijder en Wouter Cajot. En wat kozen ze de eerste keer direct een geweldig Boek van de Maand

 


 

Alle eerdere uitzendingen van Boek van de Maand kun je terugzien op http://dewerelddraaitdoor.vara.nl/Boek-van-de-maand.2661.0.html .

Monique was donderdag 29 mei in Nieuwsuur in het item over Juni - De Maand van het Spannende Boek, ze is te zien om 2.26 en 4.30


Op onze Facebook-pagina zie je honderden feestelijke foto's die we tot nu toe in en om De Nieuwe Boekhandel hebben gemaakt. Als je het leuk vindt, mag je ons liken! En hier vind je prachtige foto's (copyright: Bianca Sistermans) van de presentatie van Waarom ben je niet bij mij.
 

Pitch & Advies: elke vrijdag tussen 11 en 12 uur. In januari 2015 is de schrijverspitch op de tweede vrijdag van de maand (9 januari)

Schrijvers die een boek in eigen beheer uitgeven en graag willen dat het in De Nieuwe Boekhandel komt te liggen, kunnen elke eerste vrijdag van de maand zonder afspraak langskomen om Monique in een pitch van 3 minuten van de kwaliteit te overtuigen. Deze sessies zijn openbaar, hou er rekening mee dat er toehoorders aanwezig zijn. Je kunt dus ook naar andere schrijvers komen luisteren. Binnen enkele dagen hoor je of je boek een plaats in de winkel krijgt. 

Voor alle anderen (ZZP-ers, buurtgenoten, aankomende boekverkopers, enzovoort): heb je een vraag – op wat voor gebied dan ook – en denk je dat Monique je erbij kan helpen, maak dan telefonisch een afspraak. Je krijgt dan een kwartier gratis advies. Tijd: 11.00-12.00 uur. Tip voor schrijvers: koop (bij ons) het blad Schrijven Magazine (nr 4), waarin Monique voorbeelden geeft hoe je van je boek een verkoopsucces maakt.

(NB Tijdens de maandelijkse pitch is er geen adviesuur.)

De best verkochte boeken van 2014


Cadeautips kerst


Het eerste deel in de reeks: Mijn strijd van Karl Ove Knausgård

Vader  |  Karl Ove Knausgård Libris-prijs 6,95

Dit is een exclusieve uitgave van de Libris-boekhandel en verkrijgbaar vanaf 6 december.

Papa gaf me het boodschappenlijstje. 'Mama en ik hebben besloten te gaan scheiden', zei hij. 'O?' zei ik. 'Ja. Maar het zal niet ten koste van jou gaan. Jij zult geen verschil merken. Bovendien ben je nu algauw volwassen, over.. Lees verder

In winkelmandje

Cadeautip: Ik kom terug van Adriaan van DisWat is uw Mooiste Boekomslag van 2014?


Internationale bestsellers in cadeau-editie voor € 15,- per stuk

Geldig zolang de voorraad strekt.


Recent besproken boeken op de radio, TV en in kranten


Uitgelicht! Nieuwe boeken in de Libris-boekhandel


Profiteer elke week van nieuwe kortingen op boeken

Bekijk alle kortingsbonnen
Libris | Een gesmoorde kreet | Marten Toonder | 9789023488552 | Literatuur
€ 15,00
€ 12,50
Geldig van 25/09/14 t/m 25/12/14
Een gesmoorde kreet
Marten Toonder
Lees verder
Libris | Kommer en kwel | Marten Toonder | 9789023488750 | Literatuur
€ 15,00
€ 12,50
Geldig van 25/09/14 t/m 25/12/14
Kommer en kwel
Marten Toonder
Lees verder
Libris | Hoe loopt dit af? | Marten Toonder | 9789023488651 | Literatuur
€ 15,00
€ 12,50
Geldig van 25/09/14 t/m 25/12/14
Hoe loopt dit af?
Marten Toonder
Lees verder

Bijzondere boeken tijdelijk in prijs verlaagd


Website overzicht

Contact

De Nieuwe Boekhandel
Bos en Lommerweg 227, 1055 DT  Amsterdam
020-4867722

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van De Nieuwe Boekhandel en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de beste acties.

Alle Nederlandse boeken hebben in Nederland dezelfde vaste boekenprijs. In de winkel, maar ook op internet. Libris verzendt alle boekbestellingen gratis! Thuiswinkelwaarborg
Verberg deze melding Om Libris.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.