Bekijk dit artikel

De Nieuwe Bestseller - Geef je eigen boek uit!

Vanaf heden is het mogelijk om via De Nieuwe Boekhandel boeken uit te geven, lees hieronder ons persbericht, of klik op de banner om direct te beginnen!

 

Boekhandel wordt uitgeverij

Vanaf heden is het mogelijk om via De Nieuwe Boekhandel boeken uit te geven

Voor de talloze schrijvers-in-spe die niet de juiste wegen kennen of niet de middelen hebben om hun plannen te realiseren, kan De Nieuwe Boekhandel in Amsterdam de oplossing bieden om een droom in vervulling te laten gaan.

Via www.denieuwebestseller.nl kunnen schrijvers voor een laag bedrag – vaak alleen de kosten voor het aanvragen van een ISBN en eventueel reviewkosten – in een paar eenvoudige stappen zelf van hun manuscript een echt boek maken. De Nieuwe Boekhandel biedt hierbij maximale ondersteuning, van het vervaardigen van visitekaartjes tot en met de feestelijke boekpresentatie in de winkel. Het boek kan in elke gewenste oplage worden gedrukt, met aantrekkelijke royalties voor de auteur. Uitgeverij De Nieuwe Boekhandel is bedoeld voor iedereen die zijn levensverhaal, een roman, poëzie of een geschiedenis uit Bos en Lommer wil uitgeven voor een groot of klein publiek.

In het verlengde hiervan gaat De Nieuwe Boekhandel binnenkort voor diverse genres schrijfworkshops organiseren.

Van manuscript tot bestseller

Monique Burger, eigenaar van De Nieuwe Boekhandel: “Op de Frankfurter Buchmesse maakte ik kennis met uitgeefplatform Mijnbestseller.nl. We zijn altijd op zoek naar iets nieuws, en het idee om de boekhandel uit te breiden met een uitgeverij sprak me aan. Ik weet dat veel mensen een manuscript in hun bureaulade hebben liggen. Via onze uitgeverij bieden we nu de mogelijkheid om van dit manuscript een bestseller te maken. Natuurlijk gaan we de boeken ook vanuit de winkel verkopen. Ik zie de etalage met boeken van talenten uit onze buurt al voor me!”

Printing-on-demand

De eerste uitgave wordt in de Boekenweek gepresenteerd. Op 20 maart viert Christel Mantel met De invloed van gedachten – inspirerende verhalen van een vrouw met een spierziekte de verschijning van haar debuut. De trotse auteur ontdekte nog een reden om haar boek bij De Nieuwe Boekhandel uit te brengen: “Ik kan precies zoveel boeken drukken als ik nodig heb. POD is minder belastend voor het milieu en past beter bij de huidige maatschappij. Daar word ik dus blij van.”

De Nieuwe Boekhandel werd onlangs tweede tijdens de verkiezingen voor de beste boekhandel van Nederland, waarbij de vakjury de winkel onder andere prees om de innovatieve ideeën.

eBook van de week

5,99

Het nulnummer
Umberto Eco
5,99

Meer informatie

Boek van de Maand

19,90

Ga heen, zet een wachter
Harper Lee
19,90


Kookboek van de Maand

15,00

Ice Kitchen - 50 ijslollyrecepten
Nadia Roden
15,00

Meer informatie

 
Website overzicht

 

Contact

De Nieuwe Boekhandel
Bos en Lommerweg 227, 1055 DT  Amsterdam
020-4867722

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Libris en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de beste acties.

Alle Nederlandse boeken hebben in Nederland dezelfde vaste boekenprijs. In de winkel, maar ook op internet. Thuiswinkelwaarborg
Verberg deze melding Om Libris.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.