Dit is het derde kookboek van foodblogger Annemiek Verweij. Samen met haar gezin vormt Annemiek het gezicht achter de succesvolle receptenwebsite KeukenLiefde.
In dit boek vind je al hun favoriete wereldgerechten die je zelf makkelijk kunt maken zonder pakje of zakje: Van Zuid-Afrikaanse bobotie, Hongaarse goulash, Japanse yakisoba, Surinaamse roti, Mexicaanse nachoschotel, Italiaanse lasagnette en Griekse moussaka tot Spaanse paëlla en Zweedse gehaktballetjes.
Keukenliefde.nl is een populaire foodblog met meer dan 500.000 unieke bezoekers per maand, 109.000 volgers op FB en 119.000 volgers op InstagramMet duidelijke stap-voor-stapbeschrijving zijn de recepten zijn voor een breed publiek toegankelijkDe recepten zijn (net als in haar vorige boeken) handig ingedeeld in de hoofdstukken: vlees, vis, kip en vegaVeel recepten zijn voorzien van handige variatietips zodat je eindeloos kunt variëren.Achterin het boek vind je ook een handig receptenregister waar je makkelijk kunt zoeken op land en werelddeel.