Bekijk dit artikel

eReaders Accessoires Acties eBooks Help

Lezen zonder belemmeringen

Kobo Touch zwart
Vanaf nu heb je toegang tot een overweldigend aantal toptitels – via één gebruiksvriendelijk touchscreen! Pagina's omslaan, bladwijzers maken, de lettergrootte en het lettertype aanpassen, zoeken in je favoriete boeken... Het is allemaal zo eenvoudig. Even tikken op het scherm, klaar.
 

Schitterend nieuw ontwerp

Het opvallende nieuwe ontwerp en de prettig aanvoelende, zachte achterkant maken de eReader tot een echte must-have. Het nieuwste 6” Pearl-scherm garandeert het allerhoogste leescomfort, terwijl de eReader toch moeiteloos in je jaszak past.

 

Het perfecte formaat voor iedereen

Past makkelijk in je zak, zodat je hem overal mee naar toe kan nemen.

 

Kobo Touch Blue Top
Kobo Touch achterkant design
 

Uitstekend lezen!

Keus uit 7 lettertypes en 17 lettergroottes, zodat je altijd comfortabel leest. Het omslaan van pagina's is heel simpel: je tikt gewoon op het gebruiksvriendelijke touchscreen of haal je vinger erover. Het 6" eInk-scherm is altijd uitstekend te lezen – ook buiten en zelfs in fel zonlicht. Kobo Touch lettertypes

Prijzen winnen... Met lezen

Kobo Touch Reading Life
Lezen is heerlijk! Voortaan deel je op Facebook heel gemakkelijk wat je aan het lezen bent. Bovendien kun je je eigen leesgedrag analyseren én prijzen verdienen – gewoon door te lezen.
 

 

Ontdek je Reading Life

Krijg inzicht in je eReading stijl met de statistieken van Reading Life - je kunt per minuut bijhouden hoe je een boek leest, hoeveel pagina's je gelezen hebt per sessie, verder kun je een overzicht van gezelen boeken zien in de bibliotheek.

Het beste van alles is dat je kunt zien hoeveel tijd je totaal hebt besteed aan lezen met Kobo!

Kobo Reading Life

 


eBook van de week

9,99 5,99

Tussen rood en zwart
Jan Guillou
5,99

Meer informatie

Boek van de Maand

19,95

Juliette
The Lau
19,95 

Kookboek v/d maand

24,95

Rijke oogst
Alys Fowler
24,95

Meer informatie

Contact

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Libris-boekhandel en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de beste acties.

Alle Nederlandse boeken hebben in Nederland dezelfde vaste boekenprijs. In de winkel, maar ook op internet. Libris verzendt alle boekbestellingen gratis! Thuiswinkelwaarborg
Verberg deze melding Om Libris.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.