Zomerse Zaterdag in de Zuidersteeg: Nostalgia

Aankomende zaterdag 30 juli is het thema van de Zomerse Zaterdag 'nostalgia'. Daarom organiseren wij om 15.00 uur een leesclub over meisjesboeken van weleer!

Wat past er qua boeken beter binnen het thema nostalgie dan die geweldige meisjesboeken van vroeger? Veel vrouwen die geboren zijn tussen pakweg 1950 en 1975 krijgen een dromerige blik in hun ogen als het gaat over Top Naeffs School-idyllen, de boeken van Cissy van Marxveldt of die over de donderse dolle tweeling. Boeken vol achoolavonturen, warme gezinnen, gezellige vriendinnenclubs en eerste verliefdheden. Met meisjes die net iets gekker waren en net iets meer durfden dan wij. Kristine Groenhart schreef er het heerlijke Meisjesboeken van weleer over en wij organiseren er zaterdagmiddag om 15.00 uur een speciale leesclub over. Hebt u ook goede herinneringen aan die oude meisjesboeken, neem ze dan, als ze nog in de boekenkast staan mee, en kom gezellig meepraten. Leestekenmedewerkster Tieka Bierdrager, zelf een groot liefhebster, zal de bijeenkomst leiden.

Harry Potter brunch 31 juli

 Zondag 31 juli is het eindelijk zover: het nieuwe Harry Potter-boek 'Harry Potter and the Cursed Child' verschijnt (de Engelse editie). Deze release willen wij samen met jullie vieren bij Het Leesteken!

Brunch voor €5,- gezellig met ons en andere Harry Potter fans. We zorgen voor heel veel Harry Potter lekkernijen! We doen een quiz en nog veel meer leuke dingen. Er zijn natuurlijk leuze prijzen te winnen! Kom in je mooiste tovenaarsoutfit om het feest compleet te maken.

Meld je gauw aan via info@leesteken.nl of telefonisch 0299-77183. Ook als je niet mee wilt brunchen kun je het boek natuurlijk gewoon komen kopen voor €19,99!

  • Maand van de Spiritualiteit Maand van de Spiritualiteit

Nieuw verschenen boeken

Meer nieuwe boeken

Op het gebied van literatuur, spanning, non-fictie en kinderboeken

2C | Mirjam Mous | 9789000350148 € 18,99

Kbvd Mnd -juli -Libris -400x 300

Linda -actie -Libris -400x 300

Harry -potter -Libris -400x 300

Ebook van de Week van € 11,99 voor € 4,99

Actieperiode: 22 t/m 28 juli 2016

Naamloos -1Meer ebook & ereader acties

Turis

Özcan Akyol

€ 4,99
‘Ik kan niet anders, jongen,’ antwoordde Turis. ‘Ik voel me vermorzeld, het is alsof al mijn organen zijn afgestorven, het lijkt of een vuur alles in mijn lichaam heeft verkoold.’ Hij stak zijn handen in de zakken van zijn pantalon. Voor iemand die een streep onder zijn leven wilde zetten stond hij er erg relaxed bij – bijna laconiek. ‘Ik wil naar bed,’ zei ik tussen het snikken door. ‘Dit slaat nergens op.’ Mijn broer trok me tegen zijn lichaam aan,

Boeken in het Nieuws

Recent besproken boeken op de TV, de radio, in tijdschriften en in de dagbladen

Bij onder meer De Wereld Draait Door, Koffietijd, RTL Late Night, Met Het Oog op Morgen én in de bekende dagbladen en tijdschriften worden regelmatig boeken besproken en gerecenseerd. Libris zet ze op een rijtje: de laatst besproken als eerste en handig ingedeeld naar medium. Bekijk hier ons volledige overzicht van recent besproken en boeken in het nieuws

Waarom Libris
Tot en met 31 augustus alle bestellingen in NL en BE GRATIS thuisbezorgd!
Kies uit meer dan een miljoen artikelen, waaronder ruim 25.000 Nederlandse ebooks.
Thuis bestellen en bezorgen of afhalen en betalen in de boekhandel.
Ruim 85.000 boeken op werkdagen voor 23.00 besteld, de volgende dag bezorgd
Volg uw bestelling via Track & Trace van PostNL
Bijna 100 aangesloten kwaliteitsboekhandels.
LIBRISBLZ1 : libris