Bekijk dit artikel


Libris werkt samen met nieuwe eBook-leverancier

Vanaf 22 september 2014 werken wij samen met een nieuwe leverancier van eBooks. Dit betekent voor u dat u meer vrijheid heeft in het lezen van uw eBooks en dat het bestellen van eBooks via de Libris-boekhandel een stuk gemakkelijker is geworden. Dit betekent dan ook dat we geen Kobo eReaders en Kobo eBooks meer aanbieden via de webshop.

Nieuwe eReader
Wij hebben inmiddels een beter alternatief gevonden voor de Kobo eReader. Een eReader waarmee u direct uw lokale boekhandel ondersteunt. Meer informatie over wanneer u de nieuwe betere eReader kunt verwachten zullen wij zo spoedig mogelijk vermelden op onze site, via onze nieuwsbrief en Social Media.

Garantie Kobo eReader
Voor wat betreft garantie en ondersteuning van de Kobo eReaders blijft alles ongewijzigd. U heeft vanaf de datum van aankoop (in onze webshop of een Libris-boekhandel) twee jaar garantie en u krijgt gewoon dezelfde service en garantie als voorheen. Zijn er problemen met uw Kobo eReader dan kunt u contact opnemen met onze helpdesk door een mail te sturen naar: ebook@libris.nl

Wij kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft over wat dit alles voor u betekent. Hiervoor verwijzen wij u graag naar onze lijst met FAQ.

Voor meer informatie over de voordelen van onze nieuwe eBooks verwijzen wij u graag naar onze eReading-pagina.

LeesID, uw digitale boekenkast

Ga naar LeesID.nl


Contact

Boekhandel Roodbeen
Verlaat 13, 3861 AA  Nijkerk
033-2452712

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Boekhandel Roodbeen en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de beste acties.

Alle Nederlandse boeken hebben in Nederland dezelfde vaste boekenprijs. In de winkel, maar ook op internet. Libris verzendt alle boekbestellingen gratis! Thuiswinkelwaarborg
Verberg deze melding Om Libris.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.