Welkom bij dé boekhandel van de Vechtstreek

IMG_0478+++

 

Wat fijn dat u onze website bezoekt!

 

Al 80 jaar is Boek en kantoor Marinus van Kralingen gevestigd in breukelen. Uw vertrouwde adres voor al uw boeken en kantoorartikelen. Natuurlijk kunt u ook online terecht bij uw eigen, lokale boekhandel. Via deze site kunt u boeken bestellen en ophalen in de winkel of thuis laten bezorgen. Bestellingen boven €15,- worden gratis thuisbezorgd! Verder vindt u op deze site allemaal extra informatie over de leverbare boeken. En natuurlijk ook het lokale boekennieuws. Dus bent u een echte boekenwurm? Of een gelegenheidslezer? Kijkt u rustig rond, u vindt vast iets wat bij u past. Net als bij ons in de winkel!

Lezing en gesprek WAT DOEN WE MET MOEDER

Op vrijdag 27 mei a.s  bespreekt Martje van der Brug haar nieuwe boek

"Wat doen we met moeder"

Wat als moeder naar een verpleeghuis moet, en zij aangeeft dat ze dan liever doodgaat? Wat doet dit met de drie kinderen Fiona, Dorien en Alex? In dit verhaal komen zij lijnrecht tegenover elkaar te staan. Mag hun moeder sterven?

Martje van der Brug weet een zwaar en actueel thema op lichtvoetige wijze invoelbaar te maken. Tegelijkertijd geeft zij op geestige wijze een inkijkje in de wereld van de elite.

Aansluitend aan de lezing zal Martje in gesprek gaan met haar publiek.

Aanvang 19.30 uur

Entree € 5,-

Deba 492737663052887f 202cfd 6c 69e 4_400x 400 (1)564c 02d 64897d 7.36911659

Tolino -vision 2-400x 300-Libris

Kookboekvdmnd Mei Libris 400X300

Belangerijkste -boek -Libris 2-400x 300 (1)

Boeken in het nieuws

Recent besproken boeken op de TV, de radio, in tijdschriften en in de dagbladen

Bij onder meer De Wereld Draait Door, Koffietijd, RTL Late Night, Met Het Oog op Morgen én in de bekende dagbladen en tijdschriften worden regelmatig boeken besproken en gerecenseerd.

Libris zet ze op een rijtje: de laatst besproken als eerste en handig ingedeeld naar medium.

Bekijk hier ons volledige overzicht van recent besproken en boeken in het nieuws

3 halen, 2 betalen: profiteer van € 7,99 korting

Deze actie is geldig van 28 april t/m 28 juli 2016

Ebook van de Week van € 9,99 voor € 4,99

Actieperiode: 27 mei t/m 2 juni 2016

Naamloos -1Meer ebook & ereader acties

Moedervlekken

Grunberg Arnon

€ 4,99

Otto Kadoke werkt als psychiater in een crisiscentrum: zijn specialiteit is suicide-preventie, hij dient mensen met een doodswens voor het leven te behouden. Wanneer hij op een dag bij zijn oude en hulpbehoevende moeder op bezoek gaat, doet een van de Nepalese verzorgsters de deur open, gehuld in slechts een handdoek. De psychiater, die zich altijd aan het protocol houdt, wordt overmand door gevoelens van liefde voor het meisje, met als gevolg dat hij de verzorging voor zijn moeder voortaan alleen dient te organiseren. Kadoke is kinderloos, van middelbare leeftijd, maar niet onaantrekkelijk voor artsen in opleiding: hij heeft er menig weten te verleiden. Na opnieuw een grensoverschrijdende ontmoeting, ditmaal met een suïcidale jonge vrouw, lopen het professionele en privéleven van Kadoke definitief in het honderd: zijn moeders huis wordt een ambulant crisiscentrum.<br><br><i>Moedervlekken</i> is een genadeloos eerlijke roman over de liefde van een zoon voor zijn moeder en vader, en vice versa. Een boek over twee mensen die niet kunnen leven - en niet dood kunnen gaan - zonder elkaar. Het markeert een nieuwe fase in Arnon Grunberg's veelomvattende schrijverschap: zorg en liefde sluiten elkaar niet langer uit. Ondanks verlies en pijn blijkt het mogelijk liefde voor het leven te voelen.

Nieuw verschenen boeken

Bekijk alle boeken

Op het gebied van literatuur, spanning, non-fictie en kinderboeken

Loos | Halina Reijn | 9789038801766 € 17,50

Prijsverlaging t/m 30 juni van €8,99 naar €7,20

Blauwe maandag

Nicci French

€ 7,20
De eerste Nicci French met Frieda Klein in de hoofdrol. Kan zij de recherche helpen bij het opsporen van een verdwenen kind? Frieda Klein is psychoanalytica. Ze leeft een strak georganiseerd leven, dat vooral gericht is op het helpen van anderen. Niet alleen haar patiënten, maar ook haar familie en vrienden kunnen altijd op haar rekenen. 's Avonds trekt ze zich terug in haar huis, waar ze maar weinig mensen binnenlaat. De onrust in haar hoofd probeert ze te verdrijven met lange nachtelijke wa

Evenementen bij Libris

02
jun
Uitreiking, de Gouden Strop en schaduwprijs Uitreiking, de Gouden Strop en schaduwprijs Meer informatie
03
jun
Spannende Boeken Weken 3 juni t/m 19 juni 2016 Meer informatie
05
jun
Bekendmaking Fintro Literatuurprijs Meer informatie
Waarom Libris
Boekbestellingen vanaf € 15,- GRATIS thuisbezorgd.
Kies uit meer dan een miljoen artikelen, waaronder ruim 25.000 Nederlandse ebooks.
Thuis bestellen en bezorgen of afhalen en betalen in de boekhandel.
Ruim 85.000 boeken op werkdagen voor 23.00 besteld, de volgende dag bezorgd
Track & Trace, volg uw bestelling.
Bijna 100 aangesloten kwaliteitsboekhandels.
LIBRISBLZ1 : libris