Beste klant,

Onze nieuwe webwinkel is live. U kunt met uw huidige account gewoon gebruik maken van onze diensten. Uw bestelhistorie is ook op deze website aanwezig. De belangrijkste vernieuwing is dat de website geschikt is gemaakt voor monitor, tablet en mobiel. Daarnaast is het zoeken en vinden van boeken binnen de website verbeterd. Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze vernieuwde website. 

Wij zijn er trots op en belangrijk om te weten:
U steunt ook met uw online aankopen uw lokale boekhandel. Dit was al zo en dit blijft zo!

De Libris-boekhandel

Welkom bij dé boekhandel van de Vechtstreek

P20 Blok 3 Ervaring

 

Wat fijn dat u onze website bezoekt!

 

Al bijna 80 jaar is Boek en kantoor Marinus van Kralingen gevestigd in breukelen. Uw vertrouwde adres voor al uw boeken en kantoorartikelen. Natuurlijk kunt u ook online terecht bij uw eigen, lokale boekhandel. Via deze site kunt u boeken bestellen en ophalen in de winkel of thuis laten bezorgen. Verder vindt u op deze site allemaal extra informatie over de leverbare boeken. En natuurlijk ook het lokale boekennieuws. Dus bent u een echte boekenwurm? Of een gelegenheidslezer? Kijkt u rustig rond, u vindt vast iets wat bij u past. Net als bij ons in de winkel!

Boek van de maand

Elke maand kiest ons team een bijzonder boek dat extra aandacht verdient!

 

      9789041426253

 

 Het boek van de maand September is De lege stad van Simone van der Vlugt.

Wij zijn allemal zeer onder de indruk van dit boek! Simone van der Vlugt kan prachtig schrijven. Naast nagelbijtend spannende thrillers schrijft zij ook indrukwekkende historische romans. Ze heeft lang gezegd: ik ga alleen geen boek schrijven over de Tweede Wereldoorlog! Maar gelukkig heeft ze dit nu toch gedaan. Ze werd gegrepen door het idee: wat zou ik zelf gedaan hebben in die periode? En dat maakt dit boek zo uniek. Want er zijn natuurlijk al een hoop romans geschreven over de Tweede wereldoorlog. Maar dit verhaal gaat over een gewone vrouw in Rotterdam. Het begint bij het bombardement, dat met zoveel detail wordt beschreven dat het net lijkt of je met haar mee rent. En dit gevoel laat je het hele boek niet meer los. Wij vinden dat iedereen dit boek moet lezen!

€19,99

 

Boek van de Maand september

Een wervelend levensverhaal: hoe de jaren zestig en zeventig in de jaren tachtig veranderden en alle idealen anders werden

Ebook van de Week voor € 5,99

Het nulnummer

Umberto Eco

€ 5,99
'Een alarmerende en sombere kijk op ons vermogen om weg te kijken.' ROBERTO SAVIANO IN L'ESPRESSO 'Het nulnummer is niet alleen een vermakelijk boek, maar zal op krantenredacties inslaan als een bom, omdat er waarheden in staan die lastig verteerbaar zijn.' CORRIERE DELLA SERA 'Een snelle en vermakelijke roman.' LA STAMPA 'Eco wendt elk middel aan om de goedgelovigheid van zijn lezers op de proef te stellen.' IL SOLE 24 ORE 'Het nulnummer is een heleboel tegelijk: thriller, historische roman, gr

Elke vrijdag kunt u een nieuw eBook van de Week voor voor slechts € 5,99 downloaden.

Actieprijs: van € 11,99 voor € 5,99
Actieperiode:  28 augustus t/m 3 september 2015

Hoe zet u het eBook van de Week op uw eReader of tablet
De korting wordt meteen verwerkt in uw winkelmandje. Heeft u een eReader van tolino, Kobo of van een ander merk dan kunt u deze stappen volgen om het eBook te kunnen downloaden en lezen. Bovendien kunt u nu ook eBooks met een Boekenbon-cadeaukaart aanschaffen.

Boeken in het nieuws

Recent besproken boeken op de TV, de radio, in tijdschriften en in de dagbladen

Bij onder meer De Wereld Draait Door, Koffietijd, RTL Late Night, Met Het Oog op Morgen én in de bekende dagbladen en tijdschriften worden regelmatig boeken besproken en gerecenseerd.

Libris zet ze op een rijtje: de laatst besproken als eerste en handig ingedeeld naar medium.

Bekijk hier ons volledige overzicht van recent besproken boeken in het nieuws

Evenementen bij Libris

05
sep
Manuscripta 5 september Meer informatie
07
sep
Talent voor taal? Schrijf je verhaal! Een van de grootste schrijfwedstrijden van Nederland voor jongeren van 12 tot en met 18 jaar. Meer informatie
13
sep
Roald Dahl Dag Meer informatie
18
sep
Uitreiking Parel voor de Beste Boekverfilming Meer informatie
Waarom Libris
Boekbestellingen vanaf € 15,- GRATIS thuisbezorgd.
Kies uit meer dan een miljoen artikelen, waaronder ruim 25.000 Nederlandse ebooks.
Thuis bestellen en bezorgen of afhalen en betalen in de boekhandel.
Op werkdagen voor 23.00 besteld, de volgende dag in huis.
Track & Trace, volg uw bestelling.
Bijna 100 aangesloten kwaliteitsboekhandels.