Bekijk dit artikel

Welkom bij Boekhandel Veenendaal

 

Op deze website geven wij onze tips en hebben we mooie aanbiedingen. Ook vindt u hier de pagina met boeken over Amersfoort en omgeving. Daarnaast hebben we speciale kinder- en jeugdboekentips en tips voor de Young Adults (15+). Het is mogelijk om de meeste boeken direct te bestellen, te reserveren of zelfs thuis te laten bezorgen. Hiervoor hoeft u alleen maar op de titel te klikken. Ook kunt u zich hier inschrijven voor onze nieuwsbrief. Wij wensen u veel plezier met rondkijken.

 

Maand van het Spannende Boek

Juni is maand van het Spannende Boek. Er komen dan veel nieuwe thrillers en detectives uit. Een aantal hebben wij alvast voor u op een rijtje gezet op deze pagina. Hier staan ook de winnaar en de genomineerden voor de Thriller van het Jaar bij elkaar. 
In de Maand van het Spannende Boek krijgt u bij aankoop van € 12,50 aan Nederlandstalige boeken niet alleen het spannende boekje Grijs gebied van Marion Pauw cadeau maar u kunt ook de film Daglicht (naar het boek van Pauw) zien bij Pathé Thuis. In het Geschenkboek is een unieke code opgenomen die thrillerliefhebbers de gehele maand online toegang geeft tot de film Daglicht.
 

 

Wat wij nu lezen

In de winkel vraagt men regelmatig: "Wat lees jij nu?" Natuurlijk vertellen wij dat graag en wij hebben ook een speciale pagina waarop u kunt zien wat wij lezen. Kijk rustig rond en leer zo onze diverse en persoonlijke smaken kennen.
 

 

 

 

Tip van de maand

Verkopen wij soeplepels? Nee, maar voor deze maken we een uitzondering, omdat hij te leuk is. Nessie steekt met zijn kop boven je soep uit. Hij hangt niet in de pan, hij heeft gewoon voetjes waar hij rechtop mee staat. € 12,95

Nationale tijdschriftenbon

Naast een ruime sortering tijdschriften verkopen wij ook de Nationale Tijdschriftenbon, leuk om te geven en te ontvangen. U geeft een abonnement op een tijdschrift kado dat automatisch stopt. De ontvanger kan kiezen uit ruim 350 tijdschriften. Kijk hier voor het hele assortiment.
 

 

 

Nieuwsbrief van boekhandel Veenendaal

Om als eerste op de hoogte te zijn van onze acties, lezingen en aanbiedingen, kunt u zich hier inschrijven op onze nieuwsbrief. Wij versturen deze ongeveer vijftien keer per jaar. Onze laatste nieuwsbrief kunt u hier lezen.
 


BOEKHANDEL VEENENDAAL GEEFT UW OGEN DE KOST.

Vakantietip! 3 Dwarsliggers voor de prijs van 2. Bespaar €12,95De Millennium-serie, deel 1, 2 en 3 voor € 9,95 per stuk

De succesvolle Millennium-trilogie in een prachtig nieuw vormgegeven editie


Recent besproken boeken op de radio, TV en in kranten


Uitgelicht! Nieuwe boeken in de Libris-boekhandel


De nieuwe Håkan Nesser

Hemel boven Londen  |  Håkan Nesser
ISBN/EAN: 9789044532470
Paperback 19,95

De zeer vermogende Leonard Vermin heeft nog maar een paar weken te leven. Met zijn partner Maud is hij in Londen voor een afscheidsetentje waarvoor ook Mauds kinderen zijn uitgenodigd. Hoewel het etentje bruut wordt onderbroken, lukt het Leonard uiteindelijk toch zijn testament voor te lezen, en daarmee verrast hij iedereen. Is Leonard wel wie hij zegt te zijn? Lees verder

In winkelmandje

Profiteer elke week van nieuwe kortingen op boeken

Bekijk alle kortingsbonnen
Libris | Dertig dagen | Annelies Verbeke | 9789044533545 | Literatuur
€ 19,95
€ 17,45
Geldig van 26/03/15 t/m 26/06/15
Dertig dagen
Annelies Verbeke
Lees verder
Libris | Creativity, Inc. | Ed Catmull | 9789400501201 | Management en economie
€ 24,95
€ 20,00
Geldig van 26/03/15 t/m 26/06/15
Creativity, Inc.
Ed Catmull
Lees verder
Libris | Het vergeten verhaal van een onwankelbare liefde in oorlogstijd | Charles den Tex | 9789044533484 | Literatuur
€ 19,95
€ 14,95
Geldig van 26/03/15 t/m 26/06/15
Het vergeten verhaal van een onwankelbare liefde in oorlogstijd
Charles den Tex
Lees verder

Geronimo Stilton en Jeff Kinney winnen Prijs van de Nederlandse Kinderjury


De winnaars van de Prijs van de Nederlandse Kinderjury zijn bekendgemaakt. In de categorie 6 t/m 9 bleek Fantasia IX: De fenomenale reis van Geronimo Stilton het populairst onder alle stemmers. In de categorie 10 t/m 12 jaar gingen de meeste stemmen naar Het leven van een loser. Gedumpt van Jeff Kinney.

De Senaat van de Nederlandse Kinderjury reikte de Prijs uit en mocht bovendien zijn eigen prijs uitreiken: de Pluim van de Senaat. Deze ging in de categorie 6 t/m 9 naar Superjuffie in de soep van Janneke Schotveld. 100% Coco. Paris van Niki Smit werd door de Senaat in de categorie 10 t/m 12 als beste beoordeeld.Bijzondere boeken tijdelijk in prijs verlaagd
Contact

Boekhandel Veenendaal
Langestraat 33, 3811 AB  Amersfoort
033-4613232

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Libris en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de beste acties.

Alle Nederlandse boeken hebben in Nederland dezelfde vaste boekenprijs. In de winkel, maar ook op internet. Thuiswinkelwaarborg
Verberg deze melding Om Libris.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.