Boekenweek | 7 t/m 31 maart 2020

Boekenweek wordt verlengd

We realiseren ons dat deze Boekenweek voor iedereen een vreemd einde heeft. Daarom verlengen we de Boekenweek tot het einde van de maand.

T/m 31 maart krijgt u het Boekenweek geschenk in de boekhandel (zolang de voorraad strekt) thuisbezorging zijn de geschenken helaas op!
T/m 31 maart koopt u het Boekenweekessay van Özcan Akyol in de boekhandel of als ebook. De voorraad in de boekhandel is beperkt. Bekijk hier in welke boekhandel nog exemplaren beschikbaar zijn.

Een Boekenweek cadeautje van de boekhandel

Van 7 t/m 15 maart 2020 is het weer Boekenweek. De 85ste Boekenweek staat in het teken van hen die ons voorstellingsvermogen vergroten: de rebellen en dwarsdenkers. Het lezen van boeken zet namelijk aan tot nadenken, zodat lezers begrip ontwikkelen voor anderen en minder vasthouden aan vooroordelen.

Boekenweek-geschenk cadeau
Tijdens de Boekenweek krijg je bij besteding van € 15,00 aan Nederlandstalige boeken, Leon & Juliette van Annejet van der Zijl, de ongekroonde koningin van de literaire non-fictie, cadeau. Koop je voor tenminste € 15,00 aan Nederlandstalige ebooks dan ontvang je het Boekenweek-geschenk als ebook.

Over Leon & Juliette: In Leon & Juliette reconstrueert Annejet van der Zijl een waargebeurde negentiende-eeuwse liefdesgeschiedenis die alles trotseerde, tot de vergetelheid aan toe.

Boekenweekgeschenk is op voor thuisbezorgen!

Het Boekenweekgeschenk is een cadeautje van je lokale boekhandel!

Zondag 15 maart 2020 vrij reizen met de trein met je Boekenweekgeschenk of je ebookgeschenk: Deze datum wordt verplaatst. De nieuwe dag wordt op een later moment bekend gemaakt.

Boekenweek Corona nieuws: Gratis reisdag wordt verplaatst

Traditiegetrouw kunt u ieder jaar een dag gratis reizen met de trein op vertoon van uw boekenweekgeschenk.

Naar aanleiding van de maatregelen van de regering heeft de NS in overleg met Stichting CPNB besloten de gratis reisdag op zondag 15 maart uit te stellen. Aanstaande zondag is niet meer het juiste moment. De nieuwe datum wordt op een later moment bekend gemaakt.

Waarom Libris.nl
Boekbestellingen vanaf € 15,- GRATIS thuisbezorgd.
Kies uit meer dan een miljoen artikelen, waaronder ruim 25.000 Nederlandse ebooks.
Thuis bestellen en bezorgen of afhalen en betalen in de boekhandel.
Ruim 85.000 boeken op werkdagen voor 21.00 besteld, de volgende dag bezorgd
Volg uw bestelling via Track & Trace van PostNL
Ruim 180 aangesloten Libris- en Blz.-boekhandels.
pro-mbookslibr2 : libris