Paperback

€ 16,95

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
Koop lokaal, ook online!
Ik wil advies
Vraag de boekhandel
{{promotion.PromotionName}}

DESMOND MORRIS DE NAAKTE AAP
Een boek dat geen mens mag missen
Wat is de mens voor een dier? Dat is de vraag die Desmond Morris zich in dit boek stelt. Door de ogen van deze briljante observator zien we wie we werkelijk zijn: een aap die zich weliswaar heeft losgeworsteld van zijn oorsprong, maar die nog steeds gedreven wordt door zijn oude driften. Of het nu gaat om het grootbrengen van onze kinderen, ons eetgedrag of ons seksleven, we zijn minder verschillend van onze soortgenoot dan we misschien zouden willen.
De naakte aap is een klassieker die de manier waarop we naar onze eigen soort kijken voor altijd heeft veranderd. Het is een van de opzienbarendste en meest gelezen beschouwingen over de mens en zijn gedrag, die niets aan relevantie heeft ingeboet. De naakte aap verdient zijn positie naast The Origin of Species van Charles Darwin.
DESMOND MORRIS is zo loog en gedragsonderzoeker. In London Zoo zette hij een onderzoeksgroep op om het gedrag van zoogdieren te bestuderen. Dit vormde de basis voor zijn boek, De naakte aap, dat wereldwijd een bestseller werd. Daarna schreef hij nog een groot aantal succesvolle boeken en maakte documentaires over het gedrag van mensen en dieren.
ISBN
9789022993057
Vorm
Paperback
Uitgever
Bruna Uitgevers, A.W.
Druk
1e
Verschenen
28-03-2007
Taal
Nederlands
Pagina's
319 pp.
Genre
Psychologie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr2 : libris