French Gastronomy
ISBN
9780231124164
Uitgever
Columbia University Press
Druk vanaf
1e
Verschenen
01-01-2002
Taal
Engels
Bladzijden
176 pp.
Bindwijze
Hardcover
Genre
Geschiedenis
  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

French Gastronomy

The History and Geography of a Passion

Why did the passion for food-gastronomy-originate in France? The key, it turns out, is France itself. In its climate, diversity of soils, abundant resources, and varied topography lie the roots of France's food fame. Pitte masterfully reveals the ways in which cultural phenomena surrounding food and eating in France relate to space and place.
Niet leverbaar

Dit artikel wordt niet, of niet meer, door onze leveranciers aangeboden. Je kunt het dan ook niet via de webshop bestellen.

Wel kun je, via de link "Vraag de boekhandel", de boekhandel vragen of zij dit artikel nog op voorraad hebben, er aan kunnen komen, of een alternatief beschikbaar hebben.

Loading...

.
Waarom Libris.nl
Boekbestellingen vanaf € 15,- GRATIS thuisbezorgd.
Kies uit meer dan een miljoen artikelen, waaronder ruim 25.000 Nederlandse ebooks.
Thuis bestellen en bezorgen of afhalen en betalen in de boekhandel.
Ruim 85.000 boeken op werkdagen voor 21.00 besteld, de volgende dag bezorgd
Volg uw bestelling via Track & Trace van PostNL
Ruim 180 aangesloten Libris- en Blz.-boekhandels.
pro-mbookslibr3 : libris