ebook

Niet leverbaar

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
Koop lokaal, ook online!
Bekijk winkelvoorraad
Ik wil advies
Vraag de boekhandel
{{promotion.PromotionName}}

<>Dit boek is als een gin-tonic aan het einde van een bizar drukke werkweek

Hoe overleef ik mijn baas die me probeert gek te maken? Hoe krijg ik een promotie zonder een burn-out? Hoe voorkom ik een huilbui op de wc? Cate Sevilla geeft in dit boek openhartig, herkenbaar en humoristisch advies aan vrouwen die proberen hun uiterste best te doen op het werk, maar die het soms even niet zien zitten tussen alle targets, kantoorpolitiek en #lovemyjobs door. Op basis van de ervaringen van Cate Sevilla zélf, die als werknemer en als manager bij zowel gigantische bedrijven als sjofele start-ups als geen ander de dagelijkse struggles kent, maar ook door interviews met psychologen, HR-professionals en vrouwen op de werkvloer, kun jij de problemen op je werk aanpakken en voorkomen dat je gek wordt op de werkvloer.

Het biedt troost dat je niet de enige bent die zich zo voelt. Cate Sevilla laat zien dat het nooit het einde van de wereld is, hoewel het regelmatig wel zo kan voelen. Ze geeft je een motivatie-boost en soms gewoon een schop onder je kont, om te krijgen wat je wil.

Eerlijk en praktisch, hilarisch en herkenbaar: dit is jouw must-have gids voor de rommelige, stressvolle en soms bizarre kant van de moderne werkplek.

Laat je niet gek maken op je werk is je gids door de dagelijkse frustraties van het werk, of je nu:
• Wil beslissen of je ontslag neemt of niet;
• Vecht tegen een micromanager die vastbesloten lijkt om jou te vernietigen;
• Moeite hebt om gemotiveerd te blijven (ook al ben je behoorlijk ambitieus);
• Overweldigd bent door alle werklast;
• Een zooitje van alles hebt gemaakt of op het punt staat je baan te verliezen

Cate Sevilla is redacteur en journalist en heeft gewerkt voor o.a. Google, BuzzFeed en Microsoft. Op basis van haar eigen ervaringen als manager en medewerker van zowel gigantische bedrijven als smerige start-ups schreef ze dit boek. Cate is opgegroeid in Californië en woont en werkt tegenwoordig in Engeland.

ISBN
9789000374106
Vorm
ebook
Uitgever
Spectrum
Taal
Onbekend
Pagina's
208 pp.
Genre
Psychologie
Geen recensies beschikbaar.
Je hebt recent geen producten bekeken
pro-mbookslibr2 : libris