Gebonden

€ 12,99

Nog niet verschenen, beschikbaar vanaf 28-5-2021
Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
Koop lokaal, ook online!
Bekijk winkelvoorraad
Ik wil advies
Vraag de boekhandel
{{promotion.PromotionName}}

<>Uniek, persoonlijk album om zelf te maken en cadeau te geven aan je vader

De dag dat hij je leerde fietsen, toen hij bij noodweer een geul rond de tent groef en uiteraard ook een paar typische niet-aan-je-moeder-vertellen-momenten. Voor papa, een boekje over ons is een mooi vormgegeven cadeauboekje om zelf te vullen met alle bijzondere momenten die jullie samen hebben beleefd.

Bestsellerauteur Elma van Vliet helpt je met creatieve opdrachten, grappige multiplechoicevragen en ruimte voor foto’s en aandenkens bij het maken van jullie persoonlijke bundeling van hoogtepunten, slappe lach-momenten en onvergetelijke anekdotes.

Voor papa is een eenvoudige, originele en creatieve manier om je vader te laten weten hoe onmisbaar hij voor je is. Het resultaat is een prachtige basis voor heerlijke gesprekken met je vader over toen, nu en later. Om voor altijd te bewaren en nog vaak doorheen te bladeren.

Ook in deze serie: Voor mama, Voor oma, Voor opa, Voor mijn zus(je), Voor mijn broer(tje) en Voor een lief vriendinnetje.

Elma van Vliet is de bedenkster van de Vertel eens-serie. Toen ze in 2001 te horen kreeg dat haar moeder ernstig ziek was, realiseerde ze zich dat er nog zoveel vragen waren die ze haar wilde stellen. Daarom maakte zij het boek Mam, vertel eens. Door het maken van dit boek ontdekte ze haar passie voor het helpen van mensen bij het maken, delen en bewaren van herinneringen. Haar boeken en non-boeken staan bekend om de mooie vormgeving, de inspirerende vragen en de gesprekken die erdoor ontstaan. Wereldwijd zijn er nu meer dan vier miljoen mensen die met de hulp van Elma hun eigen verhalen schrijven. Zie ook www.elmavanvliet.nl

ISBN
9789000377237
Vorm
Gebonden
Uitgever
Spectrum
Druk
4e
Verschenen
30-11-2020
Taal
Nederlands
Pagina's
80 pp.
Genre
Lifestyle
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr2 : libris