De afgelopen jaren is Cor Hospes voor verschillende tijdschriften regelmatig naar het buitenland geweest. Voor een reisverhaal of food & travel reportage. Onderweg maakte hij als journalist geregeld dingen mee die niet 1-2-3 pasten bij de opdracht, in het verhaal of geschikt waren voor het betreffende magazine.
Deze verhalen heeft hij wel opgeschreven en onder de naam Mr. Global gepubliceerd op Cheffen.nl. Een selectie daarvan, aangevuld met enkele nieuwe culinaire avonturen, vindt u terug in dit boek. Met foto¿s van Rob van der Vet met wie Hospes bijna altijd door het buitenland reist. Hij schoot ook de foto¿s die bij elk culinair verhaal horen. Gerechten van foodstyliste/receptenschrijfster Ingmar Niezen die bij elk verhaal een passend bord bedacht.
Bij elkaar 30 recepten bij even zoveel verhalen, verdeeld over voor-, hoofd- en nagerecht. Foodstyliste Hanneke Boers zette ze smakelijk voor de camera op tafel en Lotte Wolff, de jongste sommelier van ons land, werkzaam bij Restaurant Callas in Den Haag, zorgde voor een passende wijntip. Samen maakten ze van ¿Reismenu, verhalen in gerechten¿ het eerste kookboek van ons land met een avontuurlijk menu. Met smakelijke recepten, smakelijke foto¿s en smakelijke verhalen.¿
Deze verhalen heeft hij wel opgeschreven en onder de naam Mr. Global gepubliceerd op Cheffen.nl. Een selectie daarvan, aangevuld met enkele nieuwe culinaire avonturen, vindt u terug in dit boek. Met foto¿s van Rob van der Vet met wie Hospes bijna altijd door het buitenland reist. Hij schoot ook de foto¿s die bij elk culinair verhaal horen. Gerechten van foodstyliste/receptenschrijfster Ingmar Niezen die bij elk verhaal een passend bord bedacht.
Bij elkaar 30 recepten bij even zoveel verhalen, verdeeld over voor-, hoofd- en nagerecht. Foodstyliste Hanneke Boers zette ze smakelijk voor de camera op tafel en Lotte Wolff, de jongste sommelier van ons land, werkzaam bij Restaurant Callas in Den Haag, zorgde voor een passende wijntip. Samen maakten ze van ¿Reismenu, verhalen in gerechten¿ het eerste kookboek van ons land met een avontuurlijk menu. Met smakelijke recepten, smakelijke foto¿s en smakelijke verhalen.¿
€12,50
Exemplaren:
Nieuw
Prijs:
€ 12,50
Verkrijgbaar in
Centraal landelijk magazijn
Voorraad:
Levertijd:
Op werkdagen voor 23:00 besteld, volgende dag bezorgd
* Voorraad uit het 'Centraal landelijk magazijn' is leverbaar vanuit een centraal logistiek centrum in Nederland, hiervandaan wordt het artikel naar de klant of de boekhandel gestuurd. De getoonde voorraad in de boekhandel wordt meerdere malen per dag bijgewerkt. Het kan echter voorkomen dat een artikel in de tussentijd uitverkocht is.
Wilt u zeker weten dat een boek op voorraad is, verzoeken wij u contact op te nemen met de boekhandel.
Loading...