Alle boekbestellingen worden t/m 22 december gratis verzonden binnen Nederland en België

 

Everything I Want to Eat
ISBN
9781613121962
Uitgever
Abrams
Verschenen
04-10-2016
Taal
Engels
Bladzijden
240 pp.
Bindwijze
ebook EPUB
  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Everything I Want to Eat ebook: ebooktype_EPUB_Drm

Sqirl and the New California Cooking

**Selected as Eater's 2016 Cookbook of the Year** **iBooks Best of 2016 Selection**The debut cookbook from Jessica Koslow, award-winning chef of LA's popular restaurant Sqirl, featuring more than 100 fresh, market-driven, healthy, and flavorful recipes.   Jessica Koslow and her restaurant, Sqirl, are at the forefront of the California cooking renaissance, which is all about food that surprises us and engages all of our senses—it looks good, tastes vibrant, and feels fortifying yet refreshing. In Everything I Want to Eat, Koslow shares 100 of her favorite recipes for health-conscious but delicious dishes, all of which always use real foods—no fake meat or fake sugar here—that also happen to be suitable for vegetarians, vegans, or whomever you're sharing your meal with.   The book is organized into seven chapters, each featuring a collection of recipes centered on a key ingredient or theme. Expect to find recipes for dishes Sqirl has become known for, as well as brand-new seasonal flavor combinations, including:  Raspberry and cardamom jamSorrel-pesto rice bowlBurnt brioche toast with house ricotta and seasonal jamLamb merguez, cranberry beans, roasted tomato, and yogurt cheeseValrhona chocolate fleur de sel cookiesAlmond hazelnut milk Koslow lives in LA, where everyone is known to be obsessively health-conscious and where dietary restrictions are the norm. People come into Sqirl and order dishes with all sorts of substitutions and modifications—hold the feta, please, add extra kale. They are looking to make their own healthy adventures. Others may tack breakfast sausage, cured bacon, or Olli's prosciutto on to their order. So Koslow has had to constantly think about ways to modify dishes for certain diets, which in a way has made her a better, more adaptable cook.   Throughout this book, Koslow provides notes and thought bubbles that show how just about any dish can be modified for specific tastes and dietary needs, whether it needs to be gluten-free or vegan.
€27,99
Exemplaren:
Ebook

Prijs:
€ 27,99
Verkrijgbaar in
Online
Voorraad:
Levertijd:
Direct te downloaden
Dit is een digitaal leesproduct. Na betaling van de bestelling, kunt u een digitaal boek meteen op een computer of daarvoor geschikte ereader lezen. Door op "Afrekenen" te klikken ziet u af van uw herroepingsrecht en stemt u in met directe levering. U kunt een digitaal boek dus niet ruilen of annuleren.

Loading...

Libris Boeken Top 3

In de boekhandel en online verkopen we heel veel boeken. Welke boeken zijn er het meest over de toonbank gegaan? Hier vind je de 3 best verkochte boeken op het gebied van literatuur, spanning, non-fictie en kinderboeken. Wil je liever per genre de boeken top 10 bekijken of de ebook top 10? Dat kan! 

Bekijk alle top 10 lijsten

Boeken in het Nieuws

Bij onder meer De Wereld Draait Door, Pauw, Jinek, Koffietijd, RTL Late Night, Met Het Oog op Morgen én in de bekende dagbladen en tijdschriften worden regelmatig boeken besproken en gerecenseerd. Libris zet ze op een rijtje: de laatst besproken als eerste en handig ingedeeld naar medium.

Alle Boeken in het Nieuws

.
Waarom Libris
Boekbestellingen vanaf € 15,- GRATIS thuisbezorgd.
Kies uit meer dan een miljoen artikelen, waaronder ruim 25.000 Nederlandse ebooks.
Thuis bestellen en bezorgen of afhalen en betalen in de boekhandel.
Ruim 85.000 boeken op werkdagen voor 23.00 besteld, de volgende dag bezorgd
Volg uw bestelling via Track & Trace van PostNL
Bijna 100 aangesloten kwaliteitsboekhandels.
pro-mbookslibr2 : libris