VBoekbestellingen gratis thuis bezorgd vanaf 15,- 

VGratis afhalen in de boekhandel

 VBinnen 14 dagen gratis retour bij ruim 100 boekhandels

Professional Charcuterie
ISBN
9780471122371
Uitgever
John Wiley & Sons
Druk vanaf
1e
Verschenen
01-01-1996
Taal
Engels
Bladzijden
304 pp.
Bindwijze
Hardcover
Genre
Koken
  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Professional Charcuterie

Sausage Making, Curing, Terrines, and Pâtés

The complete, contemporary guide to preparing sausages, cured and smoked meats, pates and terrines, and cured and smoked fish of the highest quality

Centuries of skill and imagination have earned charcuterie a revered place in the world of gastronomy, and Professional Charcuterie honors that proud tradition.
€240,95
Exemplaren:
Nieuw

Prijs:
€ 240,95
Verkrijgbaar in
Centraal landelijk magazijn
Voorraad:
-
Levertijd:
Afwijkende levertijd: 6 tot 8 werkdagen.
* Voorraad uit het 'Centraal landelijk magazijn' is leverbaar vanuit een centraal logistiek centrum in Nederland, hiervandaan wordt het artikel naar de klant of de boekhandel gestuurd. De getoonde voorraad in de boekhandel wordt meerdere malen per dag bijgewerkt. Het kan echter voorkomen dat een artikel in de tussentijd uitverkocht is. Wilt u zeker weten dat een boek op voorraad is, verzoeken wij u contact op te nemen met de boekhandel.

Loading...

.
Waarom Libris
Boekbestellingen vanaf € 15,- GRATIS thuisbezorgd.
Kies uit meer dan een miljoen artikelen, waaronder ruim 25.000 Nederlandse ebooks.
Thuis bestellen en bezorgen of afhalen en betalen in de boekhandel.
Ruim 85.000 boeken op werkdagen voor 23.00 besteld, de volgende dag bezorgd
Volg uw bestelling via Track & Trace van PostNL
Bijna 100 aangesloten kwaliteitsboekhandels.
pro-mbookslibr3 : libris