Alle boekbestellingen worden t/m 22 december gratis verzonden binnen Nederland en België

 

The Short Stack Cookbook
ISBN
9781613121986
Uitgever
ABRAMS
Verschenen
18-10-2016
Taal
Engels
Bladzijden
320 pp.
Bindwijze
ebook EPUB
  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

The Short Stack Cookbook ebook: ebooktype_EPUB_Drm

Ingredients That Speak Volumes

The first cookbook from Short Stack Editions, an artful collection of 150 new and original recipes organized by ingredient from IACP and James Beard Award–winning cookbook authors, chefs, food writers, recipe testers, and editors. 

The ethos behind Short Stack Editions is simple: Pair honest, common ingredients with trusted voices in the culinary world for inspired recipes home cooks can actually use. And for their first cookbook, Short Stack founders Nick Fauchald and Kaitlyn Goalen call upon their acclaimed contributors to extend their love letters to favorite ingredients. Exclusively created for this cookbook, these recipes–from all-star chefs, food writers, editors, and stylists–are destined to become favorites.

Organized by 18 ingredients, including Apples, Bacon, Brussels Sprouts, Butter, Cheddar, Eggs, Tomatoes, Greek Yogurt, Honey, Hot Chile Peppers, Kale, Lemons, Sourdough, Whole Chicken, and Winter Squash, The Short Stack Cookbook takes readers though staples found in the kitchen and presents new ways to cook with everyday items. Contributors include:

  • Virginia Willis (author of Bon Appétit, Y’all
  • Sara Jenkins (chef, restaurateur, and cookbook author) 
  • Ian Knauer (IACP nominee and editor at Food & Wine
  • Soa Davies (producer of Eric Ripert’s cookbook On the Line and TV show Avec Eric
  • Susan Spungen (founding food editor for Martha Stewart Living
  • Angie Mosier (food stylist, photographer, and writer for Food & Wine and the New York Times
  • Rebekah Peppler (writer and food stylist) 
  • Alison Roman (BuzzFeed food editor) 
  • Sarah Baird (writer and culinary anthropologist) 
  • Julia Sherman (artist, photographer, writer, and editor of Salad for President
  • Michael Harlan Turkell (award-winning photographer) 
  • Julia Turshen (cookbook author) 
  • Megan Scott (recipe developer) 
  • Tyler Kord (chef-owner of the No. 7 group) 
  • Paul Grimes (food stylist) 
  • Beth Lipton (food director for Health magazine) 

The Short Stack Cookbook is the perfect gift for the nostalgic, design-centric home cook looking for recipe inspiration for their weekly farmer’s market haul or CSA farm box.


€27,62
Exemplaren:
Ebook

Prijs:
€ 27,62
Verkrijgbaar in
Online
Voorraad:
Levertijd:
Direct te downloaden
Dit is een digitaal leesproduct. Na betaling van de bestelling, kunt u een digitaal boek meteen op een computer of daarvoor geschikte ereader lezen. Door op "Afrekenen" te klikken ziet u af van uw herroepingsrecht en stemt u in met directe levering. U kunt een digitaal boek dus niet ruilen of annuleren.

Loading...

Libris Boeken Top 3

In de boekhandel en online verkopen we heel veel boeken. Welke boeken zijn er het meest over de toonbank gegaan? Hier vind je de 3 best verkochte boeken op het gebied van literatuur, spanning, non-fictie en kinderboeken. Wil je liever per genre de boeken top 10 bekijken of de ebook top 10? Dat kan! 

Bekijk alle top 10 lijsten

Boeken in het Nieuws

Bij onder meer De Wereld Draait Door, Pauw, Jinek, Koffietijd, RTL Late Night, Met Het Oog op Morgen én in de bekende dagbladen en tijdschriften worden regelmatig boeken besproken en gerecenseerd. Libris zet ze op een rijtje: de laatst besproken als eerste en handig ingedeeld naar medium.

Alle Boeken in het Nieuws

.
Waarom Libris
Boekbestellingen vanaf € 15,- GRATIS thuisbezorgd.
Kies uit meer dan een miljoen artikelen, waaronder ruim 25.000 Nederlandse ebooks.
Thuis bestellen en bezorgen of afhalen en betalen in de boekhandel.
Ruim 85.000 boeken op werkdagen voor 23.00 besteld, de volgende dag bezorgd
Volg uw bestelling via Track & Trace van PostNL
Bijna 100 aangesloten kwaliteitsboekhandels.
pro-mbookslibr3 : libris