Alle boekbestellingen worden t/m 22 december gratis verzonden binnen Nederland en België

 

Salt, Fat, Acid, Heat
ISBN
9781476753850
Uitgever
Simon + Schuster Inc.
Verschenen
25-04-2017
Taal
Engels
Bladzijden
480 pp.
Bindwijze
ebook EPUB
  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Salt, Fat, Acid, Heat ebook: EPUB met Adobe-DRM

Mastering the Elements of Good Cooking

New York Times Bestseller A visionary new master class in cooking that distills decades of professional experience into just four simple elements, from the woman declared "America's next great cooking teacher" by Alice Waters. In the tradition of The Joy of Cooking and How to Cook Everything comes Salt, Fat, Acid, Heat, an ambitious new approach to cooking by a major new culinary voice. Chef and writer Samin Nosrat has taught everyone from professional chefs to middle school kids to author Michael Pollan to cook using her revolutionary, yet simple, philosophy. Master the use of just four elements—Salt, which enhances flavor; Fat, which delivers flavor and generates texture; Acid, which balances flavor; and Heat, which ultimately determines the texture of food—and anything you cook will be delicious. By explaining the hows and whys of good cooking, Salt, Fat, Acid, Heat will teach and inspire a new generation of cooks how to confidently make better decisions in the kitchen and cook delicious meals with any ingredients, anywhere, at any time. Echoing Samin's own journey from culinary novice to award-winning chef, Salt, Fat Acid, Heat immediately bridges the gap between home and professional kitchens. With charming narrative, illustrated walkthroughs, and a lighthearted approach to kitchen science, Samin demystifies the four elements of good cooking for everyone. Refer to the canon of 100 essential recipes—and dozens of variations—to put the lessons into practice and make bright, balanced vinaigrettes, perfectly caramelized roast vegetables, tender braised meats, and light, flaky pastry doughs. Featuring 150 illustrations and infographics that reveal an atlas to the world of flavor by renowned illustrator Wendy MacNaughton, Salt, Fat, Acid, Heat will be your compass in the kitchen. Destined to be a classic, it just might be the last cookbook you'll ever need. With a foreword by Michael Pollan.
€16,93
Exemplaren:
Ebook

Prijs:
€ 16,93
Verkrijgbaar in
Online
Voorraad:
Levertijd:
Direct te downloaden
Dit is een digitaal leesproduct. Na betaling van de bestelling, kunt u een digitaal boek meteen op een computer of daarvoor geschikte ereader lezen. Door op "Afrekenen" te klikken ziet u af van uw herroepingsrecht en stemt u in met directe levering. U kunt een digitaal boek dus niet ruilen of annuleren.

Loading...

Libris Boeken Top 3

In de boekhandel en online verkopen we heel veel boeken. Welke boeken zijn er het meest over de toonbank gegaan? Hier vind je de 3 best verkochte boeken op het gebied van literatuur, spanning, non-fictie en kinderboeken. Wil je liever per genre de boeken top 10 bekijken of de ebook top 10? Dat kan! 

Bekijk alle top 10 lijsten

Boeken in het Nieuws

Bij onder meer De Wereld Draait Door, Pauw, Jinek, Koffietijd, RTL Late Night, Met Het Oog op Morgen én in de bekende dagbladen en tijdschriften worden regelmatig boeken besproken en gerecenseerd. Libris zet ze op een rijtje: de laatst besproken als eerste en handig ingedeeld naar medium.

Alle Boeken in het Nieuws

.
Waarom Libris
Boekbestellingen vanaf € 15,- GRATIS thuisbezorgd.
Kies uit meer dan een miljoen artikelen, waaronder ruim 25.000 Nederlandse ebooks.
Thuis bestellen en bezorgen of afhalen en betalen in de boekhandel.
Ruim 85.000 boeken op werkdagen voor 23.00 besteld, de volgende dag bezorgd
Volg uw bestelling via Track & Trace van PostNL
Bijna 100 aangesloten kwaliteitsboekhandels.
pro-mbookslibr2 : libris