Alle boekbestellingen worden t/m 22 december gratis verzonden binnen Nederland en België

 

Flavor and seasoning : dashi, umami and fermented food
ISBN
9784908325045
Uitgever
Kodansha
Druk vanaf
1e
Verschenen
01-04-2017
Taal
Engels
Bladzijden
216 pp.
Bindwijze
Overig Hardback
Genre
Koken
  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Flavor and seasoning : dashi, umami and fermented food

Dashi, Umami and Fermented Foods

Interest in Japanese food in North America has grown exponentially in the last fifteen years, moving well beyond sushi and sashimi. More and more people now appreciate the variety and complex tastes and textures of Japanese food, as well as its emphasis on fresh, seasonal ingredients, and presentation. Words like "dashi" and "umami" are part of our vocabulary. Along with this interest has come an abundance of Japanese cookbooks, most often with a focus on ease of preparation, and recipes that accommodate local tastes and ingredients. However, professional chefs, who are increasingly acknowledging the influence of Japanese cooking on their own work, are looking for expert information about authentic, traditional cuisine. "The Japanese Culinary Academy's Complete Japanese Cuisine" series meets this demand.

FLAVOR AND SEASONING: DASHI, UMAMI AND FERMENTED FOOD is the second in this multi-volume series. Created by the renowned Japanese Culinary Academy, an organization dedicated to advancing Japanese cuisine throughout the world, the series is authoritative, comprehensive, and wide-ranging in scope. The writing, design and photography of each volume meet the highest standards. And although the books are targeted primarily to a professional readership, serous amateur chefs will also find them to be an invaluable resource.

FLAVOR AND SEASONING covers all the fundamentals of the subject, providing information that's necessary to understanding the cuisine and its cultural context. The book features sections on: kaiseki; dashi and umami; Japanese soy sauce, miso, and sake for cooking; kombu; fermented food and seasonings like natto, mirin and vinegar; flavorings including yuzu, sudachi, sansho, myoga, shoga, and oba; and much, much more. At the end of the book is information about Japanese kitchen utensils as well as basic recipes and a glossary.

€76,95
Exemplaren:
Nieuw

Prijs:
€ 76,95
Verkrijgbaar in
Centraal landelijk magazijn
Voorraad:
-
Levertijd:
Tijdelijk niet leverbaar
* Voorraad uit het 'Centraal landelijk magazijn' is leverbaar vanuit een centraal logistiek centrum in Nederland, hiervandaan wordt het artikel naar de klant of de boekhandel gestuurd. De getoonde voorraad in de boekhandel wordt meerdere malen per dag bijgewerkt. Het kan echter voorkomen dat een artikel in de tussentijd uitverkocht is. Wilt u zeker weten dat een boek op voorraad is, verzoeken wij u contact op te nemen met de boekhandel.

Loading...

Libris Boeken Top 3

In de boekhandel en online verkopen we heel veel boeken. Welke boeken zijn er het meest over de toonbank gegaan? Hier vind je de 3 best verkochte boeken op het gebied van literatuur, spanning, non-fictie en kinderboeken. Wil je liever per genre de boeken top 10 bekijken of de ebook top 10? Dat kan! 

Bekijk alle top 10 lijsten

Boeken in het Nieuws

Bij onder meer De Wereld Draait Door, Pauw, Jinek, Koffietijd, RTL Late Night, Met Het Oog op Morgen én in de bekende dagbladen en tijdschriften worden regelmatig boeken besproken en gerecenseerd. Libris zet ze op een rijtje: de laatst besproken als eerste en handig ingedeeld naar medium.

Alle Boeken in het Nieuws

.
Waarom Libris
Boekbestellingen vanaf € 15,- GRATIS thuisbezorgd.
Kies uit meer dan een miljoen artikelen, waaronder ruim 25.000 Nederlandse ebooks.
Thuis bestellen en bezorgen of afhalen en betalen in de boekhandel.
Ruim 85.000 boeken op werkdagen voor 23.00 besteld, de volgende dag bezorgd
Volg uw bestelling via Track & Trace van PostNL
Bijna 100 aangesloten kwaliteitsboekhandels.
pro-mbookslibr2 : libris