VBoekbestellingen gratis bezorgd vanaf 15,- 

VGratis afhalen in de boekhandel

 VBinnen 14 dagen gratis retour bij ruim 100 boekhandels

De chefs van Belgie / Deel 1
ISBN
9789401400282
Uitgever
Lannoo
Druk vanaf
1e
Verschenen
30-11-2011
Taal
Nederlands
Bladzijden
156 pp.
Bindwijze
ebook EPUB
Genre
Koken
  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

De chefs van Belgie / Deel 1 ebook: EPUB met watermerk

de smaakmakers van de Belgische keuken

Topgastronomie meets het kruim van de Belgische foodfotografie en foodjournalistiek. Zeventien van de grootste Belgische chefs passeren de revue in deel1: Peter Goossens, Felix Alen, Luc Broutard, Stéphane Buyens, Filip Claeys, Jacques Colemont, Maxime Collard, Gert De Mangeleer, Kwinten De Paepe, Bart De Pooter, Sang-Hoon Degeimbre, Bart Desmidt, Kobe Desramaults, Frank Fol, Viki Geunes, Arnold Hanbuckers en Karen Keygnaert. Een prestigieus overzicht van de actuele Belgische topgastronomie, uitgelicht door de foodjournalisten Willem Asaert en Marc Declercq. Elke chef bereidt drie meesterlijke signatuurgerechten, haarscherp in beeld gebracht door Kris Vlegels. Bovendien kun je met de meer toegankelijke versies van de recepten ook in de eigen keuken aan de slag.
€17,99
Exemplaren:
Ebook

Prijs:
€ 17,99
Verkrijgbaar in
Online
Voorraad:
Levertijd:
Direct te downloaden
Dit is een digitaal leesproduct. Na betaling van de bestelling, kunt u een digitaal boek meteen op een computer of daarvoor geschikte ereader lezen. Door op "Afrekenen" te klikken ziet u af van uw herroepingsrecht en stemt u in met directe levering. U kunt een digitaal boek dus niet ruilen of annuleren.

Loading...

.
Waarom Libris
Boekbestellingen vanaf € 15,- GRATIS thuisbezorgd.
Kies uit meer dan een miljoen artikelen, waaronder ruim 25.000 Nederlandse ebooks.
Thuis bestellen en bezorgen of afhalen en betalen in de boekhandel.
Ruim 85.000 boeken op werkdagen voor 23.00 besteld, de volgende dag bezorgd
Volg uw bestelling via Track & Trace van PostNL
Bijna 100 aangesloten kwaliteitsboekhandels.
pro-mbookslibr1 : libris