Boeken in het Nieuws

TelevisieDagbladenRadio

Op1

Op1 is een gezamenlijke productie van verschillende omroepen. Met roulerende duo's van verschillende afzenders elke werkdag om 22.30 uur.

 

 

Programma M

Programma M (talkshow door Margriet van der Linden) elke werkdag om 19.00 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.

Koffietijd en 5 uur live

Elke werkdag van 10.00 en 11.00 en 17.00-16.00 uur op RTL 4. De presentatie is in handen van Pernille La Lau, Quinty Trustfull, Loretta Schrijver en Daphne Bunskoek.

 

Besproken boeken

Bekijk alle boeken

Besproken boeken op televisie

Elke dag verschijnen er weer nieuwe boeken die veel media aandacht krijgen. Welke boeken worden er besproken in de media? Wij hebben ze hier op een rijtje gezet!

Besproken boeken in de dagbladen

Trouw

Het katern Boeken verschijnt op zaterdag in de Trouw in de bijlage Letter & geest met uitgebreide aandacht voor fictie en non-fictie. Onmisbaar voor elke boekenlezer die goed op de hoogte wil blijven van de nieuwste uitgaven. 

Trouw

NRC Handelsblad

Het katern Boeken staat in het Cultureel Supplement van NRC Handelsblad op vrijdag met uitgebreide aandacht voor fictie en non-fictie. Onmisbaar voor elke boekenlezer die goed op de hoogte wil blijven van de nieuwste uitgaven. We zetten alle gerecenseerde boeken voor u op een rijtje.

Nrc Handelsblad

De Volkskrant

De bijlage 'Sir Edmund' verschijnt elke zaterdag bij de Volkskrant met een katern boeken. Daarin wordt uitgebreid aandacht gegeven aan fictie en non-fictie. Onmisbaar voor elke boekenlezer die goed op de hoogte wil blijven van de nieuwste uitgaven. We zetten alle gerecenseerde boeken voor u op een rijtje.

Volkskrant

Besproken boeken op de radio

Nieuwsweekend

Nieuwsweekend (voorheen TROS Nieuwsshow) Zaterdag van 8.30 tot 11.00 uur op radio 1 Levendig zaterdagochtendmagazine gepresenteerd door Peter de Bie en Mieke van der Weij. Met een keur aan studiogasten wordt gesproken over nieuws uit binnen- en buitenland, worden wetenschappelijke ontwikkelingen toegelicht en is er na tienen aandacht voor kunst en cultuur. 

 

Besproken boeken

Bekijk alle boeken

Met het Oog op Morgen

Met het Oog op Morgen is het NOS-radioprogramma dat elke dag de uitzendingen op Radio 1 besluit. Het Oog is er zeven dagen per week van 23.00 uur tot middernacht. Het brengt aan het eind van de dag een overzicht van het nieuws, de ochtendkranten en journalistieke interviews met mensen in en achter het nieuws, omlijst door mooie muziek. Elke dag van de week heeft zijn eigen presentator.

Met Het Oog Op Morgen

 

Besproken boeken

Bekijk alle boeken
Balans | Onno Ruding | 9789024431755 € 49,90

De Ochtenden Van 4

Iedere zaterdag om 8.40 uur, op Radio 4, bespreken boekverkopers Grietje Braaksma (Broese Boekverkopers) en Bob Kappen (Atheneum Boekhandel) om de beurt Het Boek van de Week. De Ochtenden Van 4 is een dagelijks programma van 7.00 tot 9.00 uur. Presentatie: Margriet Vroomans en Niels Heithuis.

Npo Radio 4 103Px

Besproken boeken

Bekijk alle boeken
Zomer | Ali Smith | 9789044644999 € 21,99
Waarom Libris.nl
Boekbestellingen vanaf € 15,- GRATIS thuisbezorgd.
Kies uit meer dan een miljoen artikelen, waaronder ruim 25.000 Nederlandse ebooks.
Thuis bestellen en bezorgen of afhalen en betalen in de boekhandel.
Ruim 85.000 boeken op werkdagen voor 23.00 uur besteld, de volgende dag bezorgd
Volg uw bestelling via Track & Trace van PostNL
Ruim 180 aangesloten Libris- en Blz.-boekhandels.
pro-mbookslibr3 : libris