juni

Spannende Boeken Weken

woensdag 6 juni 2018

9 juni t/m 25 juni 2017

Van 6 juni t/m 24 juni 2018 vinden de Spannende Boeken Weken plaats, voorheen Juni- Maand van het Spannende Boek. Twee weken volop aandacht voor misdaadliteratuur het thrillergenre. Jaarlijks is er een geschenkboek dat cadeau wordt gedaan door de boekverkoper bij besteding van € 12,50 aan Nederlandstalige boeken.

Meer informatie

augustus

Pancake Adventures met Willem Dieleman

zaterdag 18 augustus 2018

"Hoe ik pannenkoeken aan de wereld gaf en wat ik ervoor terugkreeg"

Een millennial vindt betekenis in het leven door een heel bijzondere draai te geven aan zijn reizen.
Na zijn studie worstelt Willem Dieleman met het verlangen naar een groots en meeslepend leven. Hij ruilt Amsterdam in voor Istanbul om van daaruit over land oostwaarts te reizen door Georgië Armenië, Iran, Dubai, Pakistan en India. Zijn reis zit vol avontuur en bijzondere ontmoetingen, en toch verlangt hij naar zijn onmogelijke liefde en spiegelt hij zich steeds aan succesvolle generatiegenoten.
Dieleman zoekt naar meer betekenis in zijn leven en zijn reizen, en merkt dat hij met zijn grootmoeders recept voor pannenkoeken veel blijdschap verspreidt. Zo komt hij tot Pancake Adventures, een organisatie die tot doelstelling heeft de wereld met elkaar een beetje leuker te maken.
Willem Dieleman groeide op in Middelburg, rondde de master Redacteur/Editor af en reisde sindsdien door Turkije, Georgië, Armenië, Iran, Dubai, Pakistan, India, Nepal, China, Vietnam, Cambodja. En wij zijn dan ook bijzonder trots dat hij op 18 augustus aanstaande bij ons te gast is! En niet alleen te gast, Willem trakteert iedereen op versgebakken pannenkoeken en vertelt over de totstandkoming zijn boek! Sla je ontbijt over en kom smullen en luisteren!

Toegang gratis!

Meer informatie