juni

Spannende Boeken Weken

woensdag 6 juni 2018

9 juni t/m 25 juni 2017

Van 6 juni t/m 24 juni 2018 vinden de Spannende Boeken Weken plaats, voorheen Juni- Maand van het Spannende Boek. Twee weken volop aandacht voor misdaadliteratuur het thrillergenre. Jaarlijks is er een geschenkboek dat cadeau wordt gedaan door de boekverkoper bij besteding van € 12,50 aan Nederlandstalige boeken.

Meer informatie

Boekpresentatie “De Wolkenkijker”

zaterdag 23 juni 2018

Op zaterdag 23 juni a.s. wordt het nieuwe boek van Marja Visscher, “De Wolkenkijker”, gepresenteerd in onze boekhandel. Het boek wordt uitgereikt aan loco-burgemeester John de Jonge. Het boek – een historische roman - gaat over Sara Hoevenaar, de vrouw van één van de bekendste Zeeuwen: Frans Naerebout en zal dus zeker elke Vlissinger aanspreken! Marja zal tijdens deze bijeenkomst vertellen hoe het boek tot stand gekomen is en signeert na afloop.

Aanvang: 14.00 uur

U bent van harte welkom! Aanmelden via e-mail wordt op prijs gesteld, info@boekhandelspui.nl

Meer informatie

Schrijver Mano Bouzamour te gast

zaterdag 30 juni 2018

Mohamed Zebbi, een jongen van de straat, heeft één droom: de literaire wereld bestormen. Wanneer zijn debuutroman Mohamed, de proleet verschijnt, is zijn naam in één klap gevestigd. Maar zijn ouders zetten hem uit huis, en door zijn vrienden wordt hij verstoten. Hier begint zijn zwerftocht door Amsterdam op zoek naar een thuis. Bestsellerboy is een betoverende, opwindende en geestige roman. Een stormachtig verhaal vol seks, spanning en eenzaamheid. Over de liefde, idealen en verscheurdheid van een jonge stadsbewoner. Met Bestsellerboy bewijst Mano Bouzamour definitief zijn bravoure, durf en literaire meesterschap.

Schrijver Mano Bouzamour brak door met zijn wervelende roman 'De Belofte van Pisa'. Nu is er zijn tweede roman 'Bestsellerboy' en deze is opnieuw spraakmakend! Op zaterdag 16 juni aanstaande tussen 12.00 en 13.00u is Mano Bouzamour bij ons te gast. Hij signeert en gaat hij graag in op vragen van het publiek over zijn boek en wat het schrijverschap voor hem betekent.

Meer informatie