september

Gezellig Jazz-optreden boekhandelsterras

zaterdag 23 september 2017

Op 23 september kunt u op het enige boekhandelsterras van de Utrechtse Heuvelrug genieten van het Jazzensemble van de Heuvelrug Muziekschool.

Meer informatie

Nieuwe Leesclubavonden

donderdag 28 september 2017

Dit najaar zijn er weer Leesclubavonden bij Boekhandel Jaques Baas. Op 28 september wordt 'Een onberispelijke man' van Jane Gardam besproken, een subtiele roman met zeer lovende recensies. Op 24 oktober komt 'Een zachte hand' van Leila Slimani aanbod, gevolgd op 16 novermber door 'Hoe alles moest beginnen'' van Thomas Verbogt.

Meer informatie

oktober

Voorleesontbijt tijdens Kinderboekenweek

donderdag 5 oktober 2017

Omdat er op donderdag 5 oktober een landelijke stakingsdag van het primair onderwijs is en alle kinderen van de basisscholen dus vrij zijn, organiseert boekhandel Jacques Baas om 9.00 uur een speciaal voorleesontbijt in de brasserie, waarbij wordt voorgelezen uit Kattensoep. Graag vooraf opgeven (0343-518571 of info@boekhandeljacquesbaas.nl), want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. 

Meer informatie

Boekpresentatie Frank Flippo

vrijdag 13 oktober 2017

Vrijdagavond bent u van harte welkom in boekhandel Jacques Baas en brasserie "Bij Jacques". Daar vindt de presentatie plaats van het reisboek 'Van het Pad' door de Doornse journalist Frank Flippo. Na de presentatie kunt u een praatje maken, zijn boek kopen en laten signeren.

Meer informatie

Gesigneerde kinderboekenweekgeschenken

zaterdag 14 oktober 2017

De Driebergse schrijfster Janneke Schotveld heeft het Kinderboekenweekgeschenk 2017 geschreven. Een hele eer en uniek voor Driebergen. Het geschenk wordt in een oplage van 345.000 exemplaren gedrukt. Speciaal voor jullie heeft ze 710 geschenken bij boekhandel Jacques Baas vooraf gesigneerd.

 

Meer informatie

Leesclubavond: Een zachte hand

dinsdag 24 oktober 2017

Dit najaar zijn er weer leesclubavonden bij Boekhandel Jacques Baas. Op 24 oktober wordt 'Een zachte hand' van de Frans-Marokkaanse Leïla Slimani besproken, een roman bekroond met de Prix Goncourt. Op 16 novermber komt 'Hoe alles moest beginnen' aan bod, geschreven door Thomas Verbogt.

Meer informatie

Ellenoor Piersma signeert

zaterdag 28 oktober 2017

Zaterdagmiddag 28 oktober zit Ellenoor Piersma (Driebergse) van 14-17 uur in onze brasserie klaar om haar boek 'Verse Mannen' te signeren en een praatje aan te knopen. U bent van harte welkom.
Verse Mannen is een cadeauboek. In het huisgezin van de schrijver, Ellenoor, mag een hond af en toe moeder worden. Het boek Verse Mannen beschrijft de belevenissen vanuit drie perspectieven. Moederhond Kato, de reutjes Bliksem, Boef, Brummer en Braaf en de baas. De ontwikkeling van een pupje van nul tot negen weken wordt minutieus beschreven.

Meer informatie

november

Lezing Kees en Margriet van der Kooi

donderdag 2 november 2017

Donderdagavond bent u om 20.00 uur van harte welkom in boekhandel Jacques Baas voor de lezing van het Driebergse duo Margriet en Kees van der Kooi. In de lezing vertellen zij over hun nieuwe boek 'Goed gereedschap is het halve werk, de urgentie van theologie in pastoraat en zielzorg' dat eind oktober verschijnt. 

Meer informatie

Leesclubavond: Hoe alles moest beginnen

donderdag 16 november 2017

Dit najaar zijn er weer leesclubavonden bij Boekhandel Jaques Baas. Op 16 november wordt 'Hoe alles moest beginnen' besproken, de poëtische roman geschreven door Thomas Verbogt.

Meer informatie

Gluren bij huiskamer "Bij Jacques"

zondag 26 november 2017

Op zondag 26 nov krijgt u de kans om op verschillende gastvrije plaatsen in Driebergen te genieten van diverse optredens. Bij boekhandel Jacques Baas/Brasserie "Bij Jacques" kunt u een optreden van het muziekduo Vintage bijwonen. Natuurlijk is de winkel ook open voor Sint inkopen.

Meer informatie