februari

Lezing Hella en Sandra Rottenberg

donderdag 1 februari 2018

Hella en Sandra Rottenberg doen verslag van hun speurtocht naar de sigarenfabriek van hun grootvader, waarover ze het boek 'De sigarenfabriek van Isay Rottenberg. De verborgen geschiedenis van een joodse Amsterdammer in nazi-Duitsland' schreven.

Meer informatie

Leesclubavond: De Pelikaan

donderdag 22 februari 2018

Dit voorjaar zijn er weer Leesclubavonden bij Boekhandel Jaques Baas. Op 22 februari wordt 'De Pelikaan' van Martin Michael Driessen besproken, een subtiele roman met zeer lovende recensies en persoonlijke aanbevelingen van onze medewerkers Yoska en Lars.

Meer informatie

juni

Reisgidsen acties

zaterdag 30 juni 2018

De hele maand juni hebben we leuke extra's bij aankoop van een reis- of wandelgids. Kom langs en bekijk ons aanbod!

Meer informatie

september

Unieke lezing Hans Stolp!

woensdag 12 september 2018

Eigenlijk geeft Hans Stolp geen lezingen meer buiten Amersfoort, maar voor boekhandel Jacques Baas maakt hij een uitzondering. Aanleiding is het nieuwe boek dat onlangs van zijn hand verscheen: 'Waarin Islam en Christendom van elkaar verschillen'.

Meer informatie

Boekpresentatie André Droogers

dinsdag 18 september 2018

‘Omgaan met nationaliteit en diversiteit’. Dat is het centrale thema in ‘Speltherapie voor verward Nederland’, het nieuwe boek van Driebergenaar André Droogers (€ 9,99, uitgeverij AUP). Op dinsdag 18 september presenteert hij zijn boek bij Boekhandel Jacques Baas. 

Meer informatie

Boekpresentatie Trees Wissenburg / Muziekoptreden Jazz-ensemble

zaterdag 22 september 2018

Op 22 september presenteert Trees Wissenburg het kinderboek voor groot en klein: Duikelaartje. Oorspronkelijk Duits en nu naverteld door Trees Wissenburg. De illustraties zijn van Isabella Schuurbeque Boeye. Zang, muziek, hapjes, drankjes, het is er allemaal die middag!

Meer informatie

Boekpresentatie Albert Jansen

zaterdag 29 september 2018

Zeven jaar werkte hij aan zijn roman 'Het punt van onvermijdelijkheid'. Nu is het boek af en presenteert Albert Jansen zijn boek bij boekhandel Jacques Baas. De presentatie start vanaf 17.00 uur. U bent van harte welkom.

Meer informatie

oktober

kinderboekenfeest

zondag 7 oktober 2018

Het thema van de Kinderboekenweek is dit jaar: Vriendschap. Kom erbij! Tijdens de kinderboekenweek kun je op zondagmiddag naar Figi voor een geweldig leuk Kinderboekenfeest!

Meer informatie

Voorleesontbijt Kinderboekenweek

zaterdag 13 oktober 2018

Tussen 9 en 10 uur kun je bij ons terecht voor een heerlijk en gezellig voorleesontbijt. De kleintjes worden om 10 uur voorgelezen....

Meer informatie

Leesclubavond: De weg naar huis

donderdag 18 oktober 2018

Dit najaar zijn er weer leesclubavonden bij Boekhandel Jacques Baas. Meld je op 18 oktober aan voor "De weg naar huis" en praat mee over dit indrukwekkende boek in onze leesclub.

Meer informatie