april

Lezing 'Over oude wegen' van Mathijs Deen

donderdag 12 april 2018

Mathijs Deen ging in 'Over oude wegen' op zoek naar romantische verhalen bij oeroude Europese routes die tot op de dag vandaag terug te vinden zijn in de officiële E-wegen. Resultaat: een fantastisch boek dat levendige geschiedenislessen koppelt aan nuchtere infrastructuur. Oermensen, Romeinen, dwalende soldaten van Napoleon - ze krijgen allemaal een gezicht. Leersum en Broekhuizen worden speciaal in het boek genoemd.

Meer informatie

Bookstore Day: Leve de onafhankelijke boekhandel en zijn klanten!

zaterdag 14 april 2018
Na een succesvolle eerste Bookstore Day organiseren we op 14 april 2018 een tweede editie. Op  die dag vieren we de boekhandel en zijn klant. Met tientallen exclusieve uitgaven in gelimiteerde oplagen, gesigneerde exemplaren en sterk in prijs verlaagde boeken. Kijk hier voor de lijst. En met optredens van Hans Maarten van den Brink en beste sommelier van Nederland Jan-Willem van der Hek.

Want een boekenwinkel is niet zomaar een winkel. Hij vormt de spil van een gemeenschap en wordt geleid door creatieve ondernemers en gedreven door verkopers die bovenal gepassioneerde lezers zijn. In een boekenwinkel wordt je verbeelding aangeraakt. En dat is reden voor een feestje. Bookstore Day dus, op 14 april 2018.

 

Meer informatie

Leesclubavond: Zuivering

donderdag 19 april 2018

Dit voorjaar zijn er weer leesclubavonden bij Boekhandel Jaques Baas. De reeks wordt afgesloten met de virtuoze roman Zuivering van Tom Lanoye. Persoonlijk aanbevolen door Petra.

Meer informatie

Voorleesontbijt 'Hazeltje'

zaterdag 21 april 2018

Tussen 9 en 10 uur kun je bij ons terecht voor een heerlijk en gezellig voorleesontbijt. De kleintjes worden om 10 uur voorgelezen....

Meer informatie