Bookstore Day met vele optredens en aanbiedingen

zaterdag 25 mei 2019 14:45
Bookstore Day met vele optredens en aanbiedingen

Bookstore Day - Dag van de onafhankelijke boekhandel! U vindt op deze dag tal van bijzondere aanbiedingen, gesigneerde boeken en diverse optredens.

Voorlopig programma:

9.00-17.00u: Ken je SSSTILLE DICHTER. al? Een silent disco met gedichten uit DICHTER., ingesproken door de dichters zelf. Je ontvangt een draadloze koptelefoon, zoekt een plekje en gaat lekker luisteren naar gedichten in je oor. Heerlijk!

10.00-11.00u: Filosoof Jos Kessels vertelt over zijn nieuwe boek 'Het welgetemperde gemoed'.
Jos Kessels kan gezien worden als de Michael Sandel van de Lage Landen. In Het welgetemperde gemoed geeft hij een aanzet tot denken over jezelf in de traditie van de Bekentenissen van Augustinus en Rousseau, met de muziek van Bachs Das wohltemperierte Klavier als uitgangspunt. Aan de hand van het meesterwerk van Bach reflecteert Kessels op zijn eigen leven. Hij verbindt de wendingen, kenteringen, harmonie en disharmonie uit Bachs muziek aan episodes uit zijn persoonlijke geschiedenis.

12.30-13.30u: Simone Berger en Armando Ello vertellen over hun nieuwe Indische boek 'De lange reis van de Poesaka'.
Ontdek het persoonlijke verhaal achter de uitverkoren poesaka's van Adriaan van Dis, Marion Bloem en vele anderen, personen die de afgelopen jaren op het pad van Berger en Ello kwamen en hen inspireerden en nieuwsgierig maakten naar hun poesaka. Mooie verhalen, enerzijds over tempo doeloe (vroeger), anderzijds over ontberingen, veerkracht en wilskracht en de kracht van vergeven en verzoening.

14.00-16.00u: Programma rondom Janneke Schotveld's nieuwe 'Superjuffie en het Apencircus'.
Janneke Schotveld zal deze middag het eerste exemplaar van haar nieuwe boek overhandigen aan de wethouder van UH en daarna haar boeken signeren. Ondertussen kunnen jong en oud genieten van een speciale circusact vanwege de titel van het nieuwe Superjuffie-boek.

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share
Waarom Libris.nl
Boekbestellingen vanaf € 15,- GRATIS thuisbezorgd.
Kies uit meer dan een miljoen artikelen, waaronder ruim 25.000 Nederlandse ebooks.
Thuis bestellen en bezorgen of afhalen en betalen in de boekhandel.
Ruim 85.000 boeken op werkdagen voor 23.00 besteld, de volgende dag bezorgd
Volg uw bestelling via Track & Trace van PostNL
Ruim 180 aangesloten Libris- en Blz.-boekhandels.
pro-mbookslibr3 : libris