Leesclubavond: De weg naar huis

donderdag 18 oktober 2018 20:00
Leesclubavond: De weg naar huis

Dit najaar zijn er weer leesclubavonden bij Boekhandel Jacques Baas. Meld je op 18 oktober aan voor "De weg naar huis" en praat mee over dit indrukwekkende boek in onze leesclub.

De leesclub wordt geleid door neerlandica Liesbeth Heerma van Voss.
Opgeven bij boekhandel Jacques Baas: info@boekhandeljacquesbaas.nl of 0343-518571. Deelname kost 3 euro per avond. Let op, het aantal deelnemers blijft beperkt.
De avonden worden gehouden in onze brasserie "Bij Jacques" en duren van 20.00 tot 22.00 uur. Boekhandel en brasserie zijn vanaf 19.30 uur geopend voor koffie/thee.
Wat een debuut is dit! Zo mooi geschreven, zo oprecht en zo puur. De zwaarte van de geschiedenis sijpelt door het complete verhaal waardoor je wederom beseft wat de mensen elkaar aandoen en aangedaan hebben. Toch leest het boek zeker ook weg als een prachtig omvangrijk verhaal. Yaa Gyasi heeft zeven jaar aan dit boek gewerkt heeft.
Het boek vertelt het verhaal van twee halfzussen die beiden een compleet andere levensroute bewandelen evenals hun nazaten. Er is in beide levenslijnen oneindig veel verdriet, pijn en ellende. Maar ook hoop, overlevingsdrang, wijsheid en liefde. Het is niet alleen het verhaal van de personages zelf, maar ook van de complexe geschiedenis, de daarbij behorende strijd die zwarten mensen nog altijd moeten leveren in de VS.  
Je kunt dit boek al reserveren/kopen.
  • Share
  • Share
  • Share
  • Share
Waarom Libris
Boekbestellingen worden t/m 26 december 2018 GRATIS thuisbezorgd.
Kies uit meer dan een miljoen artikelen, waaronder ruim 25.000 Nederlandse ebooks.
Thuis bestellen en bezorgen of afhalen en betalen in de boekhandel.
Ruim 85.000 boeken op werkdagen voor 23.00 besteld, de volgende dag bezorgd
Volg uw bestelling via Track & Trace van PostNL
Bijna 100 aangesloten kwaliteitsboekhandels.
pro-mbookslibr2 : libris