2017

september

Nieuwe Leesclubavonden

donderdag 28 september 2017

Dit najaar zijn er weer Leesclubavonden bij Boekhandel Jaques Baas. Op 28 september wordt 'Een onberispelijke man' van Jane Gardam besproken, een subtiele roman met zeer lovende recensies. Op 24 oktober komt 'Een zachte hand' van Leila Slimani aanbod, gevolgd op 16 novermber door 'Hoe alles moest beginnen'' van Thomas Verbogt.

Meer informatie

2018

september

Unieke lezing Hans Stolp!

woensdag 12 september 2018

Eigenlijk geeft Hans Stolp geen lezingen meer buiten Amersfoort, maar voor boekhandel Jacques Baas maakt hij een uitzondering. Aanleiding is het nieuwe boek dat onlangs van zijn hand verscheen: 'Waarin Islam en Christendom van elkaar verschillen'.

Meer informatie

Boekpresentatie André Droogers

dinsdag 18 september 2018

‘Omgaan met nationaliteit en diversiteit’. Dat is het centrale thema in ‘Speltherapie voor verward Nederland’, het nieuwe boek van Driebergenaar André Droogers (€ 9,99, uitgeverij AUP). Op dinsdag 18 september presenteert hij zijn boek bij Boekhandel Jacques Baas. 

Meer informatie

Boekpresentatie Trees Wissenburg

zaterdag 22 september 2018

Op 22 september presenteert Trees Wissenburg het kinderboek voor groot en klein: Duikelaartje. Oorspronkelijk Duits en nu naverteld door Trees Wissenburg. De illustraties zijn van Isabella Schuurbeque Boeye. Zang, muziek, hapjes, drankjes, het is er allemaal die middag!

Meer informatie

Boekpresentatie Albert Jansen

zaterdag 29 september 2018

Zeven jaar werkte hij aan zijn roman 'Het punt van onvermijdelijkheid'. Nu is het boek af en presenteert Albert Jansen zijn boek bij boekhandel Jacques Baas. De presentatie start vanaf 17.00 uur. U bent van harte welkom.

Meer informatie