Alle boekbestellingen worden t/m 22 december gratis verzonden binnen Nederland en België

 

Boze tongen beweren
ISBN
9789090267623
Uitgever
Martin Melro
Druk vanaf
1e
Verschenen
18-05-2012
Taal
Nederlands
Bladzijden
144 pp.
Bindwijze
Paperback
  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Boze tongen beweren

Nederlands - Paperback 144 pagina's | M.Th.Bruins | mei 2012 Beschrijving Martin Bruins is een binnenvetter, geen prater. De artiest/tekstschrijver welke hij ook is onder de naam Martin Melro vindt na 12 jaar tijd om eindelijk het stilzwijgen te doorbreken. Samen met Bas (sidekick), zijn vrouw Anita,werkte hij maandenlang aan zijn autobiografie. Op verbazingwekkend openhartige wijze gaat hij in op vele hoogte - en dieptepunten uit zijn leven. Werkelijk niets blijft onbesproken. Hij neemt de lezer mee van zijn zorgeloze jeugd in Apeldoorn - zuid. Hij verhaalt over zijn carrière en het leven in Apeldoorn, de vele evenementen en andere bezigheden, de prijs die hij privé betaalde voor de status en aanzien en de ups en downs in zijn professionele en privéleven. Bruins is open, eerlijk en toont waar nodig berouw. Hij rekent af met onwaarheden, halve waarheden, leugens en verkeerde indrukken. De lezer van deze autobiografie maakt kennis met de echte Martin Bruins. De man die Apeldoorn en vele anderen zo ontzettend veel moois heeft gebracht met evenementen, discoshows en nog veel, heel veel meer, vertelt zijn eigen verhaal. Doel van deze 'therapeutische' autobiografie is volgens Bruins het tonen van de 'ware Martin', het rechtzetten van een aantal zaken, zijn spijt te betuigen over bepaalde gebeurtenissen, en om duidelijk te maken wat waar en niet waar is in de mediaberichtgeving over hem, dit laatste vooral voor zijn kinderen. Aan bod komen hoogte- en dieptepunten in zijn leven. Bruins, buiten zijn werk, doorgaans niet zo spraakzaam, praat openhartig over zijn privé en cariere, over zijn eerdere huwelijk en scheiding van Jantine, zijn twee kinderen uit een daarna ontstane relatie met Jojanneke, de aanklacht over de vermeende verkrachting/aanranding van zijn visagiste Petra, zijn vermeend stapgedrag, en zijn toekomstplannen. Met een groot aantal foto's van Bruins, in zijn priveleven, aangevuld met vele screenshots, gerechtelijke brieven en mails.
Niet leverbaar

Dit artikel wordt niet, of niet meer, door onze leveranciers aangeboden. Je kunt het dan ook niet via de webshop bestellen.

Wel kun je, via de link "Vraag de boekhandel", de boekhandel vragen of zij dit artikel nog op voorraad hebben, er aan kunnen komen, of een alternatief beschikbaar hebben.

Loading...

Libris Boeken Top 3

In de boekhandel en online verkopen we heel veel boeken. Welke boeken zijn er het meest over de toonbank gegaan? Hier vind je de 3 best verkochte boeken op het gebied van literatuur, spanning, non-fictie en kinderboeken. Wil je liever per genre de boeken top 10 bekijken of de ebook top 10? Dat kan! 

Bekijk alle top 10 lijsten

Boeken in het Nieuws

Bij onder meer De Wereld Draait Door, Pauw, Jinek, Koffietijd, RTL Late Night, Met Het Oog op Morgen én in de bekende dagbladen en tijdschriften worden regelmatig boeken besproken en gerecenseerd. Libris zet ze op een rijtje: de laatst besproken als eerste en handig ingedeeld naar medium.

Alle Boeken in het Nieuws

.