maart

Live bij Broese: Tim Knol

zaterdag 17 maart 2018

Na zijn doorbraak in 2010 betrad hij grote podia zoals Lowlands en Pinkpop, we zijn dus zeer vereerd dat  Tim Knol naar Broese boekverkopers komt voor een live optreden naar aanleiding van zijn nieuwe album ‘Cut the Wire’.  Hij zingt en begeleidt zichzelf en zal aansluitend zijn albums signeren.

Meer informatie

Meet & Greet Marieke Lucas Rijneveld

zondag 18 maart 2018

De in Utrecht wonende Marieke Lucas Rijneveld komt naar Broese voor een Meet&Greet ter ere van haar nieuwe boek 'De avond is ongemak'. Ze zal kort worden geïnterviewd en een stuk voordragen uit haar roman. Er is ruimte voor vragen en ze zal haar boeken signeren.

Meer informatie

Muzikale Meet & Greet Rachel Joyce

zaterdag 24 maart 2018

Rachel Joyce, bekend van haar debuut De onwaarschijnlijke reis van Harold Fry, komt naar Broese! Ze heeft een nieuw boek geschreven genaamd De platenzaak waar ze over zal vertellen en vragen over zal beantwoorden. Bij het boek heeft Rachel ook een afspeellijst gemaakt die we tijdens de Meet & Greet zullen laten horen! Er is natuurlijk ook de mogelijkheid om boeken door Rachel te laten signeren.

Meer informatie

Live bij Broese: Stephanie Struijk

zaterdag 31 maart 2018

Muziekliefhebbers opgelet! Singer-songwriter Stephanie Struijk, voorheen bekend als Stevie Ann, komt naar Broese boekverkopers voor een live optreden naar aanleiding van haar nieuwe album ‘Daar’.  Ze zal enkele tracks spelen en aansluitend haar albums signeren.

Meer informatie

april

Boekpresentatie 'De exodus van Hendrik Peter Scholte'

donderdag 5 april 2018

We nodigen u van harte uit voor de presentatie van de historische roman van Michiel van Diggelen. Het boek zal worden gepresenteerd en worden toegelicht door Michiel. Daarna is er gelegenheid om het boek te kopen en te laten signeren onder genot van een drankje.Meer informatie

Meet & Greet Hans

zaterdag 7 april 2018

Hans, de winnaar van Heel Holland Bakt 2017 komt naar Broese om zijn winnaarsboek 'Leren bakken met Hans' te signeren. Hij zal vertellen over zijn nieuwe boek en zijn deelname aan het programma. Doe mee aan de wedstrijd en wie weet bakt hij een taart naar jouw recept!

Meer informatie

Lezing 'Onszelf voorbij'

woensdag 11 april 2018

April is de Maand van de Filosofie met als thema ‘Verbeelding aan de Macht’. In verband daarmee is er bij ons een interessante lezing door Lisa Doeland, Naomi Jacobs, Elize de Mul naar aanleiding van hun boek 'Onszelf voorbij, kijken naar wat we liever niet zien'.

Meer informatie