2018

december

Meet & Greet en proeverij ‘Het geheim van Bond en Smolders’

zondag 16 december 2018

Bakkerij Bond en Smolders is een begrip in Utrecht en ver daarbuiten, elk weekend staan er lange rijen voor hun deur. En dus is het tijd voor een boek over hun succes. In ‘Het geheim van Bond en Smolders’ vertelt Ralph Bond over hun vakmanschap en gedrevenheid, opgeschreven door filmmaker en verslaggever Tom Staal met fraaie fotografie van Bas Niemans. Tijdens deze Meet & Greet vertellen de makers over hun boek en kunt u lekkernijen van Bond en Smolders proeven. Aansluitend zullen zij hun boek signeren. U bent van harte welkom!

Meer informatie

Meet & Greet Lévi Weemoedt en Özcan Akyol

donderdag 20 december 2018

Wat een eer! Dichter Lévi Weemoedt en schrijver en columnist Özcan Akyol (Eus) komen voor een meet & greet naar onze boekhandel. De mooiste versjes van Lévi, uitgekozen door Özcan Akyol, zijn nu gebundeld in de veelbesproken bestseller ‘Pessimisme kun je leren!’. Bewonderaar Özcan zal Lévi tijdens deze meet & greet interviewen. Daarna worden kort vragen beantwoord en aansluitend hun boeken gesigneerd. U bent van harte welkom!

Meer informatie

Meet & Greet Mart Smeets ‘Afzien’

donderdag 20 december 2018

Mart Smeets, sportjournalist in hart en nieren, komt voor een Meet & Greet naar onze boekhandel. Hij zal vertellen over zijn nieuwe boek ‘Afzien’, waarin vele enthousiasmerende Smeets-verhalen zijn opgetekend. Uiteraard zal Mart aansluitend zijn boeken signeren. U bent van harte welkom!

Meer informatie

2019

januari

Meet & Greet Marjolein Dubbers ‘Eet meer energie’

zondag 6 januari 2019

Heeft u een goed voornemen voor uw gezondheid voor 2019? Dan is de meet & greet van Marjolein Dubbers iets voor u! Marjolein is vitaliteitscoach, bestseller auteur van ‘Het energieke vrouwen voedingskompas’, inspirerend spreker en ondernemer en heeft een passie voor de gezondheid van vrouwen. Ze komt speciaal naar Broese boekverkopers voor een meet & greet met koffie om haar nieuwe boek ‘Eet meer energie, voor een vitaal en vrolijk leven’ te presenteren. Ze gaat u over zichzelf vertellen, over haar boek, vragen beantwoorden en aansluitend signeren. U bent van harte welkom!

Meer informatie

Meet & Greet Ilja Leonard Pfeijffer ‘Grand Hotel Europa’

zaterdag 26 januari 2019

Ilja Leonard Pfeijffer, Nederlands dichter, classicus en schrijver, komt naar onze boekhandel voor een meet & greet. Daar zijn wij trots op! Hij zal over zijn zojuist verschenen boek Grand Hotel Europa vertellen en vragen van de aanwezigen beantwoorden. Aansluitend zal hij zijn boeken signeren. U bent van harte welkom!

Meer informatie

Voorlezen en tekenen met Leo Timmers ‘Een huis voor Harry’

zondag 27 januari 2019

Geweldig leuk nieuws! Leo Timmers, Prentenboek-winnaar van het jaar 2019, komt tijdens de Voorleesdagen naar onze boekhandel. Hij zal voorlezen uit zijn prijswinnende boek Een huis voor Harry. Daarna is er een tekenworkshop waarin de kinderen leren hoe ze eenvoudig een kat kunnen tekenen. Voor kinderen vanaf 4 jaar, uiteraard met hun ouders en/of opa en oma. Jullie zijn van harte welkom!

Meer informatie