september

Boekpresentatie ‘Reis naar de basis van het bewustzijn’

woensdag 19 september 2018

Spirituele ontwikkeling is een reis naar evolutionair oudere delen van ons bewustzijn leert ons het boek van wetenschappelijk onderzoeker Piet de Korte dat begin september zal verschijnen. Piet zal kort vertellen over zijn boek, vragen beantwoorden en aansluitend signeren. U bent van harte welkom!

Meer informatie

Lezing Ben Tiggelaar 'De ladder'

woensdag 19 september 2018

Bestsellerauteur, internationaal spreker en gedragswetenschapper Ben Tiggelaar komt naar Broese voor een lezing over zijn nieuwe boek ‘De ladder’. Ben Tiggelaar zal vertellen over zijn boek, vragen beantwoorden en aansluitend zijn boeken signeren.

Meer informatie

Boekpresentatie 'Eva' door Bregje Bleeker

vrijdag 21 september 2018

Op vrijdag 21 september is het Wereld Alzheimerdag en is er in onze winkel een boekpresentatie van het boek ‘Eva’ van auteur Bregje Bleeker. Ze debuteerde met haar roman ‘De Walrus’ in 2007. 'Eva' is een intiem verhaal over familie en afscheid dat treffend en prachtig de wereld achter dementie laat zien. Bregje zal een korte presentatie houden, voorlezen uit ‘Eva’ en aansluitend haar boek signeren. U bent van harte welkom!

Meer informatie

Meet & Greet Jaap Robben: Zomervacht i.s.m. ILFU

zaterdag 22 september 2018

Schrijver en dichter Jaap Robben, bekend van zijn roman 'Birk', komt voor een Meet & Greet naar onze boekhandel naar aanleiding van zijn nieuwe boek ‘Zomervacht’. Jaap wordt geïnterviewd door schrijver en muzikant Laurens van de Linde. Na afloop van het interview is er kort gelegenheid om vragen te beantwoorden en aansluitend zal Jaap zijn boeken signeren. Deze Meet & Greet wordt in samenwerking met het ILFU georganiseerd (zie www.ILFU.nl). U bent van harte welkom!

Meer informatie

Instore optreden The Bluebirds 'Sisters'

zondag 23 september 2018

Country, Pop en Americana, dat kun je verwachten van het debuutalbum 'Sisters' van The Bluebirds. Ze komen bij Broese een aantal van hun mooiste liedjes laten horen! Uiteraard is er ook de mogenlijkheid om het album door de drie dames te laten signeren.

Meer informatie

Lezing 'Een knipperend ogenblik, een portret van Remco Campert'

vrijdag 28 september 2018

Fans van Remco Campert opgelet! Mirjam van Hengel komt bij Broese een lezing geven over haar boek 'Een knipperend ogenblik, een portret van Remco Campert'. Voor de totstandkoming van dit boek sprak Mirjam gedurende twee jaar wekelijks met Remco. Ze zal vertellen over zijn leven en haar boek, vragen beantwoorden en uiteraard is er de gelegenheid om het boek te kopen en te laten signeren. U bent van harte welkom!

Meer informatie

Meet & Greet Nouchka van Brakel 'Scènes uit mijn eigen draaiboek'

zaterdag 29 september 2018

Tijdens het NFF komt regisseur Nouchka van Brakel langs bij Broese om te vertellen over haar boek ‘scenes uit mijn eigen draaiboek’. Ze zal ook vragen uit het publiek beantwoorden en het boek voor u signeren. U bent van harte welkom!

Meer informatie

oktober

Kinderboekenweek: proefjes uit het ‘Proefjesboek’

zaterdag 6 oktober 2018

Hallo jonge onderzoeker! Kom je ook meedoen aan de leuke en spannende proefjes, onder begeleiding van Arno Verweij, de auteur van het ‘Proefjesboek’? Met dit boek maken kinderen kennis met natuurkunde, scheikunde en biologie. Kinderen worden vanzelf onderzoekers - zonder gevaar voor eigen leven! Hoe krijg je een gekookt ei in een fles? Kun je een vierkante zeepbel maken? Hoe schrijf je een geheim bericht met melk? Kun je kleuren zien die er niet zijn? En nog veel meer. Voor maximaal 20 kinderen van 6 tot 12 jaar. Aanmelden verplicht!

Meer informatie

Kinderboekenweek: Dikkie Dik en de taart

zondag 7 oktober 2018

Peuters, kleuters en hun ouders gaan volop genieten van de kleine, sfeervolle muziekvoorstelling Dikkie Dik en de taart tijdens de Kinderboekenweek 2018. De kinderen en hun ouders worden actief betrokken bij de voorstelling. Er mag volop gezongen en geroepen worden bij de nieuwe originele liedjes over Dikkie Dik. Leeftijd vanaf 2 jaar. Het verhaal wordt opgebouwd rond een levensgroot boek met originele Dikkie Dik-tekeningen van Jet Boeke. Jullie zijn van harte welkom!

Meer informatie

Kinderboekenweek: De club van LOET

zondag 14 oktober 2018

Hallo kinderen! Komen jullie ook naar de muzikale en interactieve voorstelling van 'De club van LOET'? Het wordt een heel grappige voorstelling. Ruth Bakker speelt het nieuwsgierige meisje Loet, zoals je van haar gewend bent, op haar geheel eigen(wijze), interactieve en muzikale manier! Jullie, en je ouders en/of opa en oma, zijn van harte welkom!

Meer informatie