2017

december

Meet&Greet met Wijnproeverij Ilja Gort & Caroline d'Hollosy

woensdag 13 december 2017

Ilja Gort en zijn wijnboerenminnares Caroline d'Hollosy komen naar Broese voor een heuse wijnproeverij

Meer informatie

Loet en de kleine kerstman

zaterdag 16 december 2017

Hou jij ook van kerst? Loet is gek op Kerstmis. Loet en de kleine kerstman is een feestelijke en interactieve voorleesvoorstelling met kerstliedjes door Ruth Bakker

Meer informatie

Meet&Greet Ronald Giphart

zondag 17 december 2017

Met Utrechtse trots presenteren wij een Meet&Greet van 'Stad van zachte idioten' een boek vol verhalen uit Utrecht verzameld door Ronald Giphart.
Hij zal onder andere vertellen over de totstandkoming van deze bundel, vragen beantwoorden en aansluitend zijn boeken signeren.

Meer informatie

Meet Greet Japke-d. Bouma

vrijdag 22 december 2017

Hoe overleef je het kantoorleven? Hierover heeft kantoorexpert Japke-d. Bouma meerdere boeken geschreven, én elke week verschijnt er een nieuwe column. Ze zal hierover vertellen, vragen beantwoorden en haar boeken signeren.

Meer informatie

2018

januari

Lezing Frits van Oostrom

vrijdag 12 januari 2018

Frits van Oostrom is Universiteitshoogleraar in Utrecht, gespecialiseerd in de Nederlandse letterkunde van de Middeleeuwen. Hij schreef onlangs 'Nobel Streven' over Jan van Brederode. Over zijn nieuwe boek komt hij nu een lezing geven bij Broese! Er is natuurlijk ruimte voor vragen en u kunt uw boek laten signeren.

Meer informatie

Lezing Tommy Wieringa

woensdag 17 januari 2018

Wij hebben heel goed nieuws voor u! Auteur Tommy Wieringa, die journalistiek in Utrecht studeerde, zal bij ons een lezing geven naar aanleiding van zijn zojuist verschenen boek ‘De heilige Rita’. Hij zal hierover vertellen, vragen beantwoorden en aansluitend zijn boeken signeren.

Meer informatie