mei

Signeersessie 'De Rechter is jarig' Jesse van Muylwijck

zaterdag 5 mei 2018

Jesse van Muylwijck, striptekenaar en schrijver van de stripserie 'De rechter' signeert deze middag zijn jubileumboek ‘De rechter 25 jaar’. De eerste 25 klanten ontvangen een speciaal inlegvel met cartoon die hij nummert en signeert bij aankoop van het jubileumboek. Wees er snel bij!

Meer informatie

Meet & Greet Isa Hoes & Medina Schuurman

vrijdag 11 mei 2018

Isa Hoes en Medina Schuurman komen naar Broese voor een Meet & Greet! ze zullen wat vertellen over hun nieuwe boek 'I'M Lijfboek', vragen uit het publiek beantwoorden en daarna hun boeken signeren!

Meer informatie

Lezing 'Over oude wegen' Mathijs Deen

vrijdag 18 mei 2018

Het recent verschenen boek ‘Over oude wegen’ van Mathijs Deen beschrijft een reis door de geschiedenis van Europa. Tijdens zijn lezing in onze boekhandel zal hij hier uitgebreid over vertellen, vragen beantwoorden en aansluitend zijn boeken signeren. U bent van harte welkom!

Meer informatie

Meet & Greet Bas Robben

zaterdag 19 mei 2018

Bas Robben komt naar Broese voor een Meet & Greet ter ere van zijn tweede kookboek Vet. Hij zal wat lekkers meenemen om te laten proeven, over zijn boek vertellen en aansluitend signeren!

Meer informatie

juni

Boekpresentatie 'Schaduw van de leeuw'

vrijdag 1 juni 2018

U bent van harte welkom op de boekpresentatie van Schaduw van de leeuw, geschreven door archeologe en schrijfster Linda Dielemans. Ze brengt met haar boeken werelden van lang geleden opnieuw tot leven. Linda zal vertellen over haar boek en vragen uit het publiek beantwoorden. Daarna is er gelegenheid om het boek te kopen en te laten signeren onder het genot van een drankje.

Meer informatie