september

Lezing 'Een knipperend ogenblik, een portret van Remco Campert'

vrijdag 28 september 2018

Fans van Remco Campert opgelet! Mirjam van Hengel komt bij Broese een lezing geven over haar boek 'Een knipperend ogenblik, een portret van Remco Campert'. Voor de totstandkoming van dit boek sprak Mirjam gedurende twee jaar wekelijks met Remco. Ze zal vertellen over zijn leven en haar boek, vragen beantwoorden en uiteraard is er de gelegenheid om het boek te kopen en te laten signeren. U bent van harte welkom!

Meer informatie

Meet & Greet Nouchka van Brakel 'Scènes uit mijn eigen draaiboek'

zaterdag 29 september 2018

Tijdens het NFF komt regisseur Nouchka van Brakel langs bij Broese om te vertellen over haar boek ‘scenes uit mijn eigen draaiboek’. Ze zal ook vragen uit het publiek beantwoorden en het boek voor u signeren. U bent van harte welkom!

Meer informatie

oktober

Kinderboekenweek: proefjes uit het ‘Proefjesboek’

zaterdag 6 oktober 2018

Hallo jonge onderzoeker! Kom je ook meedoen aan de leuke en spannende proefjes, onder begeleiding van Arno Verweij, de auteur van het ‘Proefjesboek’? Met dit boek maken kinderen kennis met natuurkunde, scheikunde en biologie. Kinderen worden vanzelf onderzoekers - zonder gevaar voor eigen leven! Hoe krijg je een gekookt ei in een fles? Kun je een vierkante zeepbel maken? Hoe schrijf je een geheim bericht met melk? Kun je kleuren zien die er niet zijn? En nog veel meer. Voor maximaal 20 kinderen van 6 tot 12 jaar. Aanmelden verplicht!

Meer informatie

Kinderboekenweek: Dikkie Dik en de taart

zondag 7 oktober 2018

Peuters, kleuters en hun ouders gaan volop genieten van de kleine, sfeervolle muziekvoorstelling Dikkie Dik en de taart tijdens de Kinderboekenweek 2018. De kinderen en hun ouders worden actief betrokken bij de voorstelling. Er mag volop gezongen en geroepen worden bij de nieuwe originele liedjes over Dikkie Dik. Leeftijd vanaf 2 jaar. Het verhaal wordt opgebouwd rond een levensgroot boek met originele Dikkie Dik-tekeningen van Jet Boeke. Jullie zijn van harte welkom!

Meer informatie

Kinderboekenweek: Ridderbezoek en Grijze Jager quiz

zaterdag 13 oktober 2018

Ben jij een Grijze Jager fan? Doe dan mee aan de Grijze Jager quiz. De winnaar krijgt het nieuwe Grijze Jager boek cadeau. Dit boek heet ‘Het toernooi van Gorlan’ en is het eerste deel van de serie ‘De Grijze Jager - De vroege jaren’ van John Flanagan. ‘De vroege jaren’ vertelt over de tijd dat Halt en Crowley, de beroemdste Grijze Jagers van het korps, nog jongemannen waren. Kom naar onze winkel en doe mee! Jullie zijn van harte welkom!

Meer informatie

Kinderboekenweek: De club van LOET

zondag 14 oktober 2018

Hallo kinderen! Komen jullie ook naar de muzikale en interactieve voorstelling van 'De club van LOET'? Het wordt een heel grappige voorstelling. Ruth Bakker speelt het nieuwsgierige meisje Loet, zoals je van haar gewend bent, op haar geheel eigen(wijze), interactieve en muzikale manier! Jullie, en je ouders en/of opa en oma, zijn van harte welkom!

Meer informatie

Jan Brokken lezing in de Janskerk!

woensdag 17 oktober 2018

Groot nieuws! Jan Brokken, een Nederlandse auteur in het rijtje van Harry Mulisch en W.F. Hermans, geeft een lezing naar aanleiding van het in oktober te verschijnen boek ‘De rechtvaardigen’. Jan Brokken zal vertellen over zijn boek, vragen beantwoorden en aansluitend zijn boeken signeren. Vanwege de te verwachten interesse organiseren wij deze lezing, samen met boekhandel Kramer & van Doorn uit Zeist, in de Janskerk te Utrecht. Wilt u verzekerd zijn van een zitplaats, bestel dan tijdig uw toegangsbewijs. U bent van harte welkom!

Meer informatie