januari

Meet & Greet Ilja Leonard Pfeijffer ‘Grand Hotel Europa’

zaterdag 26 januari 2019

Ilja Leonard Pfeijffer, Nederlands dichter, classicus en schrijver, komt naar onze boekhandel voor een meet & greet. Daar zijn wij trots op! Hij zal over zijn zojuist verschenen boek Grand Hotel Europa vertellen en vragen van de aanwezigen beantwoorden. Aansluitend zal hij zijn boeken signeren. U bent van harte welkom!

Let op: wegens enorme belangstelling kunnen wij geen plaatsen garanderen.

Meer informatie

Voorlezen en tekenen met Leo Timmers ‘Een huis voor Harry’

zondag 27 januari 2019

Geweldig leuk nieuws! Leo Timmers, Prentenboek-winnaar van het jaar 2019, komt tijdens de Voorleesdagen naar onze boekhandel. Hij zal voorlezen uit zijn prijswinnende boek Een huis voor Harry. Daarna is er een tekenworkshop waarin de kinderen leren hoe ze eenvoudig een kat kunnen tekenen. Voor kinderen vanaf 4 jaar, uiteraard met hun ouders en/of opa en oma. Jullie zijn van harte welkom!

Meer informatie

Nationale Gedichtendag: Utrecht Stadsdichtersgilde

donderdag 31 januari 2019

Als daverend startschot van de Poëzieweek 2019 (31 januari - 06 februari) vindt in Boekhandel Broese op Nationale Gedichtendag, donderdag 31 januari 2019, een optreden plaats van maar liefst twaalf dichters en muzikant Ralph Rousseau! De dichters, voor het merendeel lid van het Utrechts Stadsdichtersgilde, zullen tussen 19.00 en 20.00 uur voordragen uit eigen werk. Met o.a. Vicky Francken (C. Buddingh’-prijs 2017 voor de beste debuutbundel), Hanneke van Eijken (Lucy B. en C.W. van der Hoogt-prijs 2015), Baban Kirkuki, Pauline Pisa en Ruben van Gogh.

Meer informatie

februari

Meet & Greet 'Vier de liefde' Lars van der Werf

zaterdag 2 februari 2019

Lars van der Werf, een Rotterdams dichter en schrijver, komt in het kader van de Week van de Poëzie (31 januari t/m 6 februari) en Valentijnsdag (14 februari) naar onze boekhandel. Tijdens een meet & greet zal hij over zijn nieuwe bundel ‘Vier de Liefde’ vertellen en kort vragen beantwoorden. Aansluitend zal hij zijn versjesbundels signeren. U bent van harte welkom!

Meer informatie

Meet & Greet Erica Terpstra ‘Een knipoog van de Boeddha’

zaterdag 9 februari 2019

Geweldig! Erica Terpstra heeft, op verzoek van De Nieuwe Kerk Amsterdam, haar eerste kinderboek geschreven, ter gelegenheid van de tentoonstelling ‘Het leven van Boeddha, de weg naar nu’. De Dalai Lama heeft speciaal voor dit boek het voorwoord geschreven. Vanwege de Maand van de Spiritualiteit komt Erica Terpstra voor een Meet & Greet naar onze boekhandel. Ze zal kort vertellen over het boek, er uit voorlezen en is beschikbaar voor selfies. Aansluitend zal zij haar boek signeren. En voor de kinderen is er ook iets te doen, ze kunnen hun eigen altaartje maken, knutsel/knipplaten zijn aanwezig. U bent van harte welkom!

Meer informatie

Boekpresentatie Kefah Allush 'De munt van Judea'

donderdag 21 februari 2019

Hij heeft er over gefantaseerd sinds hij 7 jaar was. Nu is het dan eindelijk zover: Kefah Allush heeft een boek geschreven. En dat wil hij graag met jou vieren. Ter ere van zijn debuut 'De munt van Judea' komt hij naar Broese. Hij zal geïnterviewd worden door Fidan Ekiz en ook vragen uit het publiek beantwoorden. Aansluitend is er gelegenheid het boek te kopen en te laten signeren door Kefah onder het genot van een drankje. U bent van harte welkom!

Meer informatie