juni

Meet & Greet met YA-auteur Chinouk Thijssen

donderdag 28 juni 2018

Geweldig nieuws, de veelzijdige YA-thrillerauteur Chinouk Thijssen komt naar Broese voor een Meet & Greet! Ze komt vertellen over haar nieuwe boek ‘Fataal spel’. Een zenuwslopende pageturner. Uiteraard zal ze aansluitend haar boek signeren. Je bent van harte welkom!

Meer informatie

Signeersessie Jean-Marc van Tol 'Musch'

zaterdag 30 juni 2018

Jean-Marc van Tol, bekend als striptekenaar van Fokke en Sukke, komt kort vertellen over zijn zojuist verschenen boek Musch. Het is het eerste deel van een trilogie over Johan de Witt. Aansluitend zal hij zijn boek signeren. U bent van harte welkom!

Meer informatie

juli

Boekpresentatie ‘Speelruimte’ Lynne Wolbert

woensdag 4 juli 2018

Op woensdag 4 juli is er een feestelijke boekpresentatie in onze boekhandel van het binnenkort te verschijnen boek ‘Speelruimte, vertrouwen in ouderschap’ van filosoof en pedagoog Lynne Wolbert. Ze wordt geïnterviewd door Florentijn van Rootselaar (eindredacteur van Filosofie Magazine) en zal aansluitend onder het genot van een drankje haar boek signeren. U bent van harte welkom!

Meer informatie

Boekpresentatie 'Risicovreugde'

vrijdag 6 juli 2018

We nodigen u van harte uit voor de presentatie van 'Risicovreugde', geschreven door Leo van de Voort en Rob Fijlstra. De auteurs zullen wat vertellen over de urgentie van het onderwerp en de inhoud van hun boek. Daarna kunt u vragen stellen en het boek laten signeren onder het genot van een drankje.

Meer informatie

Meet & Greet Benedict Wells

vrijdag 13 juli 2018

Geweldig nieuws. De succesvolle Duitse auteur Benedict Wells komt voor een meet&greet naar onze boekhandel! Hij zal enkele vragen van zijn nieuw te verschijnen roman ‘Becks laatste zomer’ beantwoorden, er uit voorlezen en zal aansluitend zijn boeken signeren. Je bent van harte welkom!

Meer informatie

augustus

Workshop Filosofie voor een weergaloos leven

donderdag 2 augustus 2018

Deze avond is er in onze boekhandel een besloten filosofie workshop door Lammert Kamphuis naar aanleiding van zijn boek Filosofie voor een weergaloos leven.

Meer informatie