november

Diederik van Vleuten presenteert: een Indisch familiearchief

vrijdag 23 november 2018

Diederik van Vleuten , Nederlands musicus en cabaretier, zal tijdens deze speciale avond op geheel eigen wijze verhalen over zijn boek ‘Daar werd wat groots verricht’. Hij neemt u mee naar de wereld van zijn voorouders, drie generaties Van Vleuten in Nederlands-Indië. U bent van harte welkom!

Meer informatie

Meet & Greet Yvette van Boven 'De grote oven van van Boven'

zaterdag 24 november 2018

Geweldig! Yvette van Boven, Nederlandse kok, schrijfster en tv-presentatrice, komt voor een meet & greet naar onze winkel op zaterdag 24 november. Ze komt vertellen over haar nieuwe boek ‘De grote oven van van Boven’ en zal kort geïnterviewd worden. Aansluitend zal ze haar boeken signeren. U bent van harte welkom!

Meer informatie

Meet & Greet Roxane van Iperen ‘‘t Hooge nest’

vrijdag 30 november 2018

Jurist en publicist Roxane van Iperen komt naar Broese voor een meet & greet ter ere van haar nieuwe boek ‘t Hooge Nest’. Ze zal worden geïnterviewd en vragen uit het publiek beantwoorden. Daarna zal zij uiteraard haar boeken signeren. U bent van harte welkom!

Meer informatie

december

Meet & Greet met proeverij Jord Althuizen ‘Smokey Goodness Winter BBQ’

zaterdag 8 december 2018

Mensen inspireren om te barbecueën op écht vuur, dat is de missie van barbecuekampioen Jord Althuizen. Hij is oprichter, eigenaar en pitmaster van Authentiek BBQ Catering bedrijf Smokey Goodness. Met zijn nieuwe ‘Smokey Goodness Winter BBQ’ boek zit je ook deze winter er meer dan warmpjes bij. Jord zal kort vertellen over zijn boek, u laten proeven en aansluitend zijn boeken signeren.

Meer informatie

Lezing Beatrice de Graaf 'Tegen de terreur'

dinsdag 11 december 2018

Wij zijn er trots op dat bekende Nederlander en terrorisme-expert Beatrice de Graaf, hoogleraar History of International Relations & Global Governance aan de Universiteit Utrecht, in onze boekhandel een lezing geeft naar aanleiding van haar recent verschenen boek Tegen de terreur, hoe Europa veilig werd na Napoleon. Ze zal vertellen over haar boek, vragen beantwoorden en aansluitend haar boeken signeren onder het genot van een drankje. U bent van harte welkom!

Meer informatie

Muzikale Meet & Greet Charlotte Haesen ‘Du Bout des Yeux’

zaterdag 15 december 2018

Zangeres Charlotte Haesen beheerst een breed scala aan muziekgenres. Een enorme hausse aan enthousiaste reacties volgde na het optreden bij de tv-uitzending van Podium Witteman waaruit bleek dat Charlotte Haesen en haar Café des Chansons niet langer een publiek geheim mocht blijven. Charlotte zal een half uur voor u zingen, vertellen over haar cd en carrière en aansluitend haar cd’s signeren. U bent van harte welkom!

Meer informatie

Meet & Greet Mart Smeets ‘Afzien’

donderdag 20 december 2018

Mart Smeets, sportjournalist in hart en nieren, komt voor een Meet & Greet naar onze boekhandel. Hij zal vertellen over zijn nieuwe boek ‘Afzien’, waarin vele enthousiasmerende Smeets-verhalen zijn opgetekend. Uiteraard zal Mart aansluitend zijn boeken signeren. U bent van harte welkom!

Meer informatie