januari

Lezing Tommy Wieringa

woensdag 17 januari 2018

Wij hebben heel goed nieuws voor u! Auteur Tommy Wieringa, die journalistiek in Utrecht studeerde, zal bij ons een lezing geven naar aanleiding van zijn zojuist verschenen boek ‘De heilige Rita’. Hij zal hierover vertellen, vragen beantwoorden en aansluitend zijn boeken signeren.

Meer informatie

Meet&Greet Nino Haratischwili

zaterdag 20 januari 2018

Geweldig goed nieuws, Nino Haratischwili komt naar Broese voor een Meet&Greet! Ze zal vertellen over haar tweede roman ‘Het achtste leven (voor Brilka)’, er uit voorlezen, vragen beantwoorden uit het publiek en aansluitend haar boek signeren. U bent van harte welkom!

Meer informatie

Nationale Gedichtendag

donderdag 25 januari 2018

Als daverend startschot van de Poëzieweek 2018 (van 25 t/m 31 januari) vindt in Boekhandel Broese op Nationale Gedichtendag, donderdag 25 januari 2018, een optreden plaats van maar liefst dertien dichters. Wethouder Kees Diepeveen zal de avond openen. Uiteraard kunt u aansluitend een dichtbundel kopen en laten signeren.

Meer informatie

februari

Alliance Française: lezing Luc Panhuysen

dinsdag 13 februari 2018

Samen met onze partner Alliance Française zijn we trots op een Nederlandstalige lezing in onze boekhandel van historicus Luc Panhuysen over zijn recent gepubliceerde boek ‘Oranje tegen de Zonnekoning, de strijd van Willem III en Lodewijk XIV om Europa’. Hij zal over zijn boek vertellen, vragen uit het publiek beantwoorden en aansluitend signeren. U bent van harte welkom!

Meer informatie

Boekpresentatie Carel Blotkamp

donderdag 22 februari 2018

Uitgeverij Waanders & de Kunst, Zwolle en Broese boekverkopers, Utrecht nodigen u van harte uit voor de presentatie van het nieuwste boek van kunstenaar en hoogleraar (em.) moderne kunst Carel Blotkamp, getiteld: Blikseminslag – stukjes over kunst. Hij leest voor uit zijn boek (ook niet gepubliseerde 'blikseminslagen') en aansluitend is er gelegenheid om het boek te kopen en te laten signeren onder het genot van een drankje.

Meer informatie

Frénk & Frencken

woensdag 28 februari 2018

Een avond met ontroerende liedjes, grappige anekdotes, pesterige vragen en onthullende verhalen: Frénk & Frencken bij Broese

Meer informatie