Meet & Greet en proeverij ‘Het geheim van Bond en Smolders’

zondag 16 december 2018 15:00
Meet & Greet en proeverij ‘Het geheim van Bond en Smolders’

Bakkerij Bond en Smolders is een begrip in Utrecht en ver daarbuiten, elk weekend staan er lange rijen voor hun deur. En dus is het tijd voor een boek over hun succes. In ‘Het geheim van Bond en Smolders’ vertelt Ralph Bond over hun vakmanschap en gedrevenheid, opgeschreven door filmmaker en verslaggever Tom Staal met fraaie fotografie van Bas Niemans. Tijdens deze Meet & Greet vertellen de makers over hun boek en kunt u lekkernijen van Bond en Smolders proeven. Aansluitend zullen zij hun boek signeren. U bent van harte welkom!

 

Bond en Smolders is een begrip in Utrecht en ver daarbuiten. De broden reizen letterlijk door het hele land. Utrechters komen hier voor de geheimen van hun brood en patisserie. Is het de kennis en aandacht voor het vak? Zijn het de ingrediënten? Liggen de geheimen in Parijs of gewoon om de hoek in de Domstad. Is er wel een geheim? Tom Staal, filmmaker en verslaggever, raakte bevriend en in de ban van dit vakmanschap, dat grenst aan het idiote. Iets dat Staal in zijn eigen werk ook wel wordt verweten. Naast verslaggever in de Tweede Kamer heeft hij naar eigen zeggen een culinaire fetisj. Op het wereldwijde web maakt hij het eetprogramma Skaveren. Niet geheel toevallig betrof de eerste aflevering een documentaire over Bond en Smolders.

Dit boek vertelt in woord en beeld over het vakmanschap en de gedrevenheid, de bakkerij, hun personeel en de creaties. Verhalen, recepten en verbluffende fotografie van Bas Niemans maken dit boekwerk een must voor iedere zoetekauw, broodliefhebber en eenieder die nog smacht naar het echte ambacht.

 

Datum: Zondag 16 december | aanvang 15.00 uur

Toegang: gratis

Aanmelden via: klantenservice@broeseboekverkopers.nl

U bent van harte welkom!

Bakkerij Bond en Smolders
Zeg je Patisserie dan denk je aan (Ralph) Bond en (Patty) Smolders. Een zaak met een lange historie. Al sinds 2000 zijn ze toonaangevend als het gaat om Patisserie in Utrecht en omgeving. Sinds enkele jaren hebben ze brood aan hun assortiment toegevoegd. Al hun producten worden met de hand gemaakt, zonder kunstmatige grondstoffen. Ze gaan 100% voor kwaliteit en aandacht.

Je komt het bijna niet meer tegen, de echte warme bakker, maar in Utrecht onder de poort van de Dom is deze nog te vinden. Puur brood, voornamelijk zuurdesem. Elke ochtend als je door de Lijnmarkt loopt kun je genieten van de overweldigende geur van vers gebakken brood. Met de hand gemaakt en met een smaak sensatie die ongeëvenaard is. Puur natuurlijke ingrediënten. Overtuig uzelf en kom het proeven.

De patisserie is zo verfijnd en op smaak dat er geen gelijke is in de wijde omgeving te vinden is. Met veel passie en oog voor detail worden dagelijks de heerlijkste taarten en gebak met de hand gemaakt. Daarnaast is Bond en Smolders beroemd om de eclairs, die geheel volgens eigen recept en inzicht worden gemaakt, waarbij de smaak en mondsensatie voorop staat.

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share
Waarom Libris
Boekbestellingen worden t/m 26 december 2018 GRATIS thuisbezorgd.
Kies uit meer dan een miljoen artikelen, waaronder ruim 25.000 Nederlandse ebooks.
Thuis bestellen en bezorgen of afhalen en betalen in de boekhandel.
Ruim 85.000 boeken op werkdagen voor 23.00 besteld, de volgende dag bezorgd
Volg uw bestelling via Track & Trace van PostNL
Bijna 100 aangesloten kwaliteitsboekhandels.
pro-mbookslibr2 : libris