Meet & Greet Marjolein Dubbers ‘Eet meer energie’

zondag 6 januari 2019 11:00
Meet & Greet Marjolein Dubbers ‘Eet meer energie’

Heeft u een goed voornemen voor uw gezondheid voor 2019? Dan is de meet & greet van Marjolein Dubbers iets voor u! Marjolein is vitaliteitscoach, bestseller auteur van ‘Het energieke vrouwen voedingskompas’, inspirerend spreker en ondernemer en heeft een passie voor de gezondheid van vrouwen. Ze komt speciaal naar Broese boekverkopers voor een meet & greet met koffie om haar nieuwe boek ‘Eet meer energie, voor een vitaal en vrolijk leven’ te presenteren. Ze gaat u over zichzelf vertellen, over haar boek, vragen beantwoorden en aansluitend signeren. U bent van harte welkom!

 

Over ‘Eet meer energie’
Vrijwel iedereen wil meer energie, maar bijna niemand weet hoe ons lichaam energie aanmaakt. Marjolein Dubbers heeft een passie voor levensenergie, dook diep in deze materie en ontdekte een goed verborgen geheim. Energie wordt aangemaakt in de mitochondriën (je energiefabriekjes), die zich bevinden in al je cellen. Je hebt zelf grote invloed op de hoeveelheid én de kracht van je mitochondriën. Vooral voeding speelt hierbij een belangrijke rol: je kunt letterlijk meer energie eten! Met 30 heerlijke recepten uit de energieke keuken. Opnieuw is bestsellerauteur Marjolein Dubbers erin geslaagd een complex onderwerp eenvoudig uit te leggen. De website van Marjolein Dubbers, energiekevrouwenacademie.nl, wordt jaarlijks door meer dan 2 miljoen bezoekers bezocht. Marjolein is food- en lifestylecoach en heeft een passie voor de gezondheid van vrouwen.

datum: zondag 6 januari | 11.00 - 12.00 uur

Toegang: gratis

Aanmelden is verplicht, er is namelijk beperkt plaats!
Aanmelden via: klantenservice@broeseboekverkopers.nl

Na aanmelding kunt u bij onze klantenservicebalie uw toegangskaart ophalen.
Op vertoon van de toegangskaart bent u welkom tijdens deze meet & greet met koffie en thee.

Over Marjolein Dubbers
Ik ben geboren in een gezin met zeven meisjes. Misschien dat ik daarom zoveel passie heb voor de gezondheid van vrouwen; zoveel vrouwen zijn me zó dierbaar.
Enkele jaren geleden kwam ik in een burn-out terecht en startte een speurtocht om mijn energie en gezondheid terug te krijgen. Ik leerde dat onze hormonen hiervoor van essentieel belang zijn maar dat onze Westerse samenleving de hormoonbalans van vrouwen dagelijks ondermijnt.
Ik ontdekte dat ik onder andere met mijn voeding mijn hormonen weer in balans kon krijgen en kreeg daarmee mijn gezondheid, vitaliteit en levenslust op een veel hoger niveau dan ik ooit gedacht had. Daarmee ging mijn leven op zijn kop.

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share
Waarom Libris
Boekbestellingen worden t/m 26 december 2018 GRATIS thuisbezorgd.
Kies uit meer dan een miljoen artikelen, waaronder ruim 25.000 Nederlandse ebooks.
Thuis bestellen en bezorgen of afhalen en betalen in de boekhandel.
Ruim 85.000 boeken op werkdagen voor 23.00 besteld, de volgende dag bezorgd
Volg uw bestelling via Track & Trace van PostNL
Bijna 100 aangesloten kwaliteitsboekhandels.
pro-mbookslibr1 : libris