december

Amsterdam kookboek, recepten en verhalen met Laura de Grave

zaterdag 16 december 2017

16:00 uur | Vrije toegang

Laura de Grave maakte Amsterdam kookboek, recepten en verhalen. In dit kookboek neemt culinair journalist Laura de Grave je mee langs haar favoriete Amsterdamse restaurants en kookt zij samen met de chefs typisch Amsterdamse gerechten die zijn ingeburgerd in de stad.

Kom langs voor Amsterdamse hapjes en een drankje. Laura de Grave maakt de hapjes uit haar kookboek.

Meer informatie

Singing in the Brain met Erik Scherder

zondag 17 december 2017

15:00 uur | Toegang €2,50, kunt u laten weten dat u komt? 

Gerard Klaasen gaat in de etalage in gesprek met Erik Scherder, neurowetenschapper aan de Vrije Universiteit. Onlangs schreef Scherder zijn boek 'Singing in the Brain' waarin hij ingaat op de bijzondere functie die muziek op de hersenen kan hebben en hij doet dit op een bijzonder toegankelijke manier. Eerder toonde hij aan hoe belangrijk bewegen is voor onze ontwikkeling. Tijdens dit gesprek is er uiteraard gelegenheid voor vragen. 

Meer informatie

Star Warsdag op Winkelplein Rooswijck

zaterdag 23 december 2017

Van 12:00 - 16:00 uur. Ga op de foto met Darth Vader, Stormtroopers en andere karakters uit de bekende Star Warsserie. Je kunt, tegen een kleine vergoeding, op de foto met Darth Vader, Stormtroopers en andere karakters uit de bekende film- en boekenserie. De opbrengst hiervan doneren wij aan Voedselbank Amsterdam. Voor jong en oud.

Meer informatie