Koop lokaal, ook online!

De zelfstandige boekhandels kunnen uw support goed gebruiken. Wanneer u uw boeken bestelt via Libris.nl, dan gaat de volledige opbrengst naar de Libris of Blz.-boekhandel van uw keuze. 

Welkom bij de Algemene Boekhandel

Beste lezer,

Graag willen we u laten weten dat onze boekhandel gewoon open is. 

Wilt of kunt u niet naar onze winkel komen? Dan springen we binnen Amersfoort graag voor u op de fiets. Als u een bestelling plaatst, brengen wij uw pakketje zo snel mogelijk langs (mits het artikel voorradig is). U kunt ons bellen 033-4622222 of een mail sturen naar info@algemeneboekhandel.nlVermeld bij uw bestelling uw naam, adres, telefoonnummer en de gewenste artikelen. Wij nemen altijd eerst contact met u op om de bezorging af te stemmen. Vervolgens ontvangt u een mail met de gemaakte afspraken en onze gegevens zodat u het bedrag van uw bestelling naar ons over kunt maken. We rekenen geen bezorgkosten vanaf € 15,00. Onder dit bedrag betaalt u € 2,50 bezorgkosten. Natuurlijk kunt u uw boeken ook via onze webshop bestellen: www.algemeneboekhandel.nl.

Per 1 juni is ook onze koffiehoek weer geopend. U bent van harte welkom!

Uiteraard treffen wij in de winkel alle mogelijke voorzorgsmaatregelen. Zo vragen we u gepaste afstand te houden van andere klanten en het personeel. Mocht u rond willen neuzen, dan is het dragen van handschoenen verplicht. Op diverse plekken in onze winkel liggen er handschoentjes voor u klaar. Graag willen we u ook vragen te betalen met pin. Natuurlijk maken we alles regelmatig schoon volgens de regels.

Tot slot nog een aanvullende opmerking: tot en met 1 september 2020 vervallen onze lezingen en activiteiten.

We wensen iedereen in deze dagen een goede gezondheid en het beste voor de komende tijd.

···················································································································

Welkom op onze site! U vindt hier informatie over onze winkel, onze voorraad en de evenementen die wij organiseren. Uiteraard kunt u hier ook boeken bestellen en gratis thuis laten bezorgen. U kunt er ook voor kiezen om uw boeken af te halen in onze ruim gesorteerde winkel aan de Leusderweg 186.

U vindt bij ons tijdschriften en natuurlijk veel, heel veel boeken. Het aanbod is zeer breed en divers: van literatuur tot kookboeken, van kinderboeken tot reisgidsen. Ook hebben wij de grootste collectie klassieke muziek van Midden-Nederland.

Onze laatste nieuwtjes delen wij ook graag met u via Facebook, Twitter en Instagram.

Graag tot ziens!

Evenementen

Ebook van de Week

Van € 12,99 voor € 4,99
Actieperiode: 7 augustus t/m 13 augustus

Nieuwe ebooks

Meer nieuwe ebooks
Waarom Libris.nl
Boekbestellingen vanaf € 15,- GRATIS thuisbezorgd.
Kies uit meer dan een miljoen artikelen, waaronder ruim 25.000 Nederlandse ebooks.
Thuis bestellen en bezorgen of afhalen en betalen in de boekhandel.
Ruim 85.000 boeken op werkdagen voor 21.00 besteld, de volgende dag bezorgd
Volg uw bestelling via Track & Trace van PostNL
Ruim 180 aangesloten Libris- en Blz.-boekhandels.
pro-mbookslibr2 : libris