Interview Jaap Robben over 'Zomervacht'

woensdag 16 januari 2019 20:00
Interview Jaap Robben over 'Zomervacht'

Woensdag 16 januari organiseren we een avond met Jaap Robben. Onze huisinterviewer Ivan Borghstijn zal hem interviewen over zijn boek 'Zomervacht'.

In 2014 brak Robben met zijn romandebuut 'Birk' door bij het grote publiek. 'Birk' werd bekroond met de vele prijzen, waaronder de Nederlandse Boekhandelsprijs.

Over Zomervacht

De dertienjarige Brian woont bij zijn vader op een afgelegen terrein in een caravan. Brians verstandelijk en fysiek beperkte broer Lucien brengt zijn dagen door in een instelling. Een renovatie tijdens de zomer maakt het noodzakelijk dat Lucien elders wordt opgevangen. De vader, vooral gemotiveerd door de in het vooruitzicht gestelde vergoeding, haalt Lucien naar de caravan en maakt de jonge Brian verantwoordelijk voor de verzorging van zijn broer.

Maar hoe praat je met iemand die niet spreekt? Hoe zorg je voor iemand van wie je niet weet wat hij nodig heeft? Hoe maak je de juiste keuzes als je zelf nog zo veel moet ontdekken?

'Zijn eerste roman 'Birk' werd goed ontvangen, kreeg prijzen en werd een verkoopsucces. Zomervacht is een waardig opvolger en heeft alle ingrediënten in zich om hetzelfde pad te volgen. […] Robben kan eenvoudig en fantastisch schrijven - ik bleef de eerste hoofdstukken maar mooie zinnen onderstrepen.' – Trouw 

Locatie: KAdECafé, Eemplein 77, Amersfoort

Aanvang: 20.00 uur

Entree: € 10,00 per persoon

Graag reserveren: info@algemeneboekhandel.nl

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share
Waarom Libris
Boekbestellingen worden t/m 26 december 2018 GRATIS thuisbezorgd.
Kies uit meer dan een miljoen artikelen, waaronder ruim 25.000 Nederlandse ebooks.
Thuis bestellen en bezorgen of afhalen en betalen in de boekhandel.
Ruim 85.000 boeken op werkdagen voor 23.00 besteld, de volgende dag bezorgd
Volg uw bestelling via Track & Trace van PostNL
Bijna 100 aangesloten kwaliteitsboekhandels.
pro-mbookslibr2 : libris