oktober

Kinderboekenweek: puzzelen en speuren!

woensdag 2 oktober 2019

Vanaf woensdag 2 tot en met zondag 13 oktober vieren we de Kinderboekenweek. Het thema van dit jaar is ‘Reis mee’. Gedurende de hele feestweek hebben we een leuke puzzel/ speurtocht voor basisschoolkinderen klaar liggen.

Meer informatie

Ootje in het verkeer - voorlezen en zingen met Lizette de Koning

zaterdag 5 oktober 2019

In het kader van de Kinderboekenweek organiseren we een voorleesochtend voor onze jongste lezers. Kinderboekenschrijfster Lizette de Koning komt voorlezen uit haar nieuwste boek 'Ootje in het verkeer'.

Meer informatie

Knotsgek Costa Banana feest met Jozua Douglas

zondag 6 oktober 2019

Hoera! De supergrappige en -populaire kinderboekenschrijver Jozua Douglas komt op bezoek! Jozua is de schrijver van de succesvolle en hilarische Costa Banana serie.

Meer informatie

Reptielenavond met ecologe Sterrin Smalbrugge

vrijdag 11 oktober 2019

Ecologe Sterrin Smalbrugge komt vertellen over 'Het grote reptielenboek'. Een fantastisch leuk boek boordevol weetjes, gave foto’s en grappige illustraties.

Meer informatie

Lezing 'De nieuwe rafelrand van Europa'

woensdag 16 oktober 2019

Woensdag 16 oktober organiseert De Algemene Boekhandel een lezing met historicus en politiek analist Ivo van de Wijdeven. Hij zal spreken over zijn nieuwste boek 'De nieuwe rafelrand van Europa - de eeuwenlange voorgeschiedenis van Brexit en Trump'.

Meer informatie

Boekpresentatie 'Josef Kotalla, de beul van Amersfoort'

zaterdag 26 oktober 2019

Zaterdag 26 oktober presenteert historicus en journalist Richard Hoving zijn nieuwste biografie 'Josef Kotalla, de beul van Amersfoort'. Na de presentatie zal Hoving signeren en is er hapje en drankje voor alle gasten.

Meer informatie