Ramsj

Naast ons reguliere assortiment hebben wij een groot aantal ramsj titels in de winkel op voorraad. Veel te veel om hier op de site te tonen. Onze ramsj bestaat voornamelijk uit kunstboeken en informatieve boeken over heel diverse onderwerpen. Op deze pagina ziet u een kleine greep uit wat we in de winkel hebben liggen, kom gerust kijken wat er allemaal nog meer is!

Verdwenen zeeën in het hart van Europa

Een paar honderd miljoen jaar geleden bevonden zich zee?n in het hart van Europa. De zee in het huidige Tsjechi?, die een tropisch klimaat kende, is uitgebreid bestudeerd en onderzocht. Aan de hand van talloze illustraties laten de auteurs zien hoe ijstijden, vulkaan-uitbarstingen en opwarmingen van het klimaat het leven in de oerzee be?nvloedden. 

VAN € 40,- VOOR € 12.50

Snoopy Peanuts compleet 1950 - 1952

Drie complete jaargangen Snoopy (Peanuts) gebundeld en opnieuw vertaald.

Begin jaren 50 maken we voor het eerst kennis met de wereld van de jonge Charlie Brown en zijn slimme hond Snoopy. Ook maken we kennis met al hun diverse vrienden. In die jaren hebben de hoofdfiguren nog niet allemaal hun kenmerkende uiterlijke trekken en herkenbare karakters, maar door de meesterlijke wijze waarop bedenker en tekenaar Charles M. Schulz de karakters neerzet sluit Amerika al snel Snoopy & Peanuts in het hart. En het duurt dan natuurlijk ook niet lang voor de rest van de wereld volgt.

Voor het eerst wordt Snoopy & Peanuts compleet in het Nederlands uitgegeven. Meer dan de helft van de stroken in dit boek zijn sinds hun oorspronkelijke verschijning, een halve eeuw geleden, nooit meer in druk verschenen! Zelfs voor de meest toegewijde Peanuts-fan zijn er dus nog vele juweeltjes te ontdekken.

VAN € 30,00 VOOR € 10,00

Snoopy Peanuts compleet 1953 - 1954

Twee complete jaargangen Snoopy (Peanuts) gebundeld en opnieuw vertaald. Begin jaren 50 maken we voor het eerst kennis met de wereld van de jonge Charlie Brown en zijn slimme hond Snoopy. Ook maken we kennis met al hun diverse vrienden. In die jaren hebben de hoofdfiguren nog niet allemaal hun kenmerkende uiterlijke trekken en herkenbare karakters, maar door de meesterlijke wijze waarop bedenker en tekenaar Charles M. Schulz de karakters neerzet sluit Amerika al snel Snoopy & Peanuts in het hart. En het duurt dan natuurlijk ook niet lang voor de rest van de wereld volgt. Voor het eerst wordt Snoopy & Peanuts compleet in het Nederlands uitgegeven. Meer dan de helft van de stroken in dit boek zijn sinds hun oorspronkelijke verschijning, een halve eeuw geleden, nooit meer in druk verschenen! Zelfs voor de meest toegewijde Peanuts-fan zijn er dus nog vele juweeltjes te ontdekken.

VAN € 29.95 VOOR € 10.00

Snoopy Peanuts compleet 1955 - 1956

Twee nieuwe jaargangen opnieuw geletterd en vertaald in Snoopy - Peanuts compleet.

Dit derde deel van deze veelgeprezen reeks neemt de lezer mee naar midden jaren 50, de periode wanneer Linus leert praten, Snoopy zijn excentrieke trekjes verder ontwikkelt, Lucys onbeantwoorde liefde voor Schroeder vaste vorm aanneemt en Charlie Brown nog Charlie Brown-achtiger wordt.

Meer dan de helft van de stroken in dit boek zijn sinds hun oorspronkelijke verschijning, een halve eeuw geleden, nooit meer in druk verschenen! Zelfs voor de meest toegewijde Peanuts-fan zijn er dus nog vele juweeltjes te ontdekken.

 

VAN € 29.95 VOOR € 10.00

Johann Wolfgang Goethe: Wilhelm Meisters leerjaren

In Wilhelm Meisters leerjaren staan de groei en zelfreflectie centraal van Wilhelm, de zoon van een burgerlijk zakenman. Hij kiest niet voor het zakenleven, maar meent zijn leven inhoud te kunnen geven door zich aan het theater te wijden. 

Goethes Wilhelm Meisters leerjaren was de tweede roman van Goethe, en hij heeft er tien jaar lang aan gewerkt. Het boek wordt geroemd om zijn rijkdom aan ideeën over filosofie, cultuur, opvoeding, literatuur en politiek. Het is van grote invloed geweest op de Europese literatuur; de Duitse dichter en filosoof Friedrich Schlegel noemde het zelfs even belangrijk voor de tijdgeest als de Franse Revolutie.

 

VAN € 50,- VOOR € 24.99

Koekoek! Delta vol leven

Zeearenden, bevers, raven, kraanvogels, zilverreigers en zelfs de wolf. Gewoon in de Nederlandse delta te zien. Op eigen kracht terug in ons land. Wie had dat ooit gedacht?Bioloog en natuurfotograaf Edo van Uchelen legt in dit rijk geïllustreerde boek uit hoe de natuur in ons eigen land in elkaar steekt. Hoe nieuwe of eerder verdwenen soorten ons land weten te vinden. Hoe 'oude' soorten zich handhaven of verdwijnen. Hoe ze samen leven en wat ze nodig hebben. En dat is vaak anders dan je denkt. Edo schrijft inspirerend en vernieuwend, onconventioneel, prikkelend en soms een tikkeltje cynisch. Maar waar het om gaat: 'Koekoek!' is prettig geschreven en leert jong en oud met interesse in wat er buiten gebeurt op een verrassende manier kijken naar natuur.Dit boek is verbonden aan de film Holland, natuur in de delta. Die film en dit boek sluiten aan op de groeiende belangstelling voor de natuur in ons eigen land; met steeds meer liefhebbers, vogelaars, wildlife spotters, vlinderkijkers, natuurfotografen en natuurtuinen.Je zult zien dat in de delta die Nederland heet alles steeds veranderd. Niet alleen vroeger in de wildernis voordat de mens haar intrede deed maar juist ook nu. Dat hoort bij een delta, dat hoort bij de natuur in Nederland, altijd in beweging.Maar nu het belangrijkste: dit boek nodigt je uit om zelf de natuur in te trekken en te gaan beleven!

Van € 24,95 voor € 9,99

Robert Capa - Een vooruitblik

Het boek Robert Capa, een vooruitblik beschrijft het buitengewone parcours van de beroemde oorlogsfotograaf aan de hand van een belangrijke selectie foto's in duotoon, waarvan er vele nooit eerder werden gepubliceerd.

Ook wordt ingegaan op de revolutie die Robert Capa ontketende in de perswereld door het agentschap Magnum mee op te richten. Als vader van de auteursrechten in de fotografie en als getuige van de grote gebeurtenissen van zijn tijd, heeft Capa nooit sensatie gezocht maar vooral getracht zijn eigen visie op de wereld een plaats te geven. Zijn leven, dat een aaneenschakeling vormde van bijzondere ontmoetingen en intense momenten werd op tragische wijze afgebroken toen hij amper veertig was.

Dit boek, samengesteld en gerealiseerd in nauwe samenwerking met Magnum Photo's zet aan tot reflectie over de rol en het belang van fotojournalistiek in de media, zowel gisteren als vandaag.

Van € 35,50 voor € 12,50

Waarom Libris
Boekbestellingen vanaf € 15,- GRATIS thuisbezorgd.
Kies uit meer dan een miljoen artikelen, waaronder ruim 25.000 Nederlandse ebooks.
Thuis bestellen en bezorgen of afhalen en betalen in de boekhandel.
Ruim 85.000 boeken op werkdagen voor 23.00 besteld, de volgende dag bezorgd
Volg uw bestelling via Track & Trace van PostNL
Bijna 100 aangesloten kwaliteitsboekhandels.
pro-mbookslibr3 : libris