Toekomstplannen

Beste lezer,

Graag wil ik u iets vertellen over mijn plannen met De Algemene Boekhandel. Ik ben nu ruim dertig jaar uw boekverkoper en ik heb de intentie dat nog jaren te blijven. De laatste verbouwing was alweer vijfentwintig jaar geleden en ik vind het hoog tijd voor een aanpassing. Zo wil ik graag een nieuwe vloer, een nieuw plafond en vooral nieuwe verlichting. Ik wil een betere afdeling voor kinderboeken en misschien wel een nieuwe trap naar het souterrain. En ja, ik maak ook een ruime hoek met koffie, thee en een leestafel.

Dit is een mooi plan, maar het gaat ongeveer 150.000 euro kosten en dat is een hoop geld. Een fors deel hiervan ga ik zelf betalen, maar er blijft een flink gat over en om dit te dichten heb ik uw financiële hulp nodig. Vandaar mijn vraag of u hierbij zou willen helpen.

Natuurlijk zou u kunnen besluiten een gift te storten. Dat zou prachtig zijn, hoe groot of klein ook. Laat ik zeggen een steun in de rug voor uw Algemene Boekhandel.

Daarnaast zou ik ook geweldig geholpen zijn als u een obligatie zou willen kopen. Ik geef obligaties uit in bedragen van € 250 -  € 500 - € 1000 en € 2000. Over deze bedragen betaal ik 2% rente. U kunt kiezen of u de rente wilt ontvangen in geld of in boeken, cd’s of kantoorartikelen. Zelfs betaling in koffie of thee is denkbaar.

 

Ik denk ook aan een speciale bijeenkomst of voorstelling of een glas bij een pré-uitverkoop. Zoiets. Of een cursus inpakken of bezorgen. Na drie jaar start ik middels loting met het terugbetalen van de obligaties en na acht jaar verwacht ik alles afgelost te hebben.

Als ik op deze manier niet voldoende geld binnenhaal, overweeg ik ook nog een reguliere crowdfunding te starten op een bestaand platform. Krijg ik de benodigde financiën uiteindelijk niet bij elkaar, dan stort ik iedereen het ingelegde geld terug. Mocht het na jaren toch mis gaan – maar daar ga ik niet vanuit - dan bent u uw geld kwijt. Dat is ook goed om te weten. 

Kijk voor een impressie van de vernieuwde winkel naar de afbeeldingen hierboven. Mijn team wordt er al heel vrolijk van. 

Als u nog vragen heeft of een toelichting door mij wilt, dan hoor ik dat graag. Zoals u weet ben ik vaak op de vloer, maar bellen kan altijd: 033 – 4622222. 

Voel u vrij om deze informatie te delen met vrienden, buren en klanten waarvan ik geen e-mailadres heb.

Stel dat u blij wordt van dit plan en een gift wilt storten, dan kan dat nu al op rekeningnummer NL93 ABNA 0436 7723 29 t.n.v. De Algemene Boekhandel o.v.v. 'Gift - Crowdfunding'. Als u een obligatie wilt kopen, kan dat door overmaking van één van de hierboven genoemde bedragen op hetzelfde rekeningnummer o.v.v. 'Obligatie - Crowdfunding'.

Vriendelijke groet,

Hans de Sain, eigenaar van De Algemene Boekhandel

Waarom Libris.nl
Boekbestellingen vanaf € 15,- GRATIS thuisbezorgd.
Kies uit meer dan een miljoen artikelen, waaronder ruim 25.000 Nederlandse ebooks.
Thuis bestellen en bezorgen of afhalen en betalen in de boekhandel.
Ruim 85.000 boeken op werkdagen voor 23.00 besteld, de volgende dag bezorgd
Volg uw bestelling via Track & Trace van PostNL
Ruim 180 aangesloten Libris- en Blz.-boekhandels.
pro-mbookslibr3 : libris