Koop lokaal, ook online!

De zelfstandige boekhandels kunnen uw support goed gebruiken. Wanneer u uw boeken bestelt via Libris.nl, dan gaat de volledige opbrengst naar de Libris of Blz.-boekhandel van uw keuze. 

Welkom op onze website

Onze openingstijden zijn weer als vanouds: maandag van 11.00-18.00 uur, dinsdag t/m zaterdag van 9.30-18.00 uur en zondag van 12.00-17.00 uur. Vanaf donderdag 18 juni zijn we de koopavond weer geopend tot 21.00 uur. De maatregelen met betrekking tot het corona-virus blijven gehandhaafd: We houden 1,5 meter afstand, we vragen u om uw handen te ontsmetten en te winkelen met een winkelmandje en om te betalen met pin of met boekenbon- en VVV-pasjes. Onze website is 24 uur per dag open: www.dekkervdvegt.nl.
Omdat de zomer in ons leescafé altijd rustig is, hebben wij besloten om ons leescafé te sluiten tot 1 september. Ook zijn er tot 1 september geen presentaties en lezingen. Wel organiseren we de komende tijd met een  aantal (lokale) auteurs een signeersessie, op een veilige manier voor zowel de auteur als voor u. Houd de agenda op de site in de gaten voor meer nieuws!
Wij vinden het ontzettend fijn wanneer u bij óns – en alle andere lokale ondernemers -  blijft kopen. Dat kunnen we nu goed gebruiken! Kom langs, of bestel op www.dekkervdvegt.nl of bel 024-3020130 om een boek, puzzel, of wat u maar wilt, te reserveren. Mailen mag natuurlijk ook altijd: info@dekkervdvegt.nl  

 

 

Nieuwe buikbandjes

Op zoek naar iets moois, iets nieuws, iets ánders? Onze buikbandjes helpen je op weg! Bekijk alle buikbandjes 

Overstag

Amity Gaige

€ 21,99

Aangrijpend, spannend en wondermooi.
Soms, heel soms, krijg je een boek in handen waaraan werkelijk alles klopt. Alleen al het omslag van het prachtig vormgegeven Overstag nodigt uit tot onmiddellijk lezen, en het verhaal houdt je letterlijk van kaft tot kaft op het puntje van je stoel. Overstag is niet alleen het verhaal van een echtpaar dat besluit hun leven resoluut om te gooien door met een jacht het Caraïbisch gebied te verkennen, het is ook een verslag van een huwelijk dat tot het uiterste op de proef wordt gesteld en bovendien een spannende roman, die je meesleurt door tropische stormen op zee en die je neervlijt op het strand van een bounty-eiland. Door afwisselend het verhaal van Juliet en de dagboeknotities van haar man Michael te lezen, word je langzaam maar onvermijdelijk deelgenoot van een dappere poging om te breken met het alledaagse en een zoektocht naar een andere werkelijkheid. Een zoektocht met een even hartverscheurende als hoopvolle uitkomst. In 2013 verkoos het panel van DWDD Schroder van Amity Gaige tot Boek van de Maand, het panel van Dekker v.d. Vegt (DvdV) kiest deze prachtige opvolger.

Uit het leven van een hond

Sander Kollaard

€ 20,00

WINNAAR VAN DE LIBRIS LITERATUURPRIJS 2020

Scherp, ontroerend, humoristisch, een tikje filosofie en poëzie: wat zoek je nog meer in een boek? Jezelf misschien. Kollaard schreef een prachtige roman die nog dagenlang door zindert in je hoofd.

Onze agenda

24
jul
Online te zien: Onno Blom interviewt Ronald Giphart Helaas is het nog niet mogelijk om presentaties, interviews of lezingen te organiseren. Hopelijk komt daar in het najaar meer duidelijkheid over. Wat we u wel kunnen aanbieden is een online interview.. Meer informatie

Ebook van de Week

Van € 9,99 voor € 4,99
Actieperiode: 10 t/m 16 juli 2020

Nieuwe ebooks

Meer nieuwe ebooks

Nijmegen puzzels bij Dekker v.d. Vegt

Voor iedereen met liefde voor puzzelen en liefde voor Nijmegen ontwikkelde Dekker v.d. Vegt 3 puzzels. In samenwerking met de Nijmeegse fotograaf Bart Kouwenberg kozen we drie mooie, iconische afbeeldingen van de stad. De puzzels zijn nu verkrijgbaar voor € 18,99 per stuk. Kiest u voor de Waalbrug, de Stevenskerk of de Valkhofkapel? Of toch maar alle drie? Met 1000 stukjes per puzzel bent u verzekerd van urenlang puzzelplezier. De puzzel van de Waalbrug en de Kaaij is helaas helemaal uitverkocht! Puzzelen in tijden van Corona? 1 puzzel voor 18,99, 2 puzzels voor 32,50 en drie puzzels voor 45,00!
Puzzel Stevenskerk     Puzzel Valkhofkapel

 

 

Helaas uitverkocht!

Waarom Libris.nl
Boekbestellingen vanaf € 15,- GRATIS thuisbezorgd.
Kies uit meer dan een miljoen artikelen, waaronder ruim 25.000 Nederlandse ebooks.
Thuis bestellen en bezorgen of afhalen en betalen in de boekhandel.
Ruim 85.000 boeken op werkdagen voor 21.00 besteld, de volgende dag bezorgd
Volg uw bestelling via Track & Trace van PostNL
Ruim 180 aangesloten Libris- en Blz.-boekhandels.
pro-mbookslibr3 : libris