Welkom op onze website

Welkom op de site van Dekker v.d. Vegt Boekverkopers!

Dekker v.d. Vegt Boekverkopers is sinds april 2014 weer een zelfstandige boekhandel in het centrum van Nijmegen. Wij hebben  via een geweldige crowdfundingscampagne een doorstart kunnen maken en zijn dus echt een boekhandel voor én door Nijmegen. Onze boekhandel heeft een breed assortiment, zowel nieuw als tweedehands. Onze medewerkers zijn enthousiast en beschikken over veel kennis. In ons leescafé kunt u terecht voor uitstekende koffie en thee met huisgemaakt gebak of een heerlijk broodje. Kortom, een bezoekje waard! Op deze site is het mogelijk boeken te reserveren en te bestellen. U kunt ze afhalen in de winkel of thuis laten bezorgen. Neem eens een kijkje bij onze aanraders voor de laatste tips. Wist u dat u met de Readr klantenkaart al uw boeken zonder verzendkosten thuis kunt laten bezorgen? Snuffel lekker rond op onze site zoals u dat ook in de winkel doet. U vindt ons in de Marikenstraat 29 in Nijmegen, ons telefoonnummer is 024-3020130 en ons mailadres is info@dekkervdvegt.nl. Wij openen op maandag om 11.00 uur en op dinsdag tot en met zaterdag om 9.30 uur. We zijn van maandag tot en met zaterdag tot 18.00 uur geopend. Op donderdagavond koopavond tot 21.00 uur en we zijn elke zondag van 12.00-17.00 uur geopend.

Exclusief bij Dekker v.d. Vegt: puzzels van Nijmegen

Voor iedereen met liefde voor puzzelen en liefde voor Nijmegen ontwikkelde Dekker v.d. Vegt 3 puzzels. In samenwerking met de Nijmeegse fotograaf Bart Kouwenberg kozen we drie mooie, iconische afbeeldingen van de stad. De puzzels zijn nu verkrijgbaar voor € 18,99 per stuk. Kiest u voor de Waalbrug, de Stevenskerk of de Valkhofkapel? Of toch maar alle drie? Met 1000 stukjes per puzzel bent u verzekerd van urenlang puzzelplezier. Tot en met 31 december 2019 hebben we de volgende aanbieding: 1 puzzel voor € 18,99, 2 puzzels voor € 35,00 en drie puzzels voor € 45,00.
Puzzel Waalbrug + De Kaaij     Puzzel Stevenskerk     Puzzel Valkhofkapel

 

 

Nieuwe buikbandjes

Op zoek naar iets moois, iets nieuws, iets ánders? Onze buikbandjes helpen je op weg! Bekijk alle buikbandjes 

BAM

Jelle Brandt Corstius

€ 17,99

Elke maand kiest ons boekenpanel voor u een boek van de maand; een boek waar iedereen plezier aan kan beleven. En deze maand kiezen we voor een bijzonder reisverhaal. Welkom aan boord van de BAM; de Bajkal-Amoer Magistrale. Jelle Brandt Corstius neemt je samen met twee vrienden mee op een opzienbarende reis. 4287 kilometer door de onherbergzame kou in een sterk veranderd Rusland. Jelle weet met zijn eigenzinnige gevoel voor humor een liefdevol portret te schetsen van het nieuwe Rusland. ‘Bam’ is een roadtrip vol bizarre personages waarbij je meer dan eens hardop zult lachen. En wat een prachtige omslag! Een perfect boek om te genieten van de kou zonder naar buiten te hoeven.

De storm

Jens Christian Grøndahl

€ 21,99

Relaties en familiebanden zijn de grote thema's in het werk van Grondahl. De storm in dit boek is een prachtige metafoor voor een fase in het leven van hoofdpersoon Adam Huus. De kwetsbaarheid van leven en liefde worden feilloos blootgelegd.

Onze agenda

Wanneer u uw boeken bestelt via Libris.nl, dan gaat de volledige opbrengst naar de Libris of Blz.-boekhandel van uw keuze. Bovendien kunt u kiezen tussen thuisbezorgen en afhalen bij de boekhandel. Bent u op zoek naar een speciaal of juist heel populair boek? Dan biedt onze nieuwe applicatie zoekeenboek.libris.nl uitkomst. Ruilen of retourneren bij één van de 180 aangesloten boekhandels is uiteraard mogelijk. Klik hier voor een boekhandelsoverzicht.

Ebook van de Week

Van € 12,99 voor € 4,99
Actieperiode: 13 t/m 19 december

Nieuwe ebooks

Meer nieuwe ebooks
Waarom Libris.nl
Boekbestellingen worden t/m 26 december 2019 GRATIS thuisbezorgd.
Kies uit meer dan een miljoen artikelen, waaronder ruim 25.000 Nederlandse ebooks.
Thuis bestellen en bezorgen of afhalen en betalen in de boekhandel.
Ruim 85.000 boeken op werkdagen voor 23.00 besteld, de volgende dag bezorgd
Volg uw bestelling via Track & Trace van PostNL
Ruim 180 aangesloten Libris- en Blz.-boekhandels.
pro-mbookslibr2 : libris