Presentatie Uit liefde voor jezelf van Gijs Jansen

donderdag 19 september 2019 19:00
Presentatie Uit liefde voor jezelf van Gijs Jansen

Moeilijke gedachten, gevoelens en omstandigheden zitten in het basispakket van het leven. Het is de kunst om er slim mee om te gaan. Hoe zou het zijn om niet meer te vechten of vluchten voor angst en pijn? Dat je mag denken wat je denkt, mag voelen wat je voelt en mag zijn wie je bent? Met Uit liefde voor jezelf van Gijs Jansen krijg je de beste ACT (Acceptance and Commitment Therapy) -technieken en oefeningen aangereikt waarmee je meer uit je leven kunt halen. Donderdagavond 19 september om 19.00 uur wordt zijn nieuwste boek bij ons gepresenteerd.

Donderdag 19 september wordt Uit liefde voor jezelf, de tiende titel van psycholoog en bestsellerauteur Gijs Jansen gepresenteerd. Moeilijke gedachten, gevoelens en omstandigheden zitten in het basispakket van het leven. Het is de kunst om er slim mee om te gaan. Hoe zou het zijn om niet meer te vechten of vluchten voor angst en pijn? Dat je mag denken wat je denkt, mag voelen wat je voelt en mag zijn wie je bent? Met Uit liefde voor jezelf krijg je de beste ACT (Acceptance and Commitment Therapy) -technieken en oefeningen aangereikt waarmee je meer uit je leven kunt halen. Gijs Jansen gebruikt hiervoor de nieuwste inzichten uit de Positieve Psychologie. Op zijn eerlijke, persoonlijke en humorvolle manier moedigt hij je aan om lichter te leven.

Volgens Jansen is de tijd nu echt rijp voor de filosofie van (ACT). Hij werkt twintig jaar met ACT en van zijn eerdere boeken zijn 60.000 exemplaren verkocht. Uit liefde voor jezelf is het ultieme cadeau voor jezelf. Het inzicht dat alles goed is en dat je mag zijn wie je bent, is volgens de uitgeverij ‘helemaal van deze tijd’.  

Over de auteur

Gijs Jansen Nijmegenaar is als psycholoog gespecialiseerd in Acceptance and Commitment Therapy (ACT). Hij is opleider en supervisor, heeft een eigen praktijk en werkt als e-coach voor Psychologie Magazine. Hij is auteur van tien boeken waaronder Denk wat je wilt, doe wat je droomt, De vonk van verbinding en Laat los. Daarnaast ontwikkelt hij apps, games en online leeromgevingen voor professionals.

De toegang is gratis, graag aanmelden via 024-3020130 of info@dekkervdvegt.nl

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share
Waarom Libris.nl
Boekbestellingen vanaf € 15,- GRATIS thuisbezorgd.
Kies uit meer dan een miljoen artikelen, waaronder ruim 25.000 Nederlandse ebooks.
Thuis bestellen en bezorgen of afhalen en betalen in de boekhandel.
Ruim 85.000 boeken op werkdagen voor 23.00 besteld, de volgende dag bezorgd
Volg uw bestelling via Track & Trace van PostNL
Ruim 180 aangesloten Libris- en Blz.-boekhandels.
pro-mbookslibr1 : libris