Nijmeegse Poëzieweek: Optreden De Naakte Waarheid

zaterdag 1 februari 2020 16:00
Nijmeegse Poëzieweek: Optreden De Naakte Waarheid

Van 30 januari tot en met 5 februari is de Nijmeegse Poëzieweek. Bij aankoop van een dichtbundel krijgt u een dichtbundel cadeau met een bloemlezing van tien talentvolle dichters. Bij ons in de winkel aandacht voor de Poëzieweek met een optreden van De Naakte Waarheid. Zij zijn op zaterdag 1 februari vanaf 16.00 uur in onze winkel.

Het thema van de Poëzieweek is De toekomst is nu! Bij aankoop van een dichtbundel krijgt u een bundel cadeau met een bloemlezing van tien talentvolle jonge dichters: Akwasi, Dean Bowen, Charlotte Van den Broeck, Radna Fabias, Max Greyson, Carmien Michels, Roelof ten Napel, Marieke Lucas Rijneveld, Maud Vanhauwaert, Siel Verhanneman. In het kader van de Nijmeegse Poëzieweek treedt De Naakte Waarheid bij ons op. Zij zijn bezig met het creëren van een eigen taal en hebben aan ons gevraagd de volgende tekst letterlijk over te nemen:
"De Naakte Waarheid is ’n imperfeksjonisties kunstkollektief dat zich voornamelik fokust op ’t maken van literatuur, muziek en tejater. Hierbij speelt ’t met kultureel-maatschappelikke konvensies en zoekt ’t de grenzen op van ’t kliesjématige, teneinde de samenleving ’n (lach)spiegel voor te houden."

Dit optreden maakt onderdeel uit van de Nijmeegse Poëzieweek, kijk op www.nijmeegsepoezieweek.nl voor de verschillende programmaonderdelen.


 

 

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share
Waarom Libris.nl
Boekbestellingen vanaf € 15,- GRATIS thuisbezorgd.
Kies uit meer dan een miljoen artikelen, waaronder ruim 25.000 Nederlandse ebooks.
Thuis bestellen en bezorgen of afhalen en betalen in de boekhandel.
Ruim 85.000 boeken op werkdagen voor 23.00 besteld, de volgende dag bezorgd
Volg uw bestelling via Track & Trace van PostNL
Ruim 180 aangesloten Libris- en Blz.-boekhandels.
pro-mbookslibr2 : libris