Marieke Lucas Rijneveld signeert Mijn lieve gunsteling

zaterdag 28 november 2020 11:00
Marieke Lucas Rijneveld signeert Mijn lieve gunsteling

Marieke Lucas Rijneveld baarde onlangs opzien door als eerste Nederlandse schrijver de International Booker Prize te winnen met haar debuutroman The discomfort of evening, of De avond is ongemak. ‘Mijn lieve gunsteling’ is de nieuwe roman van Marieke Lucas Rijneveld. Zij brengt zaterdag 28 november een bezoek aan onze winkel om Mijn lieve gunsteling te signeren. Tussen 11.00-11.30 uur kunt u door haar een persoonlijke boodschap in uw sint- of kerstcadeau laten zetten. Aanmelden is, vanwege de coronamaatregelen, verplicht. Dat kan via 024-3020130 of info@dekkervdvegt.nl

Mijn lieve gunsteling is het verhaal van de veearts en zijn ‘uitverkorene’, de dochter van een boer. Tijdens een hete zomer zoeken ze toenadering tot elkaar omdat ze willen ontsnappen aan de grilligheid en de leemten van het plattelandsleven en omdat ze willen ontkomen aan wat er in hen gezaaid is. Gedurende die zomer ontwikkelen ze een obsessieve fascinatie voor elkaar. De beklemmende bekentenis ‘Mijn lieve gunsteling’ is een hartverscheurend en tegelijk angstaanjagend verhaal over verlies, verboden liefde, eenzaamheid en identiteit. Het is daarmee een meer dan waardige opvolger van de debuutroman ‘De avond is ongemak’ waarmee Marieke Lucas Rijneveld als eerste Nederlandse schrijver de International Booker Prize won.
Mocht je niet kunnen op 28 november, maar wél graag een gesigneerd exemplaar willen, dan kan dat! Stuur even een mail naar info@dekkervdvegt.nl. met jouw gegevens en wat je in het boek zou willen, dan wordt het door Marieke Lucas gesigneerd. Wij sturen je dan vooraf een betaalverzoek en zetten het boek voor je klaar.

pro-mbookslibr3 : libris