De boekhandel met de leukste klanten! Zeven dagen per week geopend

Openingstijden, en: wie zijn er voor je?

Hoe laat is de boekhandel deze week open, en wie zijn er voor je?

Zaterdag 8 december 10-18 (Bart, Eli en Monique)

Zondag 9 december 12-17 (Monique)

Maandag 10 december 14-18 (Monique)

Dinsdag 11 december 10-18 (Bart, Nicole en Monique )

Woensdag 12 december 10-18 (Bart en Nicole)

Donderdag 13 december 10-18 (Bart en Monique)

Vrijdag 14 december 10-19 (Bart en Nicole)

Zaterdag 15 december 10-18 (Bart, Eli en Monique)

Zondag 16 december 12-17 (Monique)

Klanten bedankt!

Iedereen die in 2018 boeken bij ons heeft gekocht, online en in de winkel, willen wij heel, heel hartelijk bedanken. Door jullie aankopen en support kan De Nieuwe Boekhandel ook in 2019 weer volop verder! Ieder boek, ieder kaartje, iedere boekenbon is belangrijk. Op zondag 23 december is er voor iedereen een cadeautje, en schenken we heerlijke warme wijn. Voor al onze trouwe klanten.

 

Ontdek je Bolobuurt

"Bos en Lommerweg moet bruisend centrum van West worden” kopte Het Parool onlangs. In het artikel kwamen verschillende ondernemers van de Bos en Lommerweg aan het woord, die allemaal enthousiast zijn over de BIZ (Bedrijven InvesteringsZone) die onlangs door ons is opgericht, en waarvan jullie nu de eerste resultaten zien!

55 ondernemers investeren gezamenlijk in onze winkelstraat, om daarmee de hele buurt nog aantrekkelijker te maken. Er hangt mooie feestverlichting in de straat, en je kunt meedoen aan de ‘Ontdek je Bolobuurt stempelactie’. Wanneer je minimaal 8 stempels hebt (in vier categorieën), kun je meedingen naar een van de cadeaupakketten die door de winkels ter beschikking worden gesteld, en waarvan de waarde kan oplopen tot maar liefst € 200,-! Onze straat heeft een enorme variëteit aan leuke winkels en horeca. Met de actie willen we stimuleren dat mensen ook eens over andere drempels stappen dan die van hun vaste adresjes. Deelnemende ondernemers zijn te herkennen aan de poster op het raam. Stap bij één van hen of bij ons naar binnen voor meer info, en ontdek je Bolobuurt! De actie loopt t/m 12 december. Wil je weten wat we nog meer gaan doen? Mail dan naar info@bolobuurt.nl.

Onze beste boeken van 2018

Lijstje

Dit is de Top Tien van 2018 volgens jullie eigenste boekverkopers, in willekeurige volgorde:
De hemel verslinden – Paolo Giordano; Vissen voor de keizer – Didier Decoin; Pachinko – Min Jin Lee; De pijnboomeilanden – Marion Poschmann; De reiziger – Ulrich Alexander Boschwitz; Het meisje dat de maan dronk - Kelly Barnhill; Kukolka– Lana Lux; Stephen Florida – Gebe Habash; Zomervacht – Jaap Robben; Het kind met de Japanse ogen – Reggie Baay.
In de winkel kunnen we je álles vertellen over deze boeken, of bestel ze direct online via de linkjes. Alles supersnel en gratis thuisbezorgd.

Nog meer cadeautips

Speelgoed van Djeco (ook voor de schoen); agenda’s en kalenders voor het nieuwe jaar, bolohoodies voor de koude dagen, hét bordspel voor Amsterdamliefhebbers Patrimonia (nu met korting in onze app!); Pessimisme kun je leren – Levi Weemoedt; De bruggenbouwer – Markus Zusak; Voor het eerst – Herman van Veen; Mooi doodliggen – A.F.Th. van der Heijden; Taal voor de leuk – Paulien Cornelisse; Mademoiselle Coco en het parfum van de liefde – Michelle Marly…. Teveel om op te noemen, kom gewoon lekker langs en laat je inspireren!

Favoriet van Monique: "De hemel verslinden" van Paolo Giordano

Dat je een broodje mag eten met Paolo Giordano. Dat je zijn nieuwe boek al hebt mogen lezen voordat het uitkwam. En dat je daar dan anderhalf uur lang met hem over mag praten.

Ik verslond het. En het boek verslond mij. Vanaf de eerste bladzijde voelde ik dat het boek met een enorme toewijding is geschreven. Het leest gemakkelijk, maar ondertussen daagde het me voortdurend uit: de levens en gebeurtenissen grijpen als tandwielen in elkaar, het verhaal rolt en draait, en na het prachtige, ronde einde bleef ik buiten adem achter met die ene zin in mijn hoofd: 'Komt er ooit een moment dat we kunnen zeggen dat we de waarheid over iemand weten?'

Ik gelóóf in dit boek. Het is wat pittiger dan De eenzaamheid van de priemgetallen. Het is ook een boek waar je even lekker je tanden in kunt zetten, en de beloning is groot. Ik weet zeker dat heel veel lezers het, net als ik, helemaal in hun hart zullen sluiten.

Lees de inhoudsbeschrijving hier of bestel direct: De hemel verslinden - Paolo Giordano, vertaald door Mieke Geuzebroek en Pietha de Voogd.

Dit vind je bij bol niet!

 

Persoonlijk advies, mooi ingepakte cadeaus, lekkere, speciaal voor jou gemaakte koffie, een glimlach, een goed gesprek… dat vind je echt alleen in de boekhandel. Dagelijks horen we van klanten hoe blij ze zijn met een goede boekhandel in de buurt. Maar we weten ook dat er nog steeds veel mensen zijn die hun boeken bij bol kopen… dat is niet nodig! In onze winkel, en ook online kun het beste bij ons terecht. We leveren net zo snel, soms zelfs sneller, en je betaalt minder verzendkosten, heel simpel via denieuweboekhandel.nl. Dus ook voor eBooks! Hiermee steun je je plaatselijke winkel en draag je direct bij aan een leuke buurt. Blijf je bij ons kopen, en vertel je het ook aan je vrienden? Ontzettend bedankt!

Trouwen in je favoriete boekhandel: het kan!

Wist je dat De Nieuwe Boekhandel officieel trouwlocatie is?

Misschien heb je je grote liefde wel hier tussen de boeken ontmoet. Hoe geweldig is het dan om bij ons te trouwen? Hier zie je onze klanten Sarah en Jeremy. Zij trouwden in De Nieuwe Boekhandel, in het bijzijn van hun familie en veel klanten van de winkel. Jeremy zei: "Is there a better place to start this story?"

Wil je ook in de boekhandel trouwen, of heb je iets anders te vieren, neem dan contact met ons op via info@denieuweboekhandel.nl, of kom even langs. 

Agenda

09
dec
PinkWest Boekenborrel Met optredens en interviews. PinkWest is het initiatief voor en door lesbische, homo-, biseksuele en transgender bewoners in Amsterdam-West. Voor de vierde keer organiseren we een PinkWest boekencafé.. Meer informatie
10
dec
Write for rights: Amnesty schrijfmarathon Ook dit jaar kun je bij ons weer brieven schrijven. Help jij ook mee onrecht te bestrijden? Al in een paar minuten tijd maak jij het verschil. Meer informatie
23
dec
Klanten bedankt! Iedereen die in 2018 boeken bij ons heeft gekocht, online en in de winkel, willen wij heel, heel hartelijk bedanken. Door jullie aankopen en support kan De Nieuwe Boekhandel ook in 2019 weer volop.. Meer informatie
05
jan
De maandelijkse schrijverspitch bij Monique Als je een boek in eigen beheer hebt uitgegeven, weet je vast wel hoe lastig het is om 'binnen te komen' in de boekhandels. Ook Monique krijgt zoveel verzoeken dat ze die niet allemaal kan.. Meer informatie
07
jan
De Nieuwe Leeskring bespreekt 'Zoeklicht op het gazon' van Auke Hulst Deze avond bespreken we met onze eigen Leeskring de nieuwe roman van Auke Hulst. In Zoeklicht op het gazon onderzoekt Auke Hulst de mysterieuze verdwijning van vicepresident Richard Nixon in 1960... Meer informatie
04
feb
De Nieuwe Leeskring bespreekt 'Mooi doodliggen' van A.F.Th. van der Heijden Deze avond bespreken we de nieuwe roman van A.F.Th. van der Heijden. 29 mei 2018. Tijdens een tumultueuze vergadering van de VN Veiligheidsraad in New York, gewijd aan de MX17-ramp, wordt onder.. Meer informatie

Ebook van de Week

Van € 11,99 voor € 4,99
Actieperiode: 7 t/m 13 december

Nieuwe boeken

Uitgelicht

Bekijk alle boeken

Literatuur

Bekijk alle boeken
Winter | Ali Smith | 9789044637953 € 19,99
Bali | Kiki van Dijk | 9789401608800 € 15,00
Macbeth | Jo Nesbo | 9789038801117 € 22,50
De dorst | Jo Nesbø | 9789023464792 € 15,00
Koorts | Deon Meyer | 9789400508262 € 22,50

Non-fictie

Bekijk alle boeken
Topfit | Henry Schut | 9789000361120 € 20,00
Neymar | Luca Caioli | 9789400404168 € 15,00