Welkom op de site van De Nieuwe Boekhandel, van Bart, Eli, Nicole, en Monique

Favoriet van Monique: "De hemel verslinden" van Paolo Giordano

Dat je een broodje mag eten met Paolo Giordano. Dat je zijn nieuwe boek al hebt mogen lezen voordat het uitkwam. En dat je daar dan anderhalf uur lang met hem over mag praten.

Ik verslond het. En het boek verslond mij. Vanaf de eerste bladzijde voelde ik dat het boek met een enorme toewijding is geschreven. Het leest gemakkelijk, maar ondertussen daagde het me voortdurend uit: de levens en gebeurtenissen grijpen als tandwielen in elkaar, het verhaal rolt en draait, en na het prachtige, ronde einde bleef ik buiten adem achter met die ene zin in mijn hoofd: 'Komt er ooit een moment dat we kunnen zeggen dat we de waarheid over iemand weten?'

Ik gelóóf in dit boek. Het is wat pittiger dan De eenzaamheid van de priemgetallen. Het is ook een boek waar je even lekker je tanden in kunt zetten, en de beloning is groot. Ik weet zeker dat heel veel lezers het, net als ik, helemaal in hun hart zullen sluiten.

Lees de inhoudsbeschrijving hier of bestel direct: De hemel verslinden - Paolo Giordano, vertaald door Mieke Geuzebroek en Pietha de Voogd.

Kerstpakketten voor bedrijven, en andere boekenfeestjes

Bedrijven en scholen die een boek of boekenpakketten cadeau willen doen voor kerst: wij leveren het! Je kunt ons een lijstje geven, maar ook met een vrijbrief weten we de beste boeken voor de medewerkers  te selecteren. De boekhandel is overigens ook dé plek voor je verjaardag en kerst- of nieuwjaarsborrel. Als je het leuk vindt om met je collega’s of vrienden eens in een andere omgeving dan je eigen werkplek of het café om de hoek te borrelen, laat het ons weten. Heb je je verlanglijstje klaar? Mail het ons, dan zetten wij het op onze website. De link kun je naar al je vrienden sturen, en als ze dan bij ons een boek komen halen dat op je verlanglijstje staat, zorgen we dat de lijst up-to-date blijft!  Benieuwd hoe zo'n verlanglijstje eruit ziet? Bekijk die van Nicole op denieuweboekhandel.nl/verlanglijstje-nicole-kaandorp.

Licht in donkere dagen in Bos en Lommer

Het is alweer november! Voor jullie en voor ons, boekenvrienden, misschien wel de beste tijd van het jaar: lange avonden, lekker lezen op de bank, omringd door nieuwe boeken, speculaas en chocola. Sinterklaas is in aantocht,  dat betekent lijstjes maken, lootjes trekken, en boeken uitzoeken voor jezelf of voor je lief. Natuurlijk hebben we de beste tips om je een handje te helpen. Misschien gaat het veel regenen of sneeuwen. Heb je geen zin om met je paraplu naar de winkel te lopen? Bestel gerust hier in onze webshop, dan komen we je boeken naar je toe brengen. Als je wel naar de winkel komt, kun je rekenen op een warm kopje thee (en onze mooiste glimlach).

En  er is nog een lichtpuntje: binnenkort wordt er op de Bos en Lommerweg mooie, sfeervolle donkere-dagenverlichting opgehangen! Dit dankzij Bolobuurt, de vereniging van samenwerkende ondernemers op de Bos en Lommerweg, opgericht op ons initiatief.

Openingstijden, en: wie zijn er voor je?

Hoe laat is de boekhandel open, en wie zijn er voor je?

Zondag 11 november 12-17 (Monique)

Maandag 12 november 14-18 (Monique)

Dinsdag 13 november 10-18 (Bart en Nicole)

Woensdag 14 november 10-18 (Bart en Nicole)

Donderdag 15 november 10-18 (Bart en Monique)

Vrijdag 16 november 10-19 (Bart en Monique)

Zaterdag 17 november 10-18 (Bart, Eli, en Monique)

Zondag 18 november 12-17 (Monique)

 

 

Dit vind je bij bol niet!

 

Persoonlijk advies, mooi ingepakte cadeaus, lekkere, speciaal voor jou gemaakte koffie, een glimlach, een goed gesprek… dat vind je echt alleen in de boekhandel. Dagelijks horen we van klanten hoe blij ze zijn met een goede boekhandel in de buurt. Maar we weten ook dat er nog steeds veel mensen zijn die hun boeken bij bol kopen… dat is niet nodig! In onze winkel, en ook online kun het beste bij ons terecht. We leveren net zo snel, soms zelfs sneller, en je betaalt minder verzendkosten, heel simpel via denieuweboekhandel.nl. Dus ook voor eBooks! Hiermee steun je je plaatselijke winkel en draag je direct bij aan een leuke buurt. Blijf je bij ons kopen, en vertel je het ook aan je vrienden? Ontzettend bedankt!

Trouwen in je favoriete boekhandel: het kan!

Wist je dat De Nieuwe Boekhandel officieel trouwlocatie is?

Misschien heb je je grote liefde wel hier tussen de boeken ontmoet. Hoe geweldig is het dan om bij ons te trouwen? Hier zie je onze klanten Sarah en Jeremy. Zij trouwden in De Nieuwe Boekhandel, in het bijzijn van hun familie en veel klanten van de winkel. Jeremy zei: "Is there a better place to start this story?"

Wil je ook in de boekhandel trouwen, of heb je iets anders te vieren, neem dan contact met ons op via info@denieuweboekhandel.nl, of kom even langs. 

Agenda

16
nov
Boekbespreking 'De eeuwige bron' van Ayn Rand door Bram Bakker Jarenlang lag 'De eeuwige bron'  ongelezen in mijn boekenkast. Ik had het cadeau gekregen van een architect en dacht geheel ten onrechte dat het over architectuur ging. Aangemoedigd door mijn.. Meer informatie
24
nov
Tropische verhalen op koude herfstmiddag Tropische verhalen op koude herfstmiddag. Daan Goppel vertrok voor onbepaalde tijd naar Jakarta en schreef daarover Knalpot – verhalen uit Jakarta. Om 15 uur parkeert hij zijn becak voor de.. Meer informatie
09
dec
PinkWest Boekenborrel Met optredens en interviews. PinkWest is het initiatief voor en door lesbische, homo-, biseksuele en transgender bewoners in Amsterdam-West. Voor de vierde keer organiseren we een PinkWest boekencafé.. Meer informatie

Ebook van de Week

Van € 14,99 voor € 4,99
Actieperiode: 16 t/m 22 november

Nieuwe boeken

Uitgelicht

Bekijk alle boeken
Imagine | Yoko Ono | 9789059568563 € 34,99

Literatuur

Bekijk alle boeken
Winter | Ali Smith | 9789044637953 € 19,99
Bali | Kiki van Dijk | 9789401608800 € 15,00
Macbeth | Jo Nesbo | 9789038801117 € 22,50
De dorst | Jo Nesbø | 9789023464792 € 15,00
Koorts | Deon Meyer | 9789400508262 € 22,50

Non-fictie

Bekijk alle boeken
Imagine | Yoko Ono | 9789059568563 € 34,99
Topfit | Henry Schut | 9789000361120 € 20,00
Neymar | Luca Caioli | 9789400404168 € 15,00