Welkom op de site van De Nieuwe Boekhandel, van Bart, Tessa, Nicole, en Monique

Het was Boekenweek!

DANK We kunnen terugzien op een zeer levendige en feestelijke Boekenweek, met elke dag een evenement, veel bezoekers en veel vrolijkheid. De recensies van het geschenk van Griet deden veel stof opwaaien en toch: we hebben er maar liefst 700 mensen ontzettend blij mee gemaakt. Alle klanten die ons verblijd hebben met aankopen en support tijdens deze o zo belangrijke week: DANK!  Alle schrijvers die deze week bij ons hebben opgetreden: Michiel Stroink, Marlies Kieft, Karin Groeneveld, Bettina Drion, Arjan Vliegenthart, Pauline Vijverberg, Geertje Paaij, en TINKEBELL.: DANK! En alle uitgevers, vertegenwoordigers, en publiciteitsmedewerkers van de uitgeverijen die er niet voor terugdeinsden om ons te helpen met theedoek en afwaskwast: DANK!

Nu verheugen we ons op het volgende feestje: Bookstore Day 2018! Op zaterdag 14 april treden de hele dag schrijvers op, en hebben we gesigneerde exemplaren en speciale dagaanbiedingen. Zet deze datum vast in je agenda!

Ondernemersvereniging Bos en Lommerweg in oprichting

Kom je ook weleens in andere winkels op de Bos en Lommerweg? Dan vind je het misschien leuk om te weten dat we het initiatief genomen hebben om een ondernemersvereniging op te richten. (Die bestond nog niet!) Niet in de 'oude' vorm van een winkeliersvereniging, maar in een nieuwe vorm: de Bedrijven Investerings Zone (BIZ). We vinden het belangrijk om samen te werken op het gebied van promotie, veiligheid en duurzaamheid. Zo wordt de Bos en Lommerweg nóg leuker voor iedereen. In maart kunnen alle ondernemers stemmen. We zijn nu bezig alle winkels te informeren en enthousiast te maken. Wil je ons helpen andere winkels te enthousiasmeren? Eén positieve opmerking van jou kan een twijfelende ondernemer misschien net over de streep trekken! Voor meer informatie kun je terecht bij het oprichtingsbestuur: Monique Burger (voorzitter), Boris de Wit van Rijkhoff Banket, en Zafer Yurdakul van Podium Mozaïek.

Een absolute musthave voor iedereen in Bos en Lommer!

BOLOKOOKBOEK

Uitgeverij Het Zwarte Schaap, Boloboost en De Nieuwe Boekhandel presenteren met grote trots: het eerste echte BoLo-Kookboek! Dit leuke boek staat boordevol recepten van buurtgenoten en restaurants uit onze eigen wijk. Het is een kleurrijk en veelzijdig boek geworden, met achtergrondverhalen uit de vele keukens die Bos en Lommer rijk is,  en leuke stukjes over oud Bos en Lommer. Het is hét perfecte cadeau voor jezelf en voor al je vrienden die hier wonen, gewoond hebben of binnenkort komen te wonen. Voor €9,95 heb je er een te pakken. 

Zaterdag 21 oktober vierden we voor de hele buurt de officiële lancering, met een heerlijke proeverij uit het boek. Receptenmakers bedankt! (foto: Lex de Jong)

Koop het in onze winkel of bestel het hier.

NIEUW! Op zondag 17 maart lanceren we samen met Uitgeverij Het Zwarte Schaap Het Kookboek van Amsterdam. Er valt veel te vertellen over de Amsterdamse keuken. Bijvoorbeeld over de joodse invloed, onder andere verantwoordelijk voor osseworst (op z'n Amsterdams, dus zonder 'n'), broodje half-om en Amsterdams zuur. Verder over Hendrik Beerenburg, de uitvinder van de gelijknamige drank, met zijn kruidenwinkeltje aan de Stromarkt. En over de Febo-kroket, waarvan de naam is afgeleid van de Ferdinand Bolstraat. Om nog te zwijgen van Amsterdams vet, geen bakmiddel, maar een groente. Dit boekje vol met recepten, herinneringen en ook wat geschiedenis past perfect naast het BoLokookboek in je keukenkast. Vanaf 15.00 uur: iedereen van harte welkom voor typisch Amsterdamse hapjes!

Dit vind je bij bol niet!

 

Persoonlijk advies, mooi ingepakte cadeaus, lekkere, speciaal voor jou gemaakte koffie, een glimlach, een goed gesprek… dat vind je echt alleen in de boekhandel. Dagelijks horen we van klanten hoe blij ze zijn met een goede boekhandel in de buurt. Maar we weten ook dat er nog steeds veel mensen zijn die hun boeken bij bol kopen… dat is niet nodig! In onze winkel, en ook online kun het beste bij ons terecht. We leveren net zo snel, soms zelfs sneller, en je betaalt minder verzendkosten, heel simpel via denieuweboekhandel.nl. Dus ook voor eBooks! Hiermee steun je je plaatselijke winkel en draag je direct bij aan een leuke buurt. Blijf je bij ons kopen, en vertel je het ook aan je vrienden? Ontzettend bedankt!

Openingstijden, en: wie zijn er voor je?

Hoe laat is de boekhandel open, en wie zijn er voor je?

Zondag 18 maart 12-17 (Monique)

Maandag 19 maart 14-18 (Nicole)

Dinsdag 20 maart 10-18 (Bart en Nicole)

Woensdag 21 maart 10-18 (Bart en Nicole)

Donderdag 22 maart 10-18 (Bart)

Vrijdag 23 maart 10-19 (Bart en Nicole)

Zaterdag 24 maart 10-18 (Bart en Nicole)

Zondag 25 maart 12-17 (Monique)

Monique is niet aanwezig van maandag 19 maart t/m zaterdag 24 maart

Trouwen in je favoriete boekhandel: het kan!

Wist je dat De Nieuwe Boekhandel officieel trouwlocatie is?

Misschien heb je je grote liefde wel hier tussen de boeken ontmoet. Hoe geweldig is het dan om bij ons te trouwen? Hier zie je onze klanten Sarah en Jeremy. Zij trouwden in De Nieuwe Boekhandel, in het bijzijn van hun familie en veel klanten van de winkel. Jeremy zei: "Is there a better place to start this story?"

Wil je ook in de boekhandel trouwen, of heb je iets anders te vieren, neem dan contact met ons op via info@denieuweboekhandel.nl, of kom even langs. 

Agenda

24
mrt
Feestelijke boekpresentatie 'Wisselplaats' van Greetje Kruidhof, én coverslam! Ben jij ook benieuwd hoe een dichter nou een bundel voldicht en ook nog eens uitgever vindt om het uit te geven? Op zaterdag 24 maart presenteert Greetje Kruidhof haar debuutbundel Wisselplaats en.. Meer informatie
09
apr
De Nieuwe Leeskring bespreekt 'Het enige verhaal' van Julian Barnes ‘Het enige verhaal’ van Julian Barnes is een pijnlijk mooie roman over eerste liefde – en de levenslange gevolgen daarvan. Begin jaren zestig. In een saaie voorstad van Londen brengt de.. Meer informatie
14
apr
Bookstore Day Vandaag vieren we de boekhandel en de lezers! We hebben exclusieve uitgaven, dagspecials, gesigneerde exemplaren én een schitterend auteursprogramma!  Meer informatie
03
mei
Bas Steman in De Nieuwe Boekhandel meer info volgt z.s.m.  Meer informatie
07
mei
De Nieuwe Leeskring bespreekt 'Wie weet' van én met Jannah Loontjens meer info volgt z.s.m. Meer informatie

In het Nieuws

Ebook van de Week

Van € 9,99 voor € 4,99
Actieperiode: 23 t/m 29 maart

Bewaren

Kinderboek van de Week

Ineke van Nispen tipt elke donderdag
een kinderboek van de week

Waarom Libris
Boekbestellingen vanaf € 15,- GRATIS thuisbezorgd.
Kies uit meer dan een miljoen artikelen, waaronder ruim 25.000 Nederlandse ebooks.
Thuis bestellen en bezorgen of afhalen en betalen in de boekhandel.
Ruim 85.000 boeken op werkdagen voor 23.00 besteld, de volgende dag bezorgd
Volg uw bestelling via Track & Trace van PostNL
Bijna 100 aangesloten kwaliteitsboekhandels.
pro-mbookslibr1 : libris