De boekhandel met de leukste klanten!

Openingstijden, en: wie zijn er voor je?

Hoe laat is de boekhandel deze week open, en wie zijn er voor je?

Zondag 8 december 12-17 (Monique)

Maandag 9 december 14-18 (Aby)

Dinsdag 10 december 10-18 (Bart en Nicole)

Woensdag 11 december 10-18 (Bart en Gerda)

Donderdag 12 december 10-18 (Bart en Monique)

Vrijdag 13 december 10-18 (Marina en Monique)

Zaterdag 14 december 10-18 (Bart, Joyce en Monique)

Zondag 15 december 12-17 (Monique)

Hierna wordt het lijstje weer vernieuwd

Agenda

14
dec
Joyce Spijker signeert haar nieuwe roman 'Volg me' Verheugd zijn we dat Joyce Spijker onze boekhandel wederom vereert met een optreden. Haar nieuwe roman Volg me verschijnt 12 november 2019. Ze vertelt je er graag over, en signeert natuurlijk.. Meer informatie
15
dec
PinkWest Boek en Borrel: Een ladder naar de hemel - John Boyne (info volgt) Meer informatie
06
jan
De Nieuwe Leeskring bespreekt: Vaderliefde, van P.F. Thomése Op onze eerste leeskring van 2020 bespreken we het nieuwste boek van P.F. Thomése: Vaderliefde. Onder professioneel voorzitterschap kun je met andere lezers over dit mooie boek praten in de.. Meer informatie
07
feb
Feestelijke boekpresentatie 'Dan niet' van Margriet Veldhuis Vandaag presenteert Margriet Veldhuis bij ons haar nieuwe boek Dan niet. In samenwerking met Uitgeverij Nobelman. Zie ook de website van Margriet.   Meer informatie
22
mrt
Pink West Boekencafé: bespreking De Meisjeskleedkamer - Karen Connelly Meer informatie
16
mei
Bookstore Day: Leve de boekhandel! Meer informatie

De Nieuwe Boekhandel is voor de buurt, van de buurt: op weg naar een coöperatie?

Wil je ook een stukje? Zoals je misschien weet, zijn we bezig om een nieuwe eigenaar voor de boekhandel te vinden. Er is een superleuke en deskundige dame in beeld, die heel goed bij ons en bij de buurt past, en met wie de gesprekken de verkennende fase voorbij zijn. Dat is plan A, waar we erg op hopen en van beide kanten ons best voor doen. Spannend! Maar natuurlijk is er ook een plan B: mochten we er onverhoopt niet uitkomen, dan wil Monique de boekhandel dolgraag overdragen aan jullie, lieve boekenvrienden, in de vorm van een coöperatie. Hierbij wordt een x-aantal klanten en/of schrijvers eigenaar van de winkel. Verschillende klanten, buurtgenoten en schrijvers hebben inmiddels aangegeven dat ze graag mee zouden doen in een coöperatie, en staan al op ons lijstje. In januari houden we dan een informatie-avond. Zou je misschien ook een stukje boekhandel willen, of wil je t.z.t. weten hoe en wat, stuur dan een bericht naar Monique via info@denieuweboekhandel.nl, dan zetten we je op het lijstje!

Favoriet van Monique: "De hemel verslinden" van Paolo Giordano

Dat je een broodje mag eten met Paolo Giordano. Dat je zijn nieuwe boek al hebt mogen lezen voordat het uitkwam. En dat je daar dan anderhalf uur lang met hem over mag praten.

Ik verslond het. En het boek verslond mij. Vanaf de eerste bladzijde voelde ik dat het boek met een enorme toewijding is geschreven. Het leest gemakkelijk, maar ondertussen daagde het me voortdurend uit: de levens en gebeurtenissen grijpen als tandwielen in elkaar, het verhaal rolt en draait, en na het prachtige, ronde einde bleef ik buiten adem achter met die ene zin in mijn hoofd: 'Komt er ooit een moment dat we kunnen zeggen dat we de waarheid over iemand weten?'

Ik gelóóf in dit boek. Het is wat pittiger dan De eenzaamheid van de priemgetallen. Het is ook een boek waar je even lekker je tanden in kunt zetten, en de beloning is groot. Ik weet zeker dat heel veel lezers het, net als ik, helemaal in hun hart zullen sluiten.

Lees de inhoudsbeschrijving hier of bestel direct: De hemel verslinden - Paolo Giordano, vertaald door Mieke Geuzebroek en Pietha de Voogd.

Dit vind je bij bol niet!

 

Persoonlijk advies, mooi ingepakte cadeaus, lekkere, speciaal voor jou gemaakte koffie, een glimlach, een goed gesprek… dat vind je echt alleen in de boekhandel. Dagelijks horen we van klanten hoe blij ze zijn met een goede boekhandel in de buurt. Maar we weten ook dat er nog steeds veel mensen zijn die hun boeken bij bol kopen… dat is niet nodig! In onze winkel, en ook online kun het beste bij ons terecht. We leveren net zo snel, soms zelfs sneller, en je betaalt minder verzendkosten, heel simpel via denieuweboekhandel.nl. Dus ook voor eBooks! Hiermee steun je je plaatselijke winkel en draag je direct bij aan een leuke buurt. Blijf je bij ons kopen, en vertel je het ook aan je vrienden? Ontzettend bedankt!

Trouwen in je favoriete boekhandel: het kan!

Wist je dat De Nieuwe Boekhandel officieel trouwlocatie is?

Misschien heb je je grote liefde wel hier tussen de boeken ontmoet. Hoe geweldig is het dan om bij ons te trouwen? Hier zie je onze klanten Sarah en Jeremy. Zij trouwden in De Nieuwe Boekhandel, in het bijzijn van hun familie en veel klanten van de winkel. Jeremy zei: "Is there a better place to start this story?"

Wil je ook in de boekhandel trouwen, of heb je iets anders te vieren, neem dan contact met ons op via info@denieuweboekhandel.nl, of kom even langs. 

Wanneer u uw boeken bestelt via Libris.nl, dan gaat de volledige opbrengst naar de Libris of Blz.-boekhandel van uw keuze. Bovendien kunt u kiezen tussen thuisbezorgen en afhalen bij de boekhandel. Bent u op zoek naar een speciaal of juist heel populair boek? Dan biedt onze nieuwe applicatie zoekeenboek.libris.nl uitkomst. Ruilen of retourneren bij één van de 180 aangesloten boekhandels is uiteraard mogelijk. Klik hier voor een boekhandelsoverzicht.

Nieuwe boeken

Bekijk alle boeken
BASTA | Edwin Schoon | 9789048852833 € 21,99

Ebook van de Week

Van € 12,99 voor € 4,99
Actieperiode: 13 t/m 19 december

Nieuwe ebooks

Meer nieuwe ebooks
Waarom Libris.nl
Boekbestellingen worden t/m 26 december 2019 GRATIS thuisbezorgd.
Kies uit meer dan een miljoen artikelen, waaronder ruim 25.000 Nederlandse ebooks.
Thuis bestellen en bezorgen of afhalen en betalen in de boekhandel.
Ruim 85.000 boeken op werkdagen voor 23.00 besteld, de volgende dag bezorgd
Volg uw bestelling via Track & Trace van PostNL
Ruim 180 aangesloten Libris- en Blz.-boekhandels.
pro-mbookslibr2 : libris