Feestelijke boekpresentatie Tis hier geen hotel - Martine de Vente en Saskia Smith

vrijdag 19 oktober 2018 17:00
Feestelijke boekpresentatie Tis hier geen hotel - Martine de Vente en Saskia Smith

Het leukste boek voor ouders met een puber

Gesmijt met de deuren, muziek tergend hard, een immer lege koelkast, continue rotzooi in de badkamer, complete chaos in de slaapkamer; iedereen die een puber in huis heeft weet waar we over praten. En hoewel ze ons soms slapeloze nachten bezorgen, is het met pubers in ieder geval nooit saai.
Dit boek laat alle kanten van het puberouderschap zien, die lastige, moeilijke kant en die ontzettend leuke en grappige. Je krijgt niet alleen tips om je puber beter te leren kennen, we laten ook zien hoe je ze zonder al te veel kleerscheuren aflevert aan de maatschappij. Want dat ze op een gegeven moment het huis uit gaan, dat hoort er ook bij. En daar is dan hopelijk iedereen aan toe zodat dat lege-nestsyndroom ook nog een beetje meevalt.

Saskia Smith (1969) en Martine de Vente (1968) zijn freelance journalist en hebben voor bijna alle dagbladen en tijdschriften geschreven die in Nederland in het schap liggen. Ze zijn ook beiden moeders van pubers (m/v) en oprichters van het succesvolle tishiergeenhotel.nl waarin ze je leiden langs de hoogte- en dieptepunten van het puberouderschap. Behalve dat ze schrijven over hoe het er bij hen en andere thuis aan toe gaat, zijn ze ook zeer ervaringsdeskundig. Ze zijn namelijk zelf ook pubers geweest.

Kom je ook op de boekpresentatie? Meld je aan via Greta le Blansch van Uitgeverij Nijgh & Van Ditmar: g.leblansch@singeluitgeverijen.nl

 

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share
Waarom Libris
Boekbestellingen worden t/m 26 december 2018 GRATIS thuisbezorgd.
Kies uit meer dan een miljoen artikelen, waaronder ruim 25.000 Nederlandse ebooks.
Thuis bestellen en bezorgen of afhalen en betalen in de boekhandel.
Ruim 85.000 boeken op werkdagen voor 23.00 besteld, de volgende dag bezorgd
Volg uw bestelling via Track & Trace van PostNL
Bijna 100 aangesloten kwaliteitsboekhandels.
pro-mbookslibr2 : libris