Een reis door het leven - de Zomerleesclubs van Senia

donderdag 7 juni 2018 14:00
Een reis door het leven - de Zomerleesclubs van Senia

In samenwerking met Senia organiseren we vanmiddag een bijeenkomst voor iedereen die er weleens over denkt om bij een leesclub te gaan.

Wat is Senia?
Senia is dé landelijke organisatie van leesclubs en muziek-luistergroepen.
In een leesgroep lees je meer, en je ontmoet er leuke mensen.
In een muziekluistergroep luister je intensiever en met meer achtergrondkennis, en raak je beter thuis in de klassieke muziek - samen met andere muziekliefhebbers.

 

De komende zomer kun je in Amsterdam meedoen aan speciale Zomerleesclubs. Er is een oprichtingsbijeenkomst in Amsterdam-West bij ons in de boekhandel.
Zomerleesclubs leiden vaak tot verrassende ontmoetingen met mensen die bij jou in de buurt wonen en die in de zomermaanden thuis zijn. De opzet is dat je in juli en augustus drie interessante boeken leest, en bespreekt aan de hand van leeswijzers met gespreksvragen. Senia, de landelijke organisatie van leesclubs, organiseert deze activiteiten in de zomer, elk jaar met een ander thema. Het thema is dit jaar ‘Een reis door het leven’. De drie boeken die de Zomer-leesclubs dit jaar bespreken zijn Je ziet mij nooit meer terug van Sonja Barend,  de bestseller De acht bergen van Paolo Cognetti, en de boeiende roman De Heilige Rita van Tommy Wieringa. Met de leeswijzers van Senia als ondersteuning zijn de besprekingen interessant en kunnen er diepgaande discussies ontstaan over het thema.

Heb je belangstelling voor zo’n Zomerleesclub, en wil je er meer over weten? Kom dan op 7 juni  om 14 uur  naar De Nieuwe Boekhandel.
Ben je verhinderd maar heb je wel interesse? Stuur dan een e-mail aan Els Scholtes, via els.scholtes@senia.nl die voor Senia deze leesclubs in Amsterdam opricht.

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share
Waarom Libris
Boekbestellingen vanaf € 15,- GRATIS thuisbezorgd.
Kies uit meer dan een miljoen artikelen, waaronder ruim 25.000 Nederlandse ebooks.
Thuis bestellen en bezorgen of afhalen en betalen in de boekhandel.
Ruim 85.000 boeken op werkdagen voor 23.00 besteld, de volgende dag bezorgd
Volg uw bestelling via Track & Trace van PostNL
Bijna 100 aangesloten kwaliteitsboekhandels.
pro-mbookslibr3 : libris