In voorbereiding: West Literair (besloten bijeenkomst)

donderdag 21 november 2019 19:30
In voorbereiding: West Literair (besloten bijeenkomst)

West Literair: de werknaam van een nieuw initiatief van stadsdeel West rondom woordkunst. Mette Samkalden: "Het stadsdeel wil nog meer een plek zijn waar literair talent zich kan ontwikkelen en laten zien. Een ‘literair trapveldje’. Een plek waar ruimte is voor experiment en vernieuwing, voor alle vormen van woordkunst: literatuur, poëzie en spoken word. We willen dat de onvertelde verhalen die West bezit verzameld en verteld worden.

Om onze stakeholders daarbij te betrekken en onze ambitie verder vorm te geven, gaan we de komende maanden in gesprek met de mensen in West die al bezig zijn op dit gebied. We willen weten wat er gebeurt, wat er goed gaat en wat er beter kan. We willen de verhalen horen van de makers, luisteren naar de ervaringen die zij reeds hebben opgedaan. Deze gesprekken willen we laten plaatsvinden op spannende locaties in West, op de plekken waar de onvertelde verhalen ontstaan en gevonden moeten worden."

Vanavond vindt één van de oriënterende gesprekken plaats in De Nieuwe Boekhandel. Het is een besloten bijeenkomst, met open resultaat: wordt vervolgd!

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share
Waarom Libris.nl
Boekbestellingen worden t/m 26 december 2019 GRATIS thuisbezorgd.
Kies uit meer dan een miljoen artikelen, waaronder ruim 25.000 Nederlandse ebooks.
Thuis bestellen en bezorgen of afhalen en betalen in de boekhandel.
Ruim 85.000 boeken op werkdagen voor 23.00 besteld, de volgende dag bezorgd
Volg uw bestelling via Track & Trace van PostNL
Ruim 180 aangesloten Libris- en Blz.-boekhandels.
pro-mbookslibr2 : libris